Oproep Belfort levert twee roofverdachten op

56

PARAMARIBO, 2 okt – De van roof verdachte Miquel Stephan Biswanne (23) heeft zich aangemeld bij de politie. Biswanne(r) is de tweede verdachte van de spraakmakende gewapende roofoverval op een wisselkantoor en slijterij aan de Hermitageweg, in het zuiden van Paramaribo. De oproep van minister Edward Belfort schijnt vruchten af te werpen, de kritiek ten spijt.

Belfort had de verdachten opgeroepen zich zelf aan te melden. Ook personen die hen eventueel dekking verschaften, werden opgeroepen dat na te laten. “U heeft gezien wat deze mannen hebben uitgehaald, als de politie komt, zal het optreden niet makkelijk zijn”, zei Belfort kort na een bezoek aan het slachtoffer van de overval. Volgens parlementariër en ex-minister van Justitie & Politie Chandrikapersad Santokhi wekt Belfort de indruk dat de justitie wanhoopt.

Door om vrijwillige aanmelding te roepen, zou eerder een zwakke indruk worden gemaakt. Nu blijken al twee verdachten gehoor te hebben gegeven. Direct na de overval is één van de overvallers aangehouden nadat hij schotwonden had opgelopen na een schotenwisseling met de politie. Een tweede werd later in Para dood gevonden. Hij bleek schotwonden te hebben opgelopen. De eerste verdachte die zich meldde was Ryan Arvin Alidikromo (28).

56 REACTIES

 1. Een multiculturele roversbende dus, zo te zien.
  Mooi mang, voor de mensen die weer zo stigmatiserend bezig waren.
  Zij zullen zich nu geen houding weten.

  Maar, blijft overeind staan dat het een gruwelijke beroving is geweest waarbij de rovers op onmenselijke wijze hebben toegeslagen.

  Meneer Belfort, ik heb u ook wel eens bekritiseerd maar uw aanpak lijkt zijn eerste vruchten af te werpen! Ik had er helemaal geen geloof in.
  Wel heel bijzonder!
  Nu nog een flinke afranseling …….en de rest bepaalt de rechter.


  Maak melding

 2. Belfort roep aub Bouterse op om zich te over te geven. Roep hem op om veranwoording af leggen over de moorden die hij heeft gepleegd DAN BEN JE PAS EEN VENT !


  Maak melding

 3. De vraag aan minister Belfort. Is er hier geen sprake van verruwing van de criminaliteit of heeft u een andere bril nodig om de videobeelden van Hermitage roofoverval te bekijken.


  Maak melding

 4. Dit is opsporing nieuwe stijl.Het beleidsverhaal van Toktoki zou wel eens doden kunnen opleveren of was dat juist de bedoeling. Suriname heeft meer scholen en minder cellenhuizen nodig!


  Maak melding

 5. Huh positief nieuws, en dat op deze site?
  Zijn jullie er wel zo zeker van want Belfort bewijst hiermee dat hij zonder op te treden effectiever is dan Santokkie


  Maak melding

 6. belly je moet je zelf ook aangweven..

  dan zijn wij suris verlost van vele problemen..

  anders moeten de misdadigers / moordenaars de dood straf geven direct..


  Maak melding

 7. Kein Gelul Santokhi. Zo verkrijg je geen regeermacht.
  Belfort verdient de hoogste onderscheiding. Criminelen lopen naar hem toe. De politie durft met wapen en manschappen niet in de nabijheid van een dader te komen.

  Wees een heer en zeg dank voor zijn optreden.

  Belfort for presidente . Nee, dat niet.


  Maak melding

 8. ben benieuwd wat de criminelen zouden doen als tokkie een oproep zou plaatsen om je aan te melden.
  in kritiek leveren vanuit de oppositie is hij goed.
  toen hij min van justitie was deed hij niets anders dan de heilige maagd maria spelen en ondertussen vulde hij zijn zakken met jerry ,sege en consorten.
  en hij moet niet liegen over zijn rol in de arrestatie van dino.
  we weten allemaal wie onderdeel uitmaakt van het onderzoek met de codenaam schaduw en wie dat geleid heeft.


  Maak melding

 9. Is dit echt wanhoop of anders goed management van deze minister van Justitie en Politie. Hoeveel criminelen en rovers hebben zich vrijwillig bij de politie aangemeld ten tijde van Santokhie als minister van JusPol ?

  Zouden wij niet eerder moeten spreken van een wanprestatie en falen van Santokhie als minister van Juspol dan dit achterlijk geklets van deze man.

  Willen wij zo iemand c.q. figuur die als top van Politie en Justitie constant heeft gefaald en geblunderd als toekomstige President van ons land Suriname ??

  Suriname; quo vadis met Santokhie !!


  Maak melding

 10. Kan de oproep ook zijn om niet te gaan roven en moorden? En zijn er echt mensen die vinden dat belfor een medaille verdient omdat hij zijn misdadigers instraalt? Welke taal sprak hij tegen hun?


  Maak melding

 11. De president moet zich aan melden Nederland Frankrijk Engeland Amerika en wie nog meer moet zich aanmelden of was dat niks of verjaart of vergeten wat ik zou het niet weten en jammer ik kan het mijn voorouders niet meer vragen en hun hun ouders ook niet dus dat


  Maak melding

 12. Och,Belfort heeft Suriname tot een Paradijs voor de criminelen gemaakt!Stel je voor ,als een crimineel pleeg je een criminele daad,wacht rustig op een oproep van Belfort,vervolgens meldt je je aan bij hem ,en hij schrijft je in op de universiteit van Santo boma als straf.En als je een molo-ulo diploma behaald achter de tralies ben jij de meest intelligente persoon in Suriname volgens belfort en de paarsen.
  Geloof mij nu gaan de criminelen in op mars komen ,er wacht hun geen gevangenistraf meer maar opvang en scholing!!

  Hahahahaaaaaa……


  Maak melding

 13. die Santoki lult weer uit zijn nek.Die schijnheil, bleef stil muis stil,toen die zwervers toen zo gruwelijk werden vermoord,hij heeft nooit 1 woord daarover op de tv gezegd,die klojo wist precies in welke hoek hij het moest zoeken,want het waren rijkelui’s kinderen . dus Santoki tjoep kare.Wat een verdomde SCHIJNHEIL zeg.

  Een DIKKE pluim voor dhr Belfor en dat noemt met BELEID voeren.


  Maak melding

 14. Na een maand horen we weer van deze twee criminelen wanneer belfort en de paarsen vol trots, deze twee hun ulo diploma’s gaan uitreiken en gaan ze met trots zeggen….EEN CRIMINEEL ZIJN IS NIET ZO SLECHT ,JE KAN je ulo diploma alsnog behalen in santo boma en een eervolle plaats verdienen in de maatschappij die jullie eerder geterroriseerd hebben!Wie weet worden jullie de next’presidenten’!!


  Maak melding

 15. Mijn God,hebben wij dan belfort nodig als minister van Juspol?!!Hij kan liever bij 1 of ander blad als administrieve kracht gaan werken!!!Want de oproep dat de feboeften zich moeten aanmelden kunnen de benadeelde familie’s zelf laten plaatsen in de kranten en via radio stations. Daarvoor hebben wij die belfort niet nodig,waarvoor verdiend hij dan een salaris,voor het plaatsen van oproepadvertenties?!!!


  Maak melding

 16. Natuurlijk heeft de oproep zijn vruchten in deze afgeworpen, deze minister heeft hen eerder bedreigd dan opgeroepen. De criminelen hebben natuurlijk eieren voor hun geld gekozen, want hun wachtte executie bij openbare aanhouding. Want wat ze hebben uitgehaald is geen kattenpis, op de politie schieten is het laatste wat bij jou moet opkomen. Dan heb je onherroepelijk jouw doodvonnis getekend overal op de wereld is dat zo, dan ben jij vogelvrij verklaard. De daders hebben juist gehandeld, want het was geen loze bedreiging naar die misdadigers alleen, maar ook diegenen die hen in welke vorm dan ook, hand en spandiensten zouden verlenen liepen gevaar, dus. Wel weet ik dat deze rovers, nu aangehouden, een paar dagen zelfs geen pap zullen lust. Wat hen bij de verhoren te wachten staat is; dat’ yu e frigit’ tak’ na wan m’ma mik’ yu, want het is een feit, dat’ te yu kot’ yu noso yu por’ yu fesi!


  Maak melding

 17. Opmerkelijk hoe naïef de hoera schreeuwers met ogen open zich laten bedriegen. Wat de minister in verhulde termen zegt tegen de criminelen is: we schieten je dood als wij je moeten arresteren. De rechtspraak krijgt een hele bijzondere invulling van dit moordenaars kabinet : Eerst doodschieten daarna schuld bewijzen. Een beetje 8 december….snelrecht door ongeschikten! En als Santokhie zegt dat de rechtstaat op de helling is dan zijn de paarse paupers de eersten om met een amnestie wet te komen. De ‘daders’ melden zich uitsluitend op basis van vrees voor het vege lijf, schuldig of niet. Begint het concept een beetje door te dringen tot het benevelde brein?


  Maak melding

 18. Maar waarom zit Belfort dan geplakt op zo een hoge post?!!
  Wat een gemakkelijke post ,taak,heeft deze Belfort!
  Het enigste wat hij moet doen is advertenties plaatsen in de krant en de criminelen beleefd verzoeken zich aan te melden bij hem. En de criminelen zijn zo blij met deze oproep ,ze melden zich aan als brave studenten want hey in de gevangenis staat hun geen GEVANGENISSTRAF TE WACHTEN maar opvang en de kans om je ulo diploma te behalen op de santo boma universiteit!!En hola,als zij slagen dan moet je ze aanspreken met bv MENEER Biswane!!
  Dus nu hebben de criminelen alle ruimte om de boel te terroriseren en te genieten van hun gemaakte buit en als alles klaar,op is geraakt dan meldt de boef zich aan bij hun beschermheer Belfort!!

  Och ,och, Suriname wat moet je allemaal toch niet meemaken…..
  Liever werkt Belfort bij een advertentieblad als administratieve kracht hoor,kan hij de hele dag advertenties plaatsen voor de criminelen….

  Wil de volgende CRIMINEEL…sorry…wil de volgende santo boma student zich aanmelden…en wie weet met een beetje geluk wordt de crimineel ook nog ‘president’!!


  Maak melding

 19. @Tamara

  Jij bent niet goed bij je hoofd!!
  Belfort gaat ze niet afranselen ,hij gaat ze inschrijven op de santo boma universiteit. Het is zijn bedoeling om de criminelen te verwennen en niet te straffen!!!
  Zegt zijn oproep ergens van …CRIMINELEN melden jullie je aan bij mij voor een AFRANSELING??!!NEE,hij doet juist eerbiedig en met heel veel respect een dringend doch beleefd verzoek aan de criminelen zich aan te melden bij hem!!!Hij gaat ze opvangen als het ware en ze een diploma in super tempo uitreiken !!!
  Ben je belazerd of zo??!!!


  Maak melding

 20. Een of twee zwaluwen maken nog geen zomer.Ik blijf er bij dat de oproep van Minister Beltong niet zo revolutionair of zo bijzonder is. Ieder andere doorgewinterde crimineel zou ook anders hebben kunnen reageren, door de oproep gewoon te negeren. Beltong blijft in dit verband toch amateuristisch in zijn oplossingen en verdient heus geen medaille. Aan de andere kant heb ik tegelijk wel het vertrouwen dat deze knapen ook makkelijk tot gedragsverandering kunnen komen omdat er bij hun sprake is van enig zelfinzicht.

  Het toeval wilde dat deze jonge criminelen makkelijk opgespoord konden worden en dus niet de kans wilden lopen om door de politie op een gegeven moment dood geschoten te worden.Ik ben ervan overtuigd dat het zelfaangeven niet zozeer voor hen een keuze was die hen was gelaten, maar puur het goede eigen verstand, dat prevaleerde.

  Waren zij niet bekend bij de politie of onbekend gebleven dan zou het ook anders zijn.Immers niemand haalt het makkelijk in z’n hoofd om te blijven vluchten, wanneer je met naam en toenaam genoemd wordt en wetende dat je doodgeschoten zal worden.


  Maak melding

 21. Het verschil tussen Santhoki en Beltong is dat eerst genoemde constructief is in het zoeken naar oplossingen terwijl minister Beltong de indruk geeft dat hij uit onmacht handelt of anders het probleem makkelijk buiten zich legt. Het mankeert hem aan daadkracht.


  Maak melding

 22. Papa Belfort roept zijn verloren zonen tot zich.
  En zie ze komen heel braaf.
  Met hun papa of mama hand in hand.
  EN lossen we zare criminaliteit op in Sur. We roepen ze gewoon op zich te melden.
  Probleem opgelost


  Maak melding

 23. Ik vind de uitspraak van Chandrikapersad Santokhi aan het adres van zijn ex collega minister Belfort,als zou justitie de indruk van wanhoop wekken een ex-minister van Justitie & Politie,parlementariër en presidentskandidaat onwaardig.
  Ik ben geen lid noch sympathisant van de zittende regering (van geen enkele trouwens),maar dit probleem is een nationaal probleem waarbij wij allen (PARTYGENOTEN OF NIET)ons schouders onder moeten zetten!
  En dan kan het niet zo zijn dat de ene ex-minister de zittende minister in het openbaar afvalt!
  WIE HEBBEN ALTIJD ZO ZWAAR TE LIJDEN (GEHAD) VAN DE ROOFOVERVALLEN?
  Het antwoord laat zich niet moeilijk raden.
  Zou Santokhi alleen al uit hoofde daarvan zijn collega niet een pluim moeten opsteken?
  Zoals hij onlangs zijn president ook heeft bewierookt?
  Of was het laatste slechts schone schijn?
  SHAME ON YOU SANTHOKI!!!


  Maak melding

 24. ‘Kom criminelen ,kom maar in mijn veilige armen ,ik ben hier om maties met je te worden’ Aldus Belfort!
  en gaat hij verder ….bij goed gedrag Mogen jullie de drager worden van de GELE.Ster!

  Hahahahaaaaaa…..
  Hai boi Belfort,amateur politie man,
  in andere landen wordt er ook oproepadvertenties geplaatst voor de criminelen om zich aan te melden maar die oproep komt niet van de politie maar van de benadeelde families!!!Wel roept de politie de gemeenschap op om mee te helpen deze criminelen op te sporen
  en niet dat ,zij, de politie dus bereidt is de criminelen op te vangen en in de gevangenis school te plaatsen!!!!
  Boi je moet nagaan hoe ze dinootje gepakt hebben en het is absoluut niet gebeurd middels het plaatsen van oproepberichten….Please Dino,come meldt je aan!!!!,maar door geode speur en politie werk Belfort de zogenaamde politieman!!!!


  Maak melding

 25. Vorig jaar zijn deze zelfde criminelen uit de gevangenis gehaaald door deze Belforoe. Waarschijnlijk familie van hem. Logisch dat ze gehoor geven aan zijn oproep.


  Maak melding

 26. Fijn dat er nu foto’s komen.Anders zagen we de javanen als ‘eerlijke’ministers en partijleiders bijv.als Somo.Maar nu zien we dat ze zich ook toegelegd hebben om gemaskerd ‘eerlijk’te zijn sinds de afschaffing van Farzant Ali.


  Maak melding

 27. @MEDUSA

  je kijkt met oogkleppen en luistert met gesloten oren.Het is steeds Belly geweest die zich afzette tegen Santo.Belly laat geen gelegenheid voorbij gaan om Santo op een eigen manier te kleineren.En als Santo wat terug zegt dan wordt het ie een bepaalde hoek getrokken.


  Maak melding

 28. @Medusa

  Hoeveel landen in de wereld ken jij waar de politie mannen de criminelen oproepen zich bij hun aan te melden?!!
  De criminelen worden zeker goed beloond door belfort neem ik aan!
  En o,jee,belfort die heft ook 4 moorden tegelijk gepleegd en gaat schotvrij,en je gelooft hem eerder dan een man van wet en recht zoals Santokhi?!!
  En please Medusa,SLIJMBAL,jij en de tamara;s en de boegroe’s en de rest van jullie ,zijn netals seizoen krakers.Jullie wisselen net als een blad aan een boom. Vandaag vindt je deze criminele regering goed,morgen weer niet…please make up your mind…of je bent voor of tegen deze ndp regering……


  Maak melding

 29. Het Nationaal Strategisch Veiligheidsplan (NSV), dat kort voor de verkiezingen in mei 2010 werd aangenomen door de regering-Venetiaan-Sardjoe, voldoet niet aan de eisen. Dat is kort weergegeven een reactie van de directeur Nationale Veiligheid van het Kabinet van de President, Melvin Linscheer, op een door VHP-voorman Chandrikapersad Santokhi deze week gestelde eis dat dat plan uitgevoerd moet worden.

  ‘Deze regering is van oordeel dat dit plan, zoals het is gepresenteerd, niet zal worden uitgevoerd. Het plan is onvolledig, is onsamenhangend en is bovendien op vele punten een gelegenheidsplan geweest’, aldus Linscheer vanochtend, donderdag 3 oktober 2013 op Starnieuws.

  Santokhi echter, die ook oud-minister van Justitie en Politie is, vindt dat het NSV, dat ontstaan is na een studie van vijf jaren, verricht met nationale en internationale instituten, uitgevoerd dient te worden. ‘Het gaat om een integraal pakket aan maatregelen waar alle ministeries en de rechterlijke macht bij betrokken zijn. Dat moet gewoon worden uitgevoerd.’

  Linscheer stelt, dat reeds bij de verantwoording de samensteller zegt dat een verstandig NSV de beschikking moet hebben over statistieken, analyses en trends om toekomstig beleid te kunnen beargumenteren. ‘Deze gegevens ontbrekenm omdat ze in tijdnood verkeerden en deels omdat de informatie niet voorhanden was. Impliciet zegt hij, dat het NSV geen verstandige is. En zo zijn er tal zaken opgenomen dat maakt dat wij dit NSV niet kunnen uitvoeren en hebben we ervoor gekozen om de correcte zaken eruit te lichten en het plan te herschrijven.’

  De directeur Nationale Veiligheid vindt, dat de vraag gesteld moet worden of het inderdaad zo is, dat de criminaliteit toegenomen is. Dan zouden de statistieken van de afgelopen periode moeten worden geanalyseerd.

  Dat de criminaliteit in zekere mate verruwt, is een feit, beaamt Linscheer. Het is volgens hem geen nieuw fenomeen. ‘Dit is een ontwikkeling die in de hele wereld plaatsvindt. En dat betekent niet, dat wij in Suriname het met open armen moeten ontvangen. Het beste strategisch integraal veiligheidsplan biedt geen garantie voor het niet verruwen van de criminaliteit’, stelt Linscheer. Hij vindt de uitspraken van Santokhi verregaand zijn. Immers, hij beweerde dat ‘criminelen lak hebben aan het veiligheidsbeleid van de regering’.

  ‘Men zou dat juist kunnen zeggen van de periode toen Santokhi minister was van Justitie en Politie. Toen kon men Papatam niet aan. De ontruiming van het Meriangebied kon niet plaatsvinden. We zijn voor het gemak Serfino, Sampie en de Poeran-bende vergeten. Die bende opereerde reeds tijdens de vorige regering. We zijn vergeten dat burgers handtekeningen verzamelden om de doodstraf weer te effectueren. De zelfverdedigingswet kwam niet uit de lucht vallen’, aldus Linscheer.

  De directeur Nationale Veiligheid is van mening, dat het ‘veiligheidsgevoel’ in de samenleving ook moet worden gemeten. Daar is geen onderzoek naar gedaan. Hij vindt dat er te pas en onpas ermee wordt geschermd.

  Santokhi zei, dat de totale intelligence-positie van Suriname is komen weg te vallen. Linscheer: ‘Waarschijnlijk bedoelt Santokhi dat de buitenlandse intelligence is komen weg te vallen, want daar was men afhankelijk van. Surinaamse diensten bouwen nu hun eigen intelligence-netwerk op met door de Staat aangeschafte apparatuur. Eerder werd er door Santokhi gewerkt met apparatuur die een buitenlandse mogendheid had geschonken.’

  Het optreden van minister Edward Belfort noemt Linscheer een schoolvoorbeeld van de shift van Staats- naar burgerveiligheid. De gemeenschap moet medeverantwoordelijk gemaakt worden voor haar eigen veiligheid. ‘Dit terwijl de overheid uiteraard onverkort voortgaat met de criminaliteit bestrijding in al haar facetten, zoals voorgeschreven door de verschillende wettelijke bepalingen.’
  October 3, 2013

  Aldus de BEUL van Suriname, LINSCHEER!!
  GELUKKIg heeft Santokhi Roger KHAN uitgeleverd want onder deze criminele ndp regering zou KHAN ,ministerie van JUSPOL worden!!!!
  En O,ja ,Amerika heeft samen met buitenlandse intelligence -network dinootje opgepakt ,geen wonder dat Linscheer geen fan is dat Suriname met buitenlandse intelligence gaat samenwerken. Hij is bang voor de gevolgen…

  Echt hierbij roep ik de nabestaanden en familie’s van benadeelden op om NIET te stemmen voor deze criminele ndp partij in 2015!!!!Al gaan zij jullie proberen om te kopen met mooie beloften….zeg NEE tegen de ndp!!!!!


  Maak melding

 30. Santokhi wil je dat front regeermacht verkrijgt, dan zal dat niet gebeuren zolang jij jezelf opdringt als kandidaat president. Leeghoofd Narain en kornuiten hebben ezelstront in hun kop.


  Maak melding

 31. Een supermarkt aan de Welgedacht A weg is donderdagochtend tegen half zes overvallen door drie gemaskerde en gewapende mannen. De bewoners van het pand, twee mannen en een vrouw, zijn ernstig toegetakeld door de verdachten. Dit wordt bevestigd door inspecteur Humphrey Naarden van de politie.

  De verdachten zijn vermoedelijk via de achterzijde de winkel naar binnen gedrongen. De slachtoffers werden gekneveld achtergelaten. Ze zijn alle drie tot bloedens toe gekapt door de overvallers.

  Volgens buurtbewoners werd een groen gelakte personenauto in de omgeving gesignaleerd tegen het tijdstip van de overval. De gewonden zijn met twee ambulances afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Wat de buit van de mannen is, is ook niet bekend.

  @Medusa’s en tamara’s,

  Wanneer volgt de oproep van Belfort jullie’held ‘ dat deze criminelen zich bij hem moeten aanmelden?!!
  Sjeesjes naar het schijnt hebben de criminelen nu juist meer plezier om te gaan roven ,ze zijn zeer onder de indruk van je held zijn taktiek.Stel je voor ..de politie roept ze beleefd op zich aan te melden te santo boma waar ze met open armen ontvangen zullen worden en vervolgens alsnog een ulo diploma kunnen behalen…


  Maak melding

 32. Ja dat is zo zelfs in NL en meerdere landen kan je een diploma behalen dus waarom zou dat in SU niet mogen en er hebben zich toch wel twee aangemeld tot spijt van de Belford haters en veel meer te pakken dan santokie of waren er toen geen rovers dus tot nu toe hoe dan ook hij heeft het beter gedaan dan al zijn voorgangers of niet


  Maak melding

 33. Men moet geen rovers gaan oproepen..Door deze rovers leven de Suris in een woning dat op een gevangenis lijkt.Dat is al een teken dat er teveel rovers zijn ,en gewoon neerschieten deze luie beesten.BA SOEKOE BA FINI.Maar dan heeft NDP weer wat stemmen minder.


  Maak melding

 34. eerst roven.mishandelen.geldverstoppen en lekker luieren scholing.gratis food,dokterpapieren.straks nog een huis.en dan van het geld genieten.echt suriname.raad de politie. aan kleed ze uit na hun vrijlating hou ze in de gaten als ze met luxespullen aankomen of auto..maar dat zal niet gebeuren want de dieven kennen hun cornuiten bij de politie hatseee


  Maak melding

 35. Ray die oproep van Belfort daar komen alleen maar kruimel diefjes op af….. juist die gasten die gepat moeten worden gaan zich heus niet vrijwillig aanmelden idd…. begin zo langzamerhand te denken dat een te groot gedeelte van het volk in Su niet SPOORT, ja schandalig dat ik dit zeg… ik ben zelf ook verbaasd dit te constateren, het land is PRACHTIG werkelijk een Paradijs, maar die mensen , ik ben al doodmoe van de mentaliteit hier, tis dat ik Ned nog erger vind anders zou ik weer terug gaan naar Ned…. maar nogmaals het Volk is vooral verpest door de hoge pietjes in het land de afgelopen 30 jaar ! En de criminelen gaan helemaal los met deze regering, ze zien hun als voorbeeld, je kan een extacyfabriekje erop nagehoudne hebben maar ach dan nog kan je een hige functie in de regering krijgen… dus ach tja….


  Maak melding

 36. Het heeft maanden geduurd voordat Front en Santokhi-Gilds
  het trio Sampie en consorten kon uitschakelen en wat denk je van de andere bendeleden die paramaribo en het binnenland toen onveilig maakten. Santokhi probeert uit alles nu munt te slaan maar hij is een grote loser.

  Persoonlijk aanmelden bij politie is laatste waarschuwingsgeluid.


  Maak melding

 37. @Ray
  Het antwoord op de vraag die jij mij stelde is zoals gewoonlijk verwijderd door de redactie of hoe ze ook heten mogen.
  Ik hoop dat je het antwoord toch onder ogen hebt gehad!

  *De vraag was:Hoeveel landen in de wereld ken jij waar de politie mannen de criminelen oproepen zich bij hun aan te melden?!!

  Mijn antwoord:GENOEG!!


  Maak melding

 38. Bloedige overval Welgedacht A waarbij de winkeliers meermalen gekapt zijn.

  Gaan we naar een veiligere Suriname. Die criminelen hebben lak aan justitie.

  Een zwaluw maakt nog een zomer.
  O, ja de waarheid heeft men in Su ontdekt. Men zegt: al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.


  Maak melding

 39. De oproep van de minister is een beroep doen op het geweten van de tot criminaliteit vervallen jongeren.Het blijkt dus effect te hebben op jongemannen die op sleeptouw worden genomen door foute vrienden.Het zal dus niet lang meer duren en de overige criminelen zullen zich aanmelden.Doen ze dat niet dan zijn ze genoodzaakt om het land te verlaten of zich schuil te houden in de uitgestrekte binnenlanden.


  Maak melding

 40. Alle zegen komt van boven. Al het goede voorbeeld komt van boven. Jongeren willen altijd de kleur overnemen van zijn omgeving. De jongeren willen zich ook afficheren/associëren met de elite van de samenleving, waar men boko boko geld tot hun beschikking hebben.
  Het blijkt toch al te vaak dat misdaad loont. De kortste weg naar rijkdom is via de criminele weg.
  Goedschiks of kwaadschiks het paarse paradijs zal betreden worden. Al is dat geplaveid met veel bloed, tranen en verdriet.


  Maak melding

 41. zo, als dit inderdaad zou werken , nog een paar van dit soort oproepen en Suriname is verlost van criminaliteit en geweld, breidt de bajes maar vast uit, lekker naief wel en koren op de molen van de delinquenten incl. DDB, met dank aan de goedgelovigen


  Maak melding

 42. Heeft deze belfort ook een oproep gedaan aan de criminelen die het Chinees echtpaar, te welgedacht, tot bloedens toe hebben afgeranseld.

  Of zijn deze Chinezen, niet belangrijk?


  Maak melding

 43. @Esmerald
  De overval vond gisteren plaats en je wil nu vandaag al (binnen 24 uur)een oproep van de minister zien?
  Kom nou mens!
  Niet voor niets is GEDULD EEN SCHONE ZAAK!


  Maak melding

 44. Uit het succes van Belfort ‘s aanpak van het crimineel vraagstuk in Suriname blijkt maar weer dat je nooit weet hoe de grootste ‘bur kaw’ op het Ministerie van Justitie en Politie een ‘hei’ vangt.


  Maak melding

 45. Ik keur dit van die jongens niet goed , maar heeft deze Belfort nooit oog gehad voor Dino Bouterse of ene Brunswijk etc etc. er gebeurd heel veel in die kringen of nee Belfort je kan niet tegen ze op dus een grote bek kan je niet tegen die gasten hebben !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 46. Ik vindt de uitlatingen via de radio meisjes en kinderachtig a sabi tak mi sabi ing tori . tantiri a no dong …. kom op !!!!!!! . als de president over de waarheid spreekt ???????!!!!!dan ben jij nog ver achter gebleven Belfort . dan heeft santhoki gelijk jij ben te laf ook naar het volk toe .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.