dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandSuriname eist uitleg over SLM-vlucht

Suriname eist uitleg over SLM-vlucht

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaamse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Nederland om opheldering gevraagd over de extra controle van een SLM-toestel afgelopen maandag. Volgens Surinaamse media heeft Nederland geen verklaring gegeven over de behandeling van passagiers op Schiphol en wil de regering nu uitleg op hoger niveau.

De Surinaamse luchtvaartautoriteiten en passagiers melden aan de NOS dat de reizigers zwaarder gecontroleerd zijn dan normaal. Zo is er er volgens de passagiers een bodyscan uitgevoerd, die normaal niet bij de 100%-controle hoort. Dit spreekt eerdere berichten tegen dat een reguliere controle was afgebroken door de Marechaussee omdat de openbare orde dreigde te worden verstoord.

Eerder deze week zei SLM-directeur Ewald Henshuijs dat hij verder niet wil reageren. “Dit is een kwestie die de veiligheid betreft. Wij doen daar nooit mededelingen over en verwijzen door naar de autoriteiten op Schiphol en naar de marechaussee”.(Bron: NOS.nl)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

61 REACTIES
 1. Eey DADA en wij “redimusus” eisen van jou ook een verklaring!

  waarom moeten wij hinder ondervinden van jou boeven-bezoeken, al mijn diepvriesprodukten kan ik dan weggooien!!

  dan moet je maar andere Su sani meenemen

  Pres, jij bedoelt bolletjes???

  jo vuile beest ju

  🙂


  Maak melding
 2. Ach ja , was het niet deze zelfde ministerie die ook zo een grote mond had toen de nederlandse politie een inval deed thuis bij een Surinaamse diplomaat? soso bigi mofo.ook dit kaarsje gaat uit.


  Maak melding
 3. LAAT DE SURINAAMSE REGERING ONS,DE SURINAMERS EEN VERKLARING BEGINNEN TE GEVEN WAAROM RAMDIN NIET ALS KANDIDAAAT WORDT VOORGEDRAGEN VOOR DE BELANGRIJKSTE POST BINNEN DE OAS!!


  Maak melding
 4. Witte mensen hebben alles al uit gedacht en uit gewerkt terwijl de zwarten slapen.[Men vindt het woord zwarten niet goed op deze forum maar het is niet negatief bedoeld. Het is een verzamelnaam voor al die volkeren die niet uit Europa komen en niet wit zijn]
  Deze behandelingen van anders dan hun is schering en in slag in Europa.Nederland doet zich voor als de braafste van de klas maar is een van de gevaarlijkste witte.
  Bijna elke zwarte heeft dit mee gemaakt.Toen ze onze moeders zo behandelden op Schiphol heeft geen ene bekende Surinamer haar mond open gedaan.
  Weten jullie niet waarom er geen eendracht is en moed om je mond open te doen.Jullie weten het heel goed maar als het je niet uit komt ben je dom.


  Maak melding
 5. Nederlandse regering vraagt uitleg aan Surinaamse regering waarom er zoveel coke vanuit Suriname naar Nederland wordt verscheept en wel door hele bekende zakenlieden en hun stromannen.
  De Surinaamse regering verzuimt om de passagiers een duidelijk antwoord te geven op de vele vele vertragingen van een “wereld” carrier als de SLM.
  Afkorting van SLM “Soso Las Monie”.
  Als de enige aandeelhouder ben je verplicht je klanten zo goed als mogelijk te bedienen / behandelen.


  Maak melding
 6. Laat Bouta maar eerst een verklaring geven waarom de constitutionele hof nog niet geïnstalleerd is. De NDP regering moet gewoon haar bakkes houden. Veel geblér weinig wol.


  Maak melding
 7. =In ieder geval heeft men terecht controle uitgevoerd en een ieder is veilig vertrokken zonder een wapen.

  =Als het omgekeerde zou gebeuren zou het ook alleen de Surinamers aangaan met een paar toerisme, dus hetzelfde hoeft niet te gaan gebeuren.

  =Dit krijg je als je land al een slechte naam heeft in het buitenland als het gaat om wapens en drugs.

  =Surinaamse leiders moeten nu niet gaan zeuren voor uitleg, omdat niemand ook een uitleg wil geven waarom Bouterse steeds zijn vriend in Guyana gaat ophalen en de passagiers ook steeds vertraging oplopen om te vertrekken. Dit is nog pas gebeurd.

  =Wat zou men doen als het de Amerikanen waren???


  Maak melding
 8. veel belastinggeld besteedt Nederland om troep uit Su te onderscheppen, maar never een kreet..””en nu willen wij uitleg””

  één incident, en meneer klein servet wil een groot laken uitleg 🙂


  Maak melding
 9. @Savioen, sorry maar niet alle Surinamers zijn zwart, en hoeveel “zwarten” zaten in het vliegtuig?

  =Lees dit even::::

  Het Amerikaanse bureau voor de statistiek schrapt de term ‘negro’ (neger). Het bureau zal zwarte Amerikanen vanaf volgend jaar aanduiden als ‘black’ of ‘African-American’. Dat meldt de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) op haar site.

  =In Suriname is dit ook al zo dus African-Surinamers.

  =Dus geen zwart en wit meer schrijven.


  Maak melding
 10. Ik denk niet dat we iets gaan horen, van wat er gebeurt is op Schiphol, intern lossen die gasten het wel op, en het blijft zo, wel jammer, maar goed, dit gebeurt
  zeker weer, en het gaat niet ophouden.


  Maak melding
 11. Ik blijf er bij dat de SLM vliegen moet naar landen waarmee Sur.warme banden onderhoudt.Als de Ned.vertegenwoordiging ongewenst is in Sur.Dan vraagt men naar rancuneuze maatregelen.Het is de Suri.regering wil dat haar burgers vernederd worden.Maar ja,in Chaves of Obiang land zijn geen Suri’s die hun landgenoten een ticket kunnen toesturen.Verbiedt de SLM naar Holland te vliegen als je niets met dat land te maken wil hebben.


  Maak melding
 12. Muizen houden SLM-vliegtuig aan de grond
  ANP − 03/05/06, 09:33
  Het enige vliegtuig van Surinam Airways (SLM) heeft een paar dagen noodgedwongen aan de grond gestaan na de vondst van enkele dode muizen…. .

  🙂 kijk,…deze 4-voetigen zijn 🙂 zwartrijders :), onze 2-voetigers middels “”prop de buik & prop het grotje”” proberen een gratis een ticket te verdienen?!?!


  Maak melding
 13. Als ik dit zo zie en leest, dan vraag ik me af wat voor soort dieren dit zijn die hier op reageren.

  als dit echte Surinamers zijn, dan hebben ze allemaal hier die zo negatief regaeren een leeg kop met drop er in,

  Eenheid ontbreekt, samenbundeling, een vuist maken, ik zou me af vragen als jullie in dat vliegtuig zaten hoe jullie er op zouden regeren.

  mijn conclusie is nu.
  aan de hand van de reactie hier merk op en aan dat het geen mensen zijn die en behoorlijk opleiding hebben ge noten.

  ik vraag me ook af als WEpSite doener wel de boel hier serieus waak, want dit gaat niet meer over onderwerp maar over poep en stront.

  ik heb pas 2 weken geleden meegedaan aan deze shit maar merk steeds dat het niet mijn ding is want er wordt hier op een zo lage niveau gereageerd dat ik maar moetkappen ermee want het zijn hier alleen maar kinderen die een hoger leeffijd hebben dan een normale kind.

  ik ga julle laten in jullie waarden.
  kan zijn dat 1 persoon of 2 zicht hier uitsloven met meerdere namen.

  vandaar dat ze en grote bek hebben.
  hey wordt hier stelmatig gescholden en die berichten komen gewoon door en worden niet verwijderd, omdat het maar tegen Bouta is dus die mogen wel schelden.

  allemaal neppe shit hier.


  Maak melding
 14. Koos

  Laat Bouta maar eerst een verklaring geven waarom de constitutionele hof nog niet geïnstalleerd is. De NDP regering moet gewoon haar bakkes houden. Veel geblér weinig wol.
  waar van de wereld woon jij?? het stront (oeps het front) had 40 zetels in 1987 we gaan de grondwet veranderen nada, never nunca nooit, 1991 het stront behaald 30 zetels never nooit nunca en dan nu komen lullen over constitutioneel hof. ze haaden alle macht en ruimte om een constitutioneelhof in te stellen, maar het kwam ze goed uit dus geen hof. niet als een klein kind staan stampvoeten om een zure snoep.


  Maak melding
 15. @Jacobus

  En gelijk heb je!!
  Als bouta een nederlandse ambassade hier kan verbieden dan zal het niet moeilijk zijj voor hem om de KLM te verbieden in Suriname te landen en de SLM in Nederland!
  En dan kunnen dan de klagende passagiers[surinaamse] reizen naar de toekomstige ‘wereldmachten’ de arme onder de armste landen bv AFRRIKA,haitie,peru,chili,equador,argentinie!


  Maak melding
 16. Jacobus

  Ik blijf er bij dat de SLM vliegen moet naar landen waarmee Sur.warme banden onderhoudt.Als de Ned.vertegenwoordiging ongewenst is in Sur.Dan vraagt men naar rancuneuze maatregelen.Het is de Suri.regering wil dat haar burgers vernederd worden.Maar ja,in Chaves of Obiang land zijn geen Suri’s die hun landgenoten een ticket kunnen toesturen.Verbiedt de SLM naar Holland te vliegen als je niets met dat land te maken wil hebben.
  het moment dat gebeurt ben jij de eerste die die grote wafel van jou open doet


  Maak melding
 17. suriname is verplicht om een redelijke verklaring van de nederlandse regering(marechaussee).
  na hoevele vluchten door de slm word er ineens een 100% controlle uitgevoerd,om een telefoontje die loos alarm bleek te zijn?neen,dit klopt niet.
  en als suriname een 100% controlle op een klm vliegtuig met nederlanders zou uitvoeren,zou nederland ook een verklaring daarover willen en gelijk de met beschuldiging aan tafel komen.
  dus su heeft ook het recht om nederland om verklaring te vragen.
  dit vind ik bekrompen van NL,’speel openkaart en kom niet met smoesjes.


  Maak melding
 18. @alleen

  JE LULT GEWOONWEG!!
  Het is je baasje geweest die het democratische bestaan in Suriname naar de klote heeft geholpen.
  Die moordenaar heeft Suriname de kans niet gegund om zich na de onafhankelijkheid in 1975 ,zelfstandig te kunnen ontwikkelen!Toen kwam hij en 15 van de landverraders te zamen en ontwrichten zij het dagelijkse leven voor de surinamers tot heden!!Van coup tot massaslachtingen tot bouta amnestie!!Je baasje is de HOOFD VERANTWOORDELIJKE!!


  Maak melding
 19. @drai stong

  Laat die 100% controle dan maar komen voor de KLM vlucht wanneer zij gaat landen hier in Suriname. Als jij denkt dat de KLM passagiers een drama zullen opzetten als de niet begripvolle surinaamse passagiers kan ik je alvast meedelen dat je lelijk op je neus gaat kijken!
  En bovendien om die controle uit te voeren moet er eerst een loos alarm geslagen worden…zo ben jij degene die deze grap zal uithalen en loosalarm zal slaan ..wanneer ga je dan bellen en de KLM melden dat er een bom in hun midden geplaatst is?!
  Wanneer komt je wraakactie?!Vandaag ,morgen…wanneer?!


  Maak melding
 20. Waar ik me altijd weer over verbaas, is de hoge mate van intensiteit waarmee Surinaamse passagiers worden gecontroleerd op drugstransport vanuit SU.
  Zet na de controle alle bolletjes op een weegschaal en zet dat af tegen de kosten die de 100% controle met zich meebrengt. Die kosten zijn heel veel meer, denk ik.
  Ik zou willen zeggen: -NL verscherp de controle in de haven van Rotterdam waar de containers met coca binnen komen vliegen (varen) met waarden van miljoenen euro’s en er ook weer uitgaan met grote hoeveelheden XTC.
  -Verscherp de controle op misleide kinderen uit ZO Azie die hier met vervalste paspoorten binnenkomen om te worden geëxploiteerd voor de sexindustrie.

  Begrijp mij niet verkeerd: wie zich verdacht gedraagt op een vlucht uit Su moet ongetwijfeld de 100% controle ondergaan. Wat er nu gebeurt vind ik een schaamteloze vertoning van machtswellust en intimidatie.
  Het is niet alles okay wat NL doet t.o.v. SU. Ik vind dat ik kritisch moet blijven onder alle omstandigheden.


  Maak melding
 21. Van mij mag de controle plaatsvinden hoor! Mits het naar behoren word uitgevoerd.
  Jammer dat het op deze wijze is gegaan , ik hoop dat de surinamers elkaar ook steunen om actie te gaan voeren hiertegen. WAnt dit kan niet.
  A tang so


  Maak melding
 22. De scherpe controle die de Nederlandse Koninklijke Marechaussee zondag op Schiphol uitvoerde op een vliegtuig van de SLM, dat met vier uur vertraging was geland, was niet volgens de normale routine. Daarom moet er tekst en uitleg komen over de aanleiding vanuit Nederland, zegt Ewald Henshuys, directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dat is vandaag, 27 februari 2013, te lezen in de Ware Tijd.

  Vanuit de Nederlandse autoriteiten zouden er, aldus de krant, tegenstrijdige berichten over de precieze aanleiding voor hun handelingen komen. De woordvoerder van de marechaussee houdt het, in een reactie, op ‘een reguliere controle’ zonder in details te willen treden. Ook ontkent hij eerdere berichten, dat het optreden te maken had met een anonieme tip over een passagier die met een wapen aan boord zou zijn.

  Starnieuws schrijft vandaag echter heel stellig: ‘Op basis van een anonieme tip dat er een wapen aan boord zou zijn, is deze strenge controle toegepast.’

  De SLM heeft geen financiële schade opgelopen door de gebeurtenissen. Doordat de volgende vlucht pas dinsdag plaats zou vinden, ondervond het vliegschema geen hinder. Aan de andere kant bekijkt Henshuys de zaak ook nuchter. Hij legt uit dat de veiligheidsorganisatie van een luchthaven, zoals overal ter wereld, bevoegd is om op dergelijke wijze in te grijpen als dat noodzakelijk blijkt.

  Het Surinaamse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft echter inmiddels al bij de Nederlandse regering om opheldering gevraagd.
  February 27, 2013


  Maak melding
 23. Schiphol/Marechaussee heeft het goed gedaan. Maakt niet uit uit welk het vliegtuig komt, als er een melding is wordt alles ‘overhoop’gehaald, dus die Henshuys……blaas niet hoog van de toren….Het is gebruikelijk……en dat de passagiers zijn onderworpen aan een controle…vind ik ook prima….als er een melding is, wordt iedereen gecontroleerd. al die bar barie voor niks.


  Maak melding
 24. @drai stong, je schrijft:::
  suriname is verplicht om een redelijke verklaring van de nederlandse regering(marechaussee).

  ==Het volk van Suriname wil ook weten waarom er niet meer gesproken wordt over Tigri die nog steeds bezet wordt door Guyana//

  ==De nabestaanden van de 15 moorden hebben ook het recht te weten hoe hun familieleden zijn vermoord en door wie///////


  Maak melding
 25. Heeft e.e.a. soms te maken met de 330 kg cocaine (of heroine?) dat laatst werd aangetroffen in een woning in Nederland?

  Waarom moeten gewetenloze bolletjesslikkers en andere fortuinzoekers de rest van de passagiers belasten met hun contrabande?


  Maak melding
 26. Suriname, schaam jij je niet om uitleg te vragen. Je hoort toch te weten dat de surinaamse president daar de oorzaak van is. De surinamers hebben voor deze man gekozen. Dan zijn dit de gevolgen.

  Het surinaamse ministerie van buitenlandse zaken, hoort dit soort zaken te weten.


  Maak melding
 27. @n alfa beet,

  ‘Ik stel voor dat alle surinamers alleen met de slm reizen, en klm negeren dan gaat het veranderen’

  Wederom lach ik me een krul in m’n lul.


  Maak melding
 28. Opheldering is helemaal niet nodig. De Surinaamse autoriteiten moet er zelf voor zorgen voor een strenge effectieve controles. Eerst naar jezelf kijken en aan jezelf werken. De Nederlandse regering moet geen opheldering geven. Ik ben met Geert Wilders eens.


  Maak melding
 29. O wat is er toch weer een hoop stof opgewaait door alle commotie rondom dit voorval.

  Laten we eerst eens beginnen aan de SLM te vragen waarom het vliegtuig met vele uren vertraging vertrokken is!
  Vervolgens vragen we aan Bouterse waarom hij anoniem een telefoontje heeft gepleegt om te zeggen dat er een wapen aan boord van dat vliegtuig was!
  Dan volgt de volgende vraag, wat zouden wij doen als we zo’n bericht zouden over een wapen aan boord van een KLM toestel?
  Dit lelijke kontelikker van Bouterse moet eerst zijn school maar eens af gaan maken voordat hij zo hoog van de toren gaat staan blazen.
  Minister van buitenlandse zaken? Laat me niet lachen!
  Overal war hij komt wordt hij met de nek aangekeken, en dan toch nog zo’n bigi moffo?
  Ga toch terug in je boom sukkel, jij en je baasje vertrappen SU, niemand anders!
  NL heeft gewoon het volste recht dit soort actie’s uit te voeren vanwege de nationale veiligheid, begrijpen jullie dat niet?
  Nee, jullie kunnen alleen maar afgeven op NL, maar ondertussen verwachten jullie wel elke maand je toelage van dat zelfde land.
  Stelletje nietsnutten, NDP weg ermee!
  NDP= Neerbuigende Dure Paracieten, niets meer, en al helemaal niets minder!


  Maak melding
 30. IK neem aan dat met uitleg vragen bedoeld wordt waarom men bezweken is aan druk over het niet kunnen bewaren van de openbare orde om die controles te laten doorgaan. Suriname bedoeld toch dat je nooit genoeg kan doen om te voorkomen dat drugs in handen van jonge kinderen komt. Suriname bedoeld toch dat haar bevolking niet zo is. Suriname komt op tegen de beschuldiging van haar bevolking. surinaamse BZ wilt keihard bewijs zien dat er sprake is geweest van oproer. Surinaamse BZ beweert dat surinaamse passagiers wetende dat het om drugscontrole gaat;nooit zich door ongeduld of vermoeidheid zouden laten overmannen. Onze mensen weten dat op deze vluchten drugs getransporteerd worden gezien de vele aanhoudingen uit het verleden. Wij willen wij harde toezeggingen van de nederlandse overheid dat, mocht in de toekomst opnieuw zoiets plaatsvinden dat in geen geval men zich zal laten tegenhouden door welk oproergedrag dan ook. Wij Van Surinaamse Bz eisen keiharde toezeggingen dat deze 100% controles doorgaan want die gesmokkelde drugs zou ook in handen van onze neefjes en nichtjes kunnen komen. Wie vind het nou leuk om te wachten. Maar mijn geduld zou kunnen bijdragen dat een drugsrunner gepakt wordt.


  Maak melding
 31. Bouterse & SLM geen woorden maar daden. CANCEL dan gewoon alle vluchten naar Amsterdam v.v. Jullie blij en zeker marechaussee en douane in Amsterdam ook.Yeah!


  Maak melding
 32. @ Jacobus
  Groeten vanuit Miami, Florida. Vroeger vloog de SLM succesvol vanuit Oostende, Belgie rechtstreeks naar Suriname. Die vluchten waren altijd vol. Waarom probeert men dat niet meer? De treinreis van Nederland naar Belgie is ongeveer twee uren. Het probleem is nu wel dat Nederland de treinen extra gaat inspecteren, want ons weer bij het beginpunt brengt. Also, wij kunnen Nederland niet negeren omdat er daar teveel landgenoten wonen.


  Maak melding
 33. NEEN EDUARD LUPSON: Het probleem verplaatst zich naar Belgie, en als jij je goed herinnert hadden de Belgen binnen de korste keren huin buik vol en van de SLM en van de Suris.Vliegtuigladingen vol drugs kwamen bij elke vlucht in Oosten aan.
  De Belgen hebben de Suris dan ook vernedert en geschoffeerd! Ik denk niet dat de Belgen op de SLM zitten te wachten.


  Maak melding
 34. DDB is een Kameraad van Chavez en Raoel Chastro. Deze twee lieden en DDB zijn geen vrienden van de OAS, met vooral daarin de USA en Canada.

  DDB, Chastro, Chavez volgen dus een andere koers. Wat ze echter vergeten, dat de oude wereld haar stempel zwaar gedrukt heeft in de nieuwe wereld. Kijk maar naar de talen in de nieuwe wereld, de godsdienst,enz.
  Haitie en Cuba is het gelukt een andere koers te varen,maar andere landen zullen die gelegenheid niet krijgen. De lijn die DDB wil opgaan zal daarom Suriname alleen maar nadeel laten onder vinden. De USA, Brazilie hadden DDB al tijdens zijn militaire periode de oren flink gewassen.

  Hetzelfde dat met Noriega in het gunstigste geval had plaats gevonden zal hem ook overkomen, in het ernstigste geval is het het lot van Maurits Bisshop. Ik zal er geen traan voor laten. Opgeruimd staat netjes.

  De gebroeders Chastro zijn oud en zo goed als dood, Chavez heeft ook zware problemen met zijn gezondheid en zal ook niet in staat zijn het lang vol te houden. Het is dus zo goed einde oefening voor deze dictators.

  DDB heeft dus niet veel aan de Cuba/Chavezlijn. USA, Canada, Brazilie,Frankrijk/Frans-Guyana zullen nooit toestaan dat dit systeem in hun achtertuin of speeltijd gaat plaats vinden.

  Kijk naar de Ambassadegebouwen van het koninkrijk der Nederlanden in Suriname en die de USA in Suriname gaat bouwen; Frankrijk en Brazilie hoeven geen grote Ambassadegebouwen in Suriname te bouwen met hun leger/vreemdelingen legioen kunnen ze heel snel over de grens komen als dat moet.

  Ja China zal wel wijs zijn om zich in dat conflict te gaan bemoeien.

  De kiezers van Suriname moeten daarom goed weten of ze de lijn Chavez/Cuba willen of een andere lijn.


  Maak melding
 35. “Kamerleden van VVD en PVV hebben dinsdag aan de ministers van Defensie en van Justitie en Veiligheid vragen over de kwestie gesteld. Zij willen weten of het klopt dat een zogenoemde honderdprocentscontrole naar drugs voortijdig is afgebroken omdat de passagiers zich er tegen verzetten”

  Laat dit een les zijn voor de vooral Christelijke Surinamers die de PVV steunen omdat ze denken dat die partij alleen tegen de Islam is. Ook van ons moet die partij niets hebben,


  Maak melding
 36. ik hoop dat het Lackin deze keer lukt, om door middel van harde maatregelen van de verkrachtingen en aanrandingen op Schiphol af te komen! Alleen door middel van harde maatregelen, zijn deze autistische racisten, met een walgelijk beestachtig verleden, van deze misdaden af te krijgen!


  Maak melding
 37. @ Eduard Lupson,

  ook van mijn kant de groeten.

  het buitenlands beleid van Sur.is gericht op ‘isolatie’van Nederland.Dit land wordt omringd met Suri.ambassades.Het is al voorspeld dat er ook nog eentje komt in Duitsland.In het denken van Lackin kan Holland dan geen kant meer op,want het is ‘omsingeld’ door bevriende natie’s van Sur.En om de Suri’s uit Nederland te ‘redden’,krijgen deze de PSA die minder waard is dan wat een pas gekomen chinees krijgt.Met het verkopen van VISA op JAP is het voor de Surined al mogelijk van overal naar Sur te vliegen.Het is een kwestie van tijd dat de SLM uitwijkt naar de Suri. ‘bevriende’ landen.


  Maak melding
 38. Ik hoop dat de SLM snel voor een andere route kiest. Duitsland (bremen, Dusseldorf), Belgie (brussel) of England.
  De tickets worden dan ook veel goedkoper.
  Misschien dat deze politieke intimidatie dan eindelijk ophoudt.
  Nederland weet het keer op keer weer voor elkaar te krijgen dat men internationaal de spot met hen drijft. Sebrenica, Wilders, Joran, Afghanistan en Irak. Wat voor ezels werken daar op buitenlandse zaken ?


  Maak melding
 39. Hhhooooooo Autisten zijn hele slimme mensen. En ze doen nooit een vlieg kwaad. Je kan een autist niet vergelijken met deze wilde beesten!!!!


  Maak melding
 40. Ik denk niet dat het om pesten gaat, er worden er per vlucht van uit SU. meerderen uitgehaald die iets mee hebben dat niet door de beugel kan


  Maak melding
 41. En LUKE dan zullen de omringende landen van Ned zulke landings eisen gaan stellen dat de SLM weer met hangende poten terug keert naar Schiphol.Is al eerder in het verleden gebeurt.Denk maar niet dat je met een geleased vliegtuig eisen kan stellen.


  Maak melding
 42. Nederland moet hoe dan ook de rug recht houden en niet toegeven en ook geen excuses aanbieden. Het bron ligt in Paramaribo zelf. Niet in Nederland.


  Maak melding
 43. Ik hoop dat de SLM snel voor een andere route kiest. Duitsland (bremen, Dusseldorf), Belgie (brussel) of England.
  De tickets worden dan ook veel goedkoper.
  Misschien dat deze politieke intimidatie dan eindelijk ophoudt.
  Nederland weet het keer op keer weer voor elkaar te krijgen dat men internationaal de spot met hen drijft. Internationaal staat Nederland (en niet Suriname) bekend als centrum van de werelddrughandel. Nederland is s”werelds grootste producent van synthetische drugs. Het wordt hoog tijd dat men hier wakker wordt. Ik begrijp wel dat het Forum van waterkant is geinfiltreerd door een groot aantal neokoloniale racisten. Hitler is allang dood (of wist je dat nog niet ?).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES