Zakenman Dilip Sardjoe wordt lid van Bouterse’s NDP

91

PARAMARIBO, 30 dec – Zakenman Dilip Sardjoe heeft zich aangesloten bij de Nationale Democratische Partij, NDP. Sardjoe kondigde dit zelf aan tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de NDP. Het besluit hing weliswaar al geruime tijd in de lucht. Sardjoe is bezig zijn eigen politieke partij, de BVD, te ontmantelen. “Ik kom het podium op als BVD, ik verlaat het als NDP”, aldus Sardjoe.

Het was na ruim twee jaar dat hij zich weer op het podium bevond van Desi Bouterse’s politieke partij. Net zo lang geleden werd de BVD uit de politieke combinatie gezet, die Bouterse toen aan het smeden was. Bouterse zou Sardjoe ervan verdacht hebben achter zijn rug om een alliantie voor te bereiden met de VHP van Ramdien Sardjoe. Wanneer de BVD eenmaal parlementszetels had behaald na de verkiezingen van 2010, zou aansluiting worden gezocht bij het Nieuw Front.

Bouterse gaf achteraf toe dat Sardjoe’s vertrek een financiële aderlating betekende voor zijn partij. Na de verkiezingen ontpopte de zakenman zich tot één van Bouterse’s belangrijkste adviseurs. “President, je boy is er. Ik geef u dit als cadeau (de NDP werd onlangs vijfentwintig jaar, red.). Ik heb goed vergaderd met mijnpartij. Je hebt dertienduizend stemmen bij de komende verkiezingen”, aldus Sardjoe. De BVD haalde landelijk dit aantal bij de verkiezingen. Een zetel kwam er niet van.

91 REACTIES

 1. Dit is een mega probleem voor Suriname. De regering zit vol zakenlui die via politiek hun zaken of handel bevorderen.Ze zijn meer bezig met eigen belang dan met het belang van het volk.
  Iedereen is eigenaar of aandeelhouder van een NV.
  Met de stap van Sardjoe naar NDP is een duidelijk voorbeeld van dat de allerrijksten nog rijker willen worden. Iedereen wilt graaien uit de pot!!


  Maak melding

 2. Als wij in Suriname woonde zou ik direct lid worden van de partij die de presedent steunt.Desi Boutersen heeft zo veel goeds gedaan voor dit prachtige land.Zijn beeltenis hangt bij ons in de woonkamer.Wij zijn zeer trots op deze grote man die een voorbeeld is voor de gehele regio.


  Maak melding

 3. Dat Bouterse daar intrapt ,deze mensen hebben geen principe vandaag VHP morgen NDP daarna BVD,het is wie aan de macht is.
  Gewetenloos hufters zijn ze.


  Maak melding

 4. Ook zo’n grote smeerlap die hebzucht uitstraalt…
  Deze man is een keiharde zakenman die zelfs over lijken gaat…principeloos ..
  Al deze soort mensen dienen niet het belang van SU maar stellen stuk voor stuk hun eigen belangen voor.
  Ze zijn erger dan hyena’s…


  Maak melding

 5. Geen boy maar HIELELIKKER zou op zijn plaats zijn!! voor deze GEMENE JORKA D. Sardjoe!!!!

  Foei, het stinkt al tot Peking, smerigspel is dat toch of niet soms?? Deze overloper en verrader kan een ieder in de zee dumpen!! Nooit met hem erin gaan want dan weet je wat jou te wachten staat.

  Dat Bouta hem ook nog vertrouwt!! Geen Rat zou hem willen vertrouwen, laatstaan…….. of misschien een AWARIE wel!


  Maak melding

 6. Het samen werkings verband kwa opbouw van het land en bevolking en ook de sociaale voorzieningen moet nog duidelijk worden maar ook de goede bedoelingen waarmee er gewerkt zal worden.
  Als men ervoor kan zorgen dat armoede uit het land verbanen kan worden zal dat een goede teken zijn dat er inderdaat met die zwakke elementen rekening gehouden wordt.


  Maak melding

 7. Sardjoe is de grooste zakenpartner van de moordenaar Bouterse, Sardjoe is ook de man die zo nu en dan naar Zwitserland afreist om miljoenen voor de moordenaar op te halen. Let wel het door de moordenaar geroofd geld van ons land.
  In alle zaken die Sardjoe heeft( dankzij de killer en Wijdenbosch)heeft de killer Bouterse vele aandelen.
  Dus voor de buiten wereld hadden zgn ruzie maar Sardjoe en Bouterse zijn crime partners voor altijd.


  Maak melding

 8. Gadowroko,

  De eerste en enige redi moesoe in Suriname is de man die je adoreert: DiDiBri Bouta. Zijn kleur heeft hij in ieder geval mee. Hij verkoopt zijn ziel en alles wat aan jou toebehoort onder het mom van ‘Surinaams belang’. Hij moordt, bedreigt en vernietigt omdat je democratie eist in plaats van dictatuur. Een ergere verrader van de Surinaamse aard en cultuur is er nooit geweest. Dus de redi moesoe die je zo veracht beste Gadowroko is niet overal in de wereld maar erg dicht bij jou: in het kabinet van de president.


  Maak melding

 9. Dilip ruikt het geld afkomstig uit de China-financieringen.
  Alsof hij nog niet genoeg heeft.
  Wie kent niet het bekende gezegde; Dezelfde stront, maar andere vliegen.


  Maak melding

 10. de abop heeft met zn 11000 stemmen 6 zetels gekregen en de BVD met 13000 stemmen krijgt 0 zetels??? Hoe kan dit nou?? Het kiesstelsel moet nodig veranderd worden!!


  Maak melding

 11. Beste Undutch: Dus als een Surinamer zijn eigen land verkoopt/verkwanselt is het minder echt dan dat een blanke ddat doet?

  Je bent te zielig voor woorden.


  Maak melding

 12. Dilip Sardjoe is in de tijd van bouta gekomen als een jongen van mulo school en die in de Bak gezeten had, en hij is nu de rijkste man van suriname hoe kan dat , en nu samen nog rijker worden.


  Maak melding

 13. De donkere wolken van 1980 en 1982 zijn nu duidelijk zichtbaar aan het worden boven Suriname.De stilte voor de storm is overal in het land te merken,en vooral na uitspraken en handelingen die worden gepleegd bij afsluitingsspeeches door vershillende “gezagsdragers’of beter gezegd schroothonden van DiDiBri,en scenario is al bijna compleet bij eerder eruitgeschopte Rudisa en de verschgillende mutaties die op pijpen van Abrakakadabra en DiDibrie moeten gaan dansen en weg plaveien.


  Maak melding

 14. Gelukkig,Sardjoe is weg bij de VHP!
  Eindelijk,zulke verraders hebben wij niet nodig bij de vhp.
  Daarom dat de VHP zich niet concentreerd met de persoon Sardjoe!
  Mars Sardjoe ..MARS….

  We weten dat je uit eigenbelang bij de duivel bent beland,want straks bij de verkiezingen gaat het weer geven en nemen politiek zijn tussen jullie 2.

  Jij ondersteund hem met financien en hij beloond jouw met vergunningen van allerlei.
  Je kan het vegen hoor Sardjoe …zo zal het niet meer gebeuren bij de next verkiezingen!
  Je hebt het voor jezelve bedorven!
  MARS gwe…de vhp heeft je niet nodig!
  Je bent ONBETROUWBAAR!
  De vhp heeft geen BACKSTABBERS zoals jij nodig!
  De NDP bestaat uit een verzameling van BACKSTABBERS!!
  Bouta,brunsie,somo en nu het nieuwe backstabber lid sardjoe!!


  Maak melding

 15. Ach…ik wacht rustig af tot deze domme wezen hun laatste adem uitblazen. Dan gaat bij iedereen de vlag uit en zal Suriname een paar nationale feestdagen rijker zijn! Iedereen zal dansen op hun graf!

  Daarna pakken we alles weer van hun af!! No spang, die dag komt…


  Maak melding

 16. Oom Dagobert denkt; Quid pro quo!

  Wie weet krijg ik ook 90000 ha.

  Ik zou zeggen, 90000 niet-stemmers grijp uw kans!
  Stem bij de eerstvolgende verkiezingen deze roversbende
  die onder leiding staat van de massamoordenaar weg!


  Maak melding

 17. Een ieder die geen vaste politieke keuze heeft gehad en en niet heeft,steeds van de ene tak-lees poltieke partij-naar de andere springt ,gaat voor eigen gewin en voor dezen is weggelgd direkte of langzame poltiek dood,en daarna ik blijf het herhalen de WET van Karma achterhaals hem/haar en de zijnen eens ,en dat is als paal boven water,Komt tijd komt raad.Hoeveel partijen heeft deze heer niet verslten.Zijn woorden zal altijd met een korreltje zout worden genonomen en men gaat dan aanzien dat de persoon voor eigen gewin is en niet te vertrouwen is.Maar Boeven mekaar zoeken zich altijd op,kijk maar naar de kliekjes in de regering en onderafdelingen.Ministers hebben spreekverbot en lijkt op 80 en 82 , en nu verkapte vorm van Dictatuur en zand strooien in de ogen van het volk,en zo dom zijn velen die het nog aannemen en geloven in deze heren die niet voor terugdeinzen om desnoods over lijken aan de macht te blijven en te zijn..


  Maak melding

 18. We kunnen gaan zeuren, schelden, enz, helpt niet, dit soort van zaken, zie je toch aankomen, deze Sardjoe stikt van het geld, de president,hem maakt het toch niets uit, nog meer geld rond die NDP, wij gaan nu commentaar geven en nog meer, die gasten overzee hebben er schijt aan, en aan ons commentaar, daar is alles mogelijk, alla sma if a kang e foer eng sakka
  en weten toch dat het een bende daar is, dus…. vul maar in.


  Maak melding

 19. Suriname heeft zaken mensen nodig die het land opbouwt.De jaloersheid is te ruiken bij de lapzwansers die alleen maar kunnen stelen,luiheid nummer een en niets betekenen voor het volk de NPSers.
  VHP steun deze regering aan de NPSers heeft het land niets.Ze hebben jaren lang gestolen en de witten laten mee stelen.Zie Telesur die viert Kerst met centen van het volk net als het van hun is.Dit bedrijf wordt gerund door witten omdat de zwarten geen verstand hebben, maar een andere Surinamer dan een Afro Surinamer of witte krijgt geen kans.En aangezien de Afro Surinamer het ook niet kan zit het in handen van witten.Maar een andere ras zal geen opdracht krijgen.Vooral een Hindoestan niet.Zie wie de grote aannemer daar is.
  Het moet over zijn met de NPS het zijn geen mensen die leiding kan geven aan een land.Hun president is geen president van alle Surinamers.


  Maak melding

 20. Wat een zucht van verlichting zou het betekenen voor het land Suriname wanneer dit soort figuren als een Sardjoe, een bouterse, abrahams, somohardjo, panka en nog wat van dat irritante spul snel onder de zoden komen te liggen, het kan niet snel genoeg gebeuren.


  Maak melding

 21. Wel ,als hij nog op 29/12 op podium van berm komt erkondigen dat hij met 15000 man de NDP is komen versterken en zij op de NDP zullen stemmen ,en de BVD als een in zon verdwenen druppeltje water is,Dharm is juridisch bezig,Indra met heel groot deel want was als voortrekker door die domme idiootSarjoe die pretendeerd politicus te zijn geen kaas heeft gegeten daarvan ,maar wie niet hoe aan geld is gekomen en nu President wil worden,dan kan worden aangenomen dat hij wil uitbuiten,maar look out, Bouta heeft eerder gezegd dat zijn brandkast weg was.Dus hij verdient een trap in zijn kont en w….weg van de podium.Wel vraag aan zijn Holding werknemers over salarieering.Als hij daar uitbuit,laatstaan.


  Maak melding

 22. Dat een ongeschoolde paarse hosselaar achter Baas aanloopt en zijn @#$% likt kan ik me nog enigszins voorstellen, maar dat een van de rijkste mannen van Suriname, die het helemaal niet nodig heeft, Baas zijn @#$% en zijn %$#@ in het openbaar gaat likken, kan er bij mij niet in. Overigens moet Baas niet al te veel waarde hechten aan de steunbetuigingen en liefdesverklaringen van Somo, Dillip, Brunsie en Misiekaba, met even veel gemak en plezier steken ze hem een mes in zijn rug wanneer het hen een keer goed uitkomt.


  Maak melding

 23. GMAP

  Dit is zoveelste persoon waarmee desi ruzie had, denk daar maar over na.
  Al deze figuren hebben zich lekker verrijkt.
  wanneer zul je eens ophouden met liegen en jij vroeg anderen om de waarheid te vertelle. tijdens de verkiezing van 2010 heeft de bvd gekozen om alleen in de verkiezing te gaan nadat ze een mou hadden in MC verband. door hebzucht van dharm mungra dacht dilip een vinger te kunnen brokkelen in de pap en mis poes dus vertel niet je zoveelste leugen.


  Maak melding

 24. @alleen

  kan jij ons ook de waarheid over het bouta amnestie wet uitleggen?!!
  De leugens hierover horen wij elke dag uit de bek van je baasje en zijn volgers…WIJ willen de WAARHEID !!


  Maak melding

 25. =De grootste poppenkast in de Surinaamse politiek.

  =Heeft men nou niet door wat er aan de hand is in Suriname??

  =Zie wat er in andere landen gebeurt als de financiële zaken bij een groep blijft. De rijken worden rijker en de armen worden armer.

  =Ik hoop dat het volk wakker wordt geschud anders is het vragen om problemen in de toekomst.


  Maak melding

 26. =Mensen ik maak mij ernst zorgen over deze uitspraken. Een stukje tekst:::

  =NA VADER BOUTERSE MAG ZOON REGEREN???

  =Coalitieleider Ronnie Brunswijk, voorzitter van ABOP, zei in Ocer vanavond op de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) dat de coalitie in deze formatie tot 2045 zal regeren. “Dan pas zullen wij overdragen aan de jongeren. Aan Dino”, zei Brunswijk. Hij doelde op de zoon van president Desi Bouterse.


  Maak melding

 27. Net allen die ondersteuning geven aan DiDiBri moet ook hij zijn belangen veilig kunnen stellen en overheersen.naar het buitenland kan hij nu niet gaan maar weet als hij eens Pres mocht worden,de mond van anderen kunnen snoeren ,want bij God en in Suriname is alles mogelijk.Mensen ontwaak en kijk naar morgen,want met dezen ziet alles mistig uiyzowel voor jullie als nakomelingen.Nobody want to go back en eens moet een vloek dat er over Su is gekomen worden bestreden. Net eens de vloek over jeruzalem en wanneer vloek weg:Na uitlevering van 8 en offering van nakomelingen van Salomon.


  Maak melding

 28. In plaats dat jullie zich bezinnen en mekaar met adviezen dienen over wat er te volgen staat voor deze generatie surinamers maar meer nog voor de volgende generaties,en met oplossingen komen en bedenken zijn jullie bezig mekaar neer te halen.Wat een steil.Foei toch.


  Maak melding

 29. Wie vertrouwt wie in deze combinatie. Sardjoe verlaat de VHP die hem vandaag de dag datgene heeft bezorgd wat hij nu is. Gaat weg richt zelf wat op dat niet van de grond komt wil nu met de NDP aanpappen. Dus wie vertrouwt wie………………….. jammer van zo’n invloedrijke persoon in onze maatschappij.


  Maak melding

 30. WKN, Hartelijk dank voor de goeie service & zorgen in 2012!

  Jullie hebben het zwaar gehad met die crimi paarsen, maar ondanks alles toch stand weten te houden.

  ‘Tek a jarie.

  Zalig uiteinde & een goed, creatief, vrijheid van meningsuiting, no censuur, 2013!

  Bedankt!


  Maak melding

 31. @ Alle WKN vrienden, met het hart op de juiste plek!

  Een goed uiteinde, we hebben met woorden gestreden en we gaan door ook in 2013!

  Live in the moment, geniet van alles wat je hebt bereikt.
  Geniet van je gezin & en familie, want die zijn belangrijker dan Suriname.

  Zolang die suri’s niet beseffen dat ze meer waard zijn dan de keutels van bouta, is het:
  No use crying over spilt milk!

  ‘Oeng ’tek a yarie.

  Laat je niet kisten, wij gaan gewoon door…………..
  Op naar 2013…………

  Veel liefs!


  Maak melding

 32. aah… ai. Thanks Waterkant.
  Esmerald heeft gelijk. Real open forum.
  And you know.. we are trying to keep it clean.

  Maar ja..
  Sekteleider weet ook al niet wat clean government is.
  ……what can you expect
  ..his hands are not clean!!


  Maak melding

 33. Mevrouw Jawalapersad is met alle BVD-ers teruggegaan naar de VHP en de overige leden zijn aangesloten bij de Nieuwe Leeuw.Hoe komt dhr.Dilip Sardjoe dan aan 13.000 leden?
  Er zijn net een handjevol leden over van de BVD.


  Maak melding

 34. Dat is precies wat jij hoopt Jan. Jullie Anti-Boutista’s zijn de enigen die nog niet door hebben dat jullie kwaadsprekerij niet werkt. De NDP wordt met de dag groter. Gisterenavond was OCER ei- tot bomvol.


  Maak melding

 35. Alleen maar goed nieuws.
  Een heel goede stap, een goed voorbeeld en een juiste beslissing van de Hr D.S van de BVD en de BVD,ers.
  Ik ben heel blij en dankbaar aan de Zakenman D.S.
  NDP voorwaarts en idem coalitie partijen voorwaarts.
  God spel is heel mooi.


  Maak melding

 36. DDB heeft een hele baterij aangerukt om de plus/min te vervalsen. Zielig hoor. Gewoon het gebruik van de plus/min voorlopig negeren en het leuke is er weer snel vanaf.

  Wel triets en typerend dat ze bij gebrek aan inhoudelijkheid en daadkracht hun toevlucht zoeken tot dit soort infantiel gedrag. Geeft aardig het niveau van de paarse idioten en hun leiders aan:
  Dictatoriaal, egocentrisch, bekrompen, dom, vervalsend, leugenachtig, etc.


  Maak melding

 37. @Paraman

  O,JA ,waren er miljoenen aan ndpers daar aanwezig
  Of gewoon de vaste klanten van Ocer,bv jij,sra,patrong,.
  Hoeveel aan geld hebben jullie voor deze dag dan gemaakt?!En heb je nog genoten van een gratis hapje en drankje,de normale manier om de ndpers in ocer te krijgen!

  En hoe groot is OCER DAN ?!
  Precies het is net zo klein als een EI!!


  Maak melding

 38. ‘President, je boy is er!’, aldus een van de rijkste mensen van SU!
  Het lijkt wel een grapje, maar deze werkelijkheid typeert de duivelse verbonden die tot nu toe door de heer Bouterse gesloten heeft. Om enkele te memoreren, het verbond met Moskoviits, het verbond met Somo/Brunsie, het verbond met Kanhai en recent met de BIG BOY DILIP S. Kun je voorstellen? Dilip geeft zichzelf cadeau aan de jarige NDP en bij een verbond hoort een wederdienst. Wat krijgt Dilip? Of beter gezegd, hoeveel hectare valt hem ten deel? Want Bouterse heeft toegegeven dat het vertrek van Dilip indertijd heeft geleid tot financiële armoede van de partij.
  Typisch ook van deze … zakenman, hij ‘verkoopt’ nu al de dertienduizend oude stemmen uit 2010 van zijn BVD kiezers aan Bouta voor de verkiezingen van 2015. Hopelijk zullen de kiezers van de BVD hem een lesje voor dit ongeoorloofd gedrag, een partijleider niet waardig.


  Maak melding

 39. Is het niet deze zelfde Dilip Sardjoe niet geweest die eens in gesprek met de nu veroordeeld voor mensensmokkel en verkrachten van een minderjarige Soerinder Mungra had gesteld bij het “kopen van stemmen met een paar houwers-kapmessen – had voorgesteld om de goedkoopste aan te schaffen ,omdat dat zou geschieden om zand in de ogen te strooien van de binnenlandbewoners,en ook nog stemgerechtigden betaalde om voor de BVD te stemmen ,maar desondanks dezen niet voor hem hebben gestemd.Voorbeeld Coronie bij verkiezingen 2010 hebben noch de kandidaten voor DNA zetel noch de kandidaten voor de lagere organen nieteens voor zichzelf hebben gestemd.Nu beweert hij dat hij met 13000 stemmen de NDP is komen ondersteunen.Wel een grappiger garp heb ik nooit eerder meegemaakt,of staat hij op podium van LAFABO( lafoe Fatoe en boskopoe),hetgeen nbetekend: lachen,Grappen en bbodschap.HA ha ha ha ha ha ha ha ha


  Maak melding

 40. @@ Passant voor deze hiellelikker is het vergeven en vergeten door zijn soorten!! geen schadevergoeding dus voor het kapot maken van de Carolinabrug!! Bouta heeft er nog twee beloofd!! Misschien wel in de lucht komt het!!


  Maak melding

 41. @blakaboy

  Kan je je baasje bouta en Amnestie apart/gescheiden houden van mekaar dan?!
  Nee die twee gaan hand in hand samen netals een siamese tweeling!
  Zijn titel luidt als volgt.
  PSEUDO ‘PRESIDENT’ MET AMNESTIE!
  Zonder amnestie is hij geen pseudopresidentje meer maar een gevangene!
  Kom me uitleggen hoe amnestie en je baasje gescheiden kunnen worden,of als ze gescheiden kunnen worden!
  Amnestie en bouta, beiden noem je in 1 adem samen!


  Maak melding

 42. Redi moesoe imbecielen Neus, surinam patriot, Ray, esmerald, soer en al die andere meegaande lopers.
  Wij echte Surinamers wensen jullie een zalige uiteinde met veel sopie en bombels want het gaat goed met Su dus gaan jullie maar veel zuipen en de volgende jaar weer achter jullie computer zitten om een frustratie te uiten.
  Ga niet vergeten om middernacht een pagara in jullie achterwerk te stoppen om een feest van dit jaar te gaan vieren.


  Maak melding

 43. @zaligste uiteinde
  Met ‘echte ‘ surinamers zoals jij en de ndp sekteleden heeft Suriname geen vijanden nodig van waar dan ook!
  Om 12 uur middernacht gaan wij de pagara’s afschieten en Hopen dat de NDP duivels,de NDP jorka’s ,de NDP bakroe’s en de NDP takroe’s en de NDP hebbie’s zoals jij en de andere ndp sekteleden ,voor altijd verjaagd zullen worden naar het Satanische rijk samen met jullie sektelijder bouta, en zal Suriname achter blijven met de RECHTGEAARDE SURINAMERS ZOALS WIJ,om enkelen op te noemen,Ray ,Neus,Surinam patriot,Esmerald,Soer….


  Maak melding

 44. And you know.. we are trying to keep it clean.

  Maar ja..
  Sekteleider weet ook al niet wat clean government is.
  ……what can you expect
  ..his hands are not clean!!


  Maak melding

 45. Waarom maken jullie je zo druk. Eens een vos, altijd een vos.
  2 vossen die elkaar van tijd tot tijd aflikken en daarna proberen elkaar te slim af te zijn.
  Uiteindelijk vreten ze mekaar op. Time will tell….


  Maak melding

 46. Juist een brandevraag:, welk belang gaat deze “egoïstische-narcist”, in de politiek dienen, ja je weet het al “eigenbelang”, deze zogenaamde zakenman, schaamteloos dat hij is het dichts bij het vuur wil zitten en is Suriname, is alles nu mogelijk. Je zou ook best kunnen horen dat deze Dilip Sadjoe zich kandidaat stelt voor de volgende presidents verkiezingen, jij nu !!! Ten eerste, als het goed is was deze, alleen aan “geld” denkend bij de VHP vaak op de koffie, als ik het goed heb, because with money you makes money, maar enfin. Deze suikeroom, bepaald zeer waarschijnlijk ook deze (politieke?) koers, want dat gebeurt vaak met dit soort duistere figuren! Laatst vertelde een vriend uit Suriname mij dit verhaal, hij zei, dat bij de volgende president, zomaar Brunswijk of Somohardjo zou kunnen zijn. Ik moest even slikken, en toen kwam ik tot het besef, dat het in de vervallen staat waar Suriname naar toe lijkt te hellen, het bewaarheid zou worden! in Suriname geldt niet de kwaliteit maar kwantiteit, en dat maakt het verschil!!!


  Maak melding

 47. @Mebaryu
  Jou volgende president zou zomaar Geert Wilders kunnen zijn en een kwantitatieve trap onder je reet lijkt mij in dat geval erg waarschijnlijk.


  Maak melding

 48. Politiek in Suriname is helemaal niets.Moordenaar wordt President in Suriname.Het zijn allemaal zakkenvullers in Suriname.Hebben geen verstand van economie kunnen amper hun eigen naam opschrijven.


  Maak melding

 49. je kunt in het zaken leven goed succes hebben een geweldig fortuin opgebouwd,maar in de politiek kun je een mislukeling zijn..

  dat is vele malen bewezen,zie maar in de voetbal wereld,alwaar vele voetballers zeer goede prestaies hebben gelevert,maar als trainer byzonder hebben gevaalt mislukt..

  ik wens deze meneer veel succes toe in zijn politieke loopbaan,maar moet goed oppassen.


  Maak melding

 50. Dilip Sardjoe heeft geen aanhang.Laat hij geen science fiction verhalen vertellen. Alle prominenten van de BVD, zoals, Jawalapersad, Mungra e.a. hebben te partij verlaten.
  Gezamelijk hadden ze 13000 stemmen behaald bij de verkiezing van 2010. Dus de BVD onder leiding van Dilip Sardjoe stelt niks voor.


  Maak melding

 51. Onthoudt deze informatie:

  De zon gaat niet voor NIETS op!

  Dilip Sardjoe weet precies wat die doet.

  Hij verenigd zich met de huidige regering omdat men hem de belofte heeft gedaan dat hij bij de nieuwe verkiezingen als nieuwe president van Suriname naar voren zal worden geschoven.

  Bouterse zal campagne voeren en dan al bekend maken dat Dilip Sardjoe het roer gaat overnemen!

  Onthoudt goed wat Resto vandaag heeft gezegd!


  Maak melding

 52. HET is blijkbaar nooit goed met SURi’s iedereen word uitgescholden EN VERNEDERD maak niet uit welk Partij aan het bewind is wat willen juli LAND verraders dan terwijl wij vechten en elkaar naar benen halen word er flink geprofiteerd door het Westen

  Wij moeten bij stil staan dat wij SURI’S samen tog

  SURINAME MOETEN OP BOUWEN

  DE zieken zwakke en de bedroefden worden de duppe van

  Voor alles is er een oplossing!! SION! WI NA WANG!!


  Maak melding

 53. @Resto: dat is het!!
  2e termijn Bouta lukt niet, leeftijd, ziekte etc etc.
  Dus D Sardjoe ziet de bui van presidentsschap al hangen!
  Goed bedacht D Sardjoe!!! Blijf je zak vullen en laat het volk pienaren….zielig en triest gewoon!
  Lees artikel van dochter D Sardjoe in een bekend Suri tijdschrift….ze wil ook de politiek in……zij ruikt de leiderschap ook op al!


  Maak melding

 54. @Sunshine

  Presidentschap is de voorwaarde wat Dilip Sardjoe heeft gesteld.

  Bijzondere hiervan is dat het geen fabeltje is, ik woon zooooo ver en toch ken ik hen geheimen!

  Niet vergeten, het komt uit, mijn naam is Resto!


  Maak melding

 55. @Molenaar
  Ik heb respect voor Uw mening en een ieder heeft daartoe het volste recht. Het mag een ieder ook duidelijk zijn dat ik zeg wat ik wil en wanneer ik dat wil, …maar de reactie over de platte smoel is incorrect. Hier is iemand op waterkant die zich als mij voordoet. Ik val nooit iemand aan onder de gordel door over te gaan op het fysieke van de ander. Ieder is door de Natuur voortgebracht, aldus is ieder Knap en Lelijk tegelijk. Let maar goed op, want Vervloekt zijt degene die het leuk vindt om zich als de ander voor te doen. Typisch een gelovige mentaliteit, want gelovigen zijn hypocriet en geven vaak hun mening door gebruikmaking van andermans gegevens omdat ze te laf zijn om persoonlijk voor hun eigen mening op te komen. Ik zal nimmer een ander zijn naam gebruiken om mijn mening te ventileren. Bij mij is een Ja een Ja en een Nee een Nee. Jammer genoeg kan ik niet toveren, want ik zou heel graag aan een ieder willen laten zien wat ik principieel met verraderlijke en laaghartige mensen doe zodra ik deze te pakken krijg. Zelfs alle wreedheden God kan mij in dat opzicht niet evenaren. Een ieder moge zich van bewust zijn dat ik lief ben tegenover degene die het verdient en woordenloos destructief tegen allen die het beter denken te weten.
  django


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.