do 19 okt 2017 14:50
post thumbnail

Raymann, Sno en Jayh bij De Dino Show

0

Zondagavond 28 oktober 2012 is het weer tijd voor De Dino Show. In de vierde uitzending zijn te gast: Jörgen Raymann, voetballer Evander Sno, zangeres Karsu Dönmez en zanger Jayh. Ze nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.

Tv- en theaterpersoonlijkheid Jörgen Raymann wordt door Jandino zijn ‘papa’ genoemd. Maar is Ongi ook welkom bij Jörgen thuis? N.E.C.-speler Evander Sno vertelt openhartig over zijn hartstilstand. Zangeres / pianiste Karsu Dönmez verrast het publiek met een indrukwekkend optreden en zanger Jayh vertelt onder meer over zijn status als ‘stijlicoon’.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

Uitzending: zondag 28 oktober 2012, om 21.20 uur op Nederland 3

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com