‘Social Lounge’ van jongeren Surinaams Inspraak Orgaan

0

De Commissie Jongeren van het Surinaams Inspraak Orgaan(SIO) organiseert op donderdag 21 maart haar eerste Social Lounge met als thema ‘De maatschappij. Do we care?’ De eerste uit een reeks, met steeds een ander thema. De plek bij uitstek om ons uit te laten over onze gedachten over de maatschappij in Nederland en in Suriname. Wat kunnen we van de maatschappijen leren en waar geven we de voorkeur aan?

De Commissie Jongeren van het SIO beoogt, door barrières te slechten en de eigen kracht van jongeren van Surinaamse afkomst te versterken, de participatie en integratie in de Nederlandse samenleving te vergroten en te verbeteren. De Commissie organiseert daartoe, samen met andere (Surinaamse) jongeren(organisaties) verschillende activiteiten voor de doelgroep van 18 tot 35 jaar.

Aan deze avond doen ook prominente Surinamers mee zoals Mitra Rambharan, Dave Ensberg en Simion Blom. Meld je voor 15 maart aan via jongeren.sio@gmail.com of bezoek de Facebook pagina.

Donderdag 21 maart
StadHuis Den Haag
Spuiplein 70
18.30u – 21.00u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.