‘Wie houdt wie voor de gek’

112

PARAMARIBO, 5 okt – ‘Wie houdt wie voor de gek.’ Dit zei oppositieleider Radjkoemar Randjitsingh (Nieuw Front/VHP) in het parlement. Het betreft de verkoop, wel of niet, van de meerderheidsaandelen van de Hakrinbank. De regering zou op het punt staan ze te verkopen. Toch zegt minister Adelien Wijnerman van Financiën dat een eventuele deal alleen maar ‘in studie’ is. President Desiré Bouterse beweert hetzelfde.

Maar de oppositie is ervan overtuigd dat er meer aan het handje is. Er is zelfs sprake van een trend om publieke aandelen in meerdere bedrijven van de hand te doen. “De president heeft zelf bevestigd dat ook van Staatsolie en Telesur aandelen verkocht zullen worden”, zegt Randjitsingh. Volgens Wijnerman is er niets van waar. De Trinidadiaanse Republic Bank zou alleen maar gesprekken hebben gevoerd met de directie van Hakrinbank.

Volgens Ronald Venetiaan (Nieuw Front/NPS) mag het recente verleden niet zo makkelijk vergeten worden. Het was immers een Trinidadiaanse verzekeraar (Clico, red.), die haar Surinaams dochterbedrijf in problemen bracht. En daarmee de honderden Surinamers die er verzekerd waren. De troep is met Surinaams geld gecorrigeerd. “De Trinidadiaanse overheid was toen niet happig om in te komen”, aldus Venetiaan. Het Surinaamse geheugen mag niet zo vluchtig zijn.

112 REACTIES

 1. “De president heeft zelf bevestigd dat ook van Staatsolie en Telesur aandelen verkocht zullen worden”.

  En Wijnerman ontkent. Dat mens beseft nog niet dat haar president achter haar rug om allang met zijn adviseurs heeft overlegd en heeft besloten dat er een verkoop aanstaande is.
  Er zijn namelijk nogal wat centjes nodig om beloften gedaan aan het volk waar te maken. Ai, mek’ na seri bigien.


  Maak melding

 2. Was het juist niet de NPS die het pensioenfonds van de EBS en SLM als dekking gaven aan CLICO. Laat Venetiaan uit de doeken doen wat de afdeling Corporate facilities van EY heeft opgestreken.


  Maak melding

 3. En toch hoor je iedere surinamer , en ook de vakantiegangers :HET GAAT GOED MET SU MANG.
  ondertussen wordt het hele land verkocht door deze gek DDb
  A tang so


  Maak melding

 4. OM geld in het land te krijgen moeten er sommige aandelen verkocht worden.
  Als het maar geen nadelige gevolgen voor suriname met zich mee draagt,zoals de president kenbaar heeft gemaakt,is die eventuele deal in studie’en daar ben ik ook mee eens,men kan niet klakkeloos aandelen gaan verkopen,het gaat ook om suriname en vooruitgang van het volk en land..suriname is niet te koop.


  Maak melding

 5. het probleem bij jullie hier is dat jullie de nps in steek hebben gelaten.GMAP,, waarom ben jij niet in suriname gebleven als echte fronter waarom zo laf zijn je laat vrienden in de steek nu ze geen macht meer hebben loop je te schelden op andren.als je hier achter je pc zit gaat het jou nooit lukken dat weet je blijf ontspanne denk aan je bloeddruk.je weet zelf dat je nooit als winaar uit zal komen,, je heb hart je best gedaan maar jammer nu is hij president,, bouterse,,en dat komt door dat jij ben gevlucht en vrienden in de steek heb gelaten,, jammer voor jou hoor maar die boerieki,s hebben bouta daar gezet,, waar was jij en je 25 mensen om venitiaan weer aan de macht te helpen? achter je pc? hahahahah dan mag je lekker door gaan hoor ,, mie takkie,,


  Maak melding

 6. @gmap kijk we zijn 20 zoveel jaren verder en jij denk nog steeds invloed te hebben in zaken wat betref suriname hahaaha jammer hoor.kijk toen jij was begonnen was bouterse geen president,, toen had je nog een handtje vol mensen achter je.nu na jaren is bouterse president toen ging jij naar ,,den haag,,denken dat je wat betekend nee hoor 25 mensen en bouterse is nu press of su ,,dink a,torie boeng ,,meo,,mooi boi hahahahah je gaat echt dood achter je pc boi joe overspanne bouta maak je lekker gek he ik geniet echt van jou reactie echtwaar,,mie takkie


  Maak melding

 7. gmap

  Wat ben jij toch een arme ziekelijk bedrog,de naam van de president is Bouterse,Hij is een man van actie en niet van praten en niet doen.
  Zelf ROY die geeft toe dat het in su goed gaat,waarom moet jij met jou negatief gepraat de boel weer verzieken,jongen,als jij niks te doen hebt,houd dan jou mond en lees die bovenstaande nieuws nog eens goed,en geef dan jou mening.Suriname en bevolking is niet te koop.


  Maak melding

 8. @ takkie,
  Na het lezen van jou onzin en gelul kom ik tot de conclusie dat ik het met een regel voor de volle honderd procent met jou eens ben,die (boerieki) buriki hebben bouta daar gezet, dat klopt helemaal, dus ook jij en de rest die crimineel bouta adoreren zijn stomme ezels
  nog bedankt buriki takkie, hahahahaa yu kaw, agu ede hahaha


  Maak melding

 9. @GMAP waar waren jullie mensen is de vraag om niet een criemineel daar te zetten,, romeo hoost ,, jij praat over ,,agu ede ,, kijk je gezicht jongen ik heb vaak gezien jou kleur komt echt overeen met die van die agu,, kijk je oren naast die waterkop van je jij lijk echt niet op een su hoor hahhhahaha lelijk ding dat je ben ,, mie takkie,,


  Maak melding

 10. Sra ik weet het voor de volle 100% dat iemand Roy zijn naam misbruikt, zo zijn die paarse egoisten en sekte leden. Die paarse bende houdt de bevolking voor de gek net als in de jaren 80.


  Maak melding

 11. @GMAP romeo hoost luister mie mang als ik jou weer tegekomt waar jij mij niet ken ik jou wel zal ik graag willen weten wat jij bedoel met agu,, oke mie takkie,,


  Maak melding

 12. =De tekst luid:::‘Wie houdt wie voor de gek’

  =Het klopt inderdaad, want deze zelfde DDB heeft ooit gezegd dat er hervormingen zullen plaats vinden van staatsbedrijven.

  =De bedoeling hiervan is om geld in kas te krijgen zodat hij zijn projecten ermee kan betalen.
  Wie zegt dat het niet zo is is erg dom.

  =Te hopen dat het land NIET als Griekenland in een puinhoop terecht komt.

  =@sra, Bouterse heeft geen geld om te doen wat hij toen beloofd heeft.

  =SURINAMERS BLIJF OP JE HOEDE


  Maak melding

 13. gmap

  Voor de duidelijkheid,,ik hoor ook bij die paarse bende,en heb nooit een ander zijn nick name gebruikt.
  En houd op over jou vast geroest manier van denken over 1980,,of begrijp jij nog niet dat een heleboel van die forum bezoekers jou als gek gaan verklaren,omdat jij niks anders weet te vermelden,,,Takkie heeft gelijk,jij praat onzin,,en,ik ben niet jou vriend en zal dat nooit worden,dus praat niet met mij over anderen,,GESNAPT


  Maak melding

 14. Verkoop van overheidsaandelen duidt op privatisering en dus bezuiniging. Is hier sprake van een terugtredende overheid? Kan de overheid niet op een andere manier haar inkomsten veiligstellen? Ik denk bijvoorbeeld aan een harde sanering van het overheidsapparaat en/of de verhoging van de vermogens en vermakelingsbelastingen. Ik vrees dat de opbrengsten van de verkoop van aandelen in de zakken van Bouterse en trawanten zal verdwijnen. Dus wie houdt wie voor de gek?


  Maak melding

 15. hahahahaahaa , als jij mij tegenkomt waar jij mij niet ken, en ik ken jou wel zal ik graag willen weten wat jij bedoeld met agu,, oke mie takkie. wie kan dit gemekker voor mijn in gewone normale ollans kraken??
  Wat bedoel jij nou precies takkie??
  Wanneer horen wij wat over suri post waar de echtgenoot van jenny wordt verdacht van corruptie? wanneer horen wij wat van wijnerman in deze zelfde kwestie? wanneer horen wij wat over R.Abrahams?? wanneer komt Bouterse met het bewijst dat Somo en zijn partij gesjoemeld hebben met grondzaken, Wanneer horen wij van wie die ponton Is,wanneer horen wij wat de aandelen van brunswijk is in goud en houd sector. vergeet de broer van naarendorp niet. takkie jij drinkt teveel Hannappier met die AGU EDE hahahaaha


  Maak melding

 16. IRA

  Jij praat ook zonder aan het situatie van Suriname te denken,,jij hebt volgens mij ook het Bouterse syndroom,die gepaard gaat met vooroordelen op het persoon van president Bouterse.
  Van alle kanten word er over Su en de president negatief gesproken,wensen jullie Suriname geen vooruitgang of wat is die haat in jullie hart.
  Ik sta in voor mijn land en volk,en de pres die zijn best doet,daar sta ik ook achter,,hij doet het langzaam maar zeker en goed in su,zijn jullie de redimusu’s niet tevreden,,houd dan jullie mond dicht en kijk op een positieve manier naar Su zodat jullie die verandering kunnen zien.


  Maak melding

 17. Het gaat economisch zo goed dat er meer geld op tafel moet komen.

  Dus laten we gewoon alles verkopen, onder het motto we gaan vooruitstrevend te werk.


  Maak melding

 18. @Roy

  Wederom het verzoek een ander nickname te gebruiken daar ik altyd met mijn echte naam Roy reacties plaatst.

  Bvd dank.

  @GMAP

  Thnx, wederom heel attent van jou.


  Maak melding

 19. Zie je niet hoe gestoord jullie zijn, waar en ik welke posting van mij noem ik jou vriend? vertel mij dat?
  Sra jou reactie laat duidelijk zien dat jullie emotioneel reageren en dat is nooit goed geloofd mij maar.
  Ik hou van een beetje spot en tegelijk ook serieus kunnen zijn, jullie doen alsof je leven van af hangt , het zijn meningen en reactie van mensen ga een beetje luchtig mee om, het gaat niet om jou vader of moeder of geliefde.
  Wij hebben het hier over een dictator en moord verdachte en veroordeelde drugs crimineel die ons land een zeer slechte dienst heeft bewezen om zich zelf tot president en opperrechter te bekronen. een soort Keizer Bokasa.


  Maak melding

 20. Kamper
  Je hebt helemaal gelijk.Als het economisch zo goed gaat hoeven we niets te verkopen.
  Verkopen doe je in moeilijke tijden.Straks hebben we niets meer om te verkopen dan wau ka.


  Maak melding

 21. @SRA taigie ding ze zitten zoveel haat dat ze niet begrijpen waar over dingen gaan echte alleen maar haat ai boi god zij met ons suriname ja wel,, mie takkie,,


  Maak melding

 22. Graag gedaan Roy.
  sra steek die reactie van jou maar ik jou zak me boi.
  Wie heeft nou een Bouterse Syndroom?
  1) Zijn het degenen die alles wat deze crimineel doet en heeft gedaan met ons mooie land suriname met de mantel der liefde bedekken ??
  2) Of zijn het de waarachtige en integere SURINAMERS die uit liefde voor hun land terecht kritiek leveren op een figuur die als de meest slechte, corrupte, meedogenloze en incompetente persoon is in de geschiedenis van ons republiek SURINAME ??
  Sra kijk naar de geschiedenis van de afgelopen 75 jaar dan kan je zien dat het nooit is voorgekomen dat een figuur als Bouterse,Gadaffi,Sadam,Idi Amin Castro Chavez, een land vooruit hebben gebracht.Kijk wat er nu gebeurt in de wereld iedereen kiest voor samenwerking en acceptatie, Kijk naar de vroegere oostbloklanden wat voor ontwikkelingen daar plaats vinden, en op democratische economische gebied.


  Maak melding

 23. Sommige mensen hebben miljoenen aan drugsgelden die zij maar al te graag willen investeren door aandelen vaan bedrijven te kopen. En dat wordt dan legaal witwassen. Gebeurd elders ook in Zuid-Amerika en in op andere continenten waarom niet in ons land dan?
  En zoals we weten zitten veel bendeleden van de paarse kliek in de witte bussines dus kansen te over.


  Maak melding

 24. Dat Bouterse aan de macht gekomen is danken wij aan Venetiaan.Als hij een eerlijke mens zou zijn dan was dit niet gebeurt.Bouterse zou dan allang berecht moeten zijn.
  Waarom heeft Venetiaan dit nagelaten. Ieder zal het naar zijn in zicht invullen.Feit is dat hij Venetiaan een dief is en dit valt niet te ontkennen.Hij heeft geen oog voor de noden van het volk en verdeeld en heerst.Zie hoe hij de Surinamers niet heeft verdeeld.Hij heeft dit aangewakkerd dat de Surined. Suriname hebben verlaten en lands verraders zijn.Surined.dragen veelbij aan de welvaart van het land.Je zou denken dat Venetiaan dit inziet maar toch ons op een afstand houden.Hij wil geen mondige mensen in Suriname en dit geld ook voor Bouterse.Het landsbelang is onder geschikt aan deze heren hun belangen.
  Het verkopen van de aandelen van Telesur/Staatsolie en andere is een goede zet.Dit komt in het belang van het volk.
  Bouterse denkt hoe kan ik het geld in mijn zak stoppen en Venetiaan denkt ik heb nu mijn spaarpotje niet meer.Doordat de leiders van Suriname schurken zijn kan de een de andere niet berechten.daarom loopt iemand als Bouterse daar rond.
  Is hij de schuldige of is dat Venetiaan.Beoordeel met de hersenen die je hebt.


  Maak melding

 25. Waarom waarderen wij Surinamers onze eigen dingen nooit ? Kritiek mag geleverd worden,maar laten wij positief blijven denken en hopen dat iets goeds van ons land maken.Sinds ik mij kan heugen is nog nooit een regeringsleider in Suriname goed geweest na de onafhankelijkheidswording van Suriname.Nergens ter wereld zijn regeringsleiders nog erin geslaagd om hun onderdanen 100 % tevreden te stellen.Dus in Su kan het niet anders.Wel al woon je jaren in het buitenland,niemand kan mij komen zeggen dat je als Surinamer beter gewaardeerd wordt buiten je eigen land.Alleen in je eigen land Suriname.Daarbuiten nooit,nunca,never ! De discriminatie in europa viert hoog tijd en daarom vindt ik sommige reacties zinloos.Ga tussen di bakra’s staan ,je mag nog zo goed in het nederlands of elk ander taal zijn toch accepteren ze je niet als gelijkwaardige burger.Dus laten wij onze eigen mensen positief bejegenen.Suriname is niet goed,maar hier komen velen die negatief reageren hun grote panden opzetten.Waarom niet ergens in europa of ergens buiten Su ? Alleen in Su heb je dat recht als Surinamer en nergens anders.Probeer het in europa;den man e kon bigien onderzoek direct pe ju fen a monie.Bye the way bedrijven die hun aandelen willen en zullen verkopen gaan dat niet zomaar doen.Het gebeurd volgens een weloverwogen plan.Als de regering van plan is dat te gaan doen hebben zij volgens mij alle recht daartoe,omdat het mandaat door het electoraat aan hen is gegeven.Als je een bedrijf hebt en je ziet dat vanwege concurrentie of iets dergelijks je het hoofd moeilijk boven water kan houden,ga je als goeie manager met je staf toch voor alternatieven zoeken.Een gezin,een bedrijf,een land wordt bestuurd door denkwijzen en inzichten die soms anders uitpakken dan verwacht.Maar deze dingen hebben de mens nooit ervan weerhouden om geen gezinnen meer te vormen,bedrijven op te zetten of landen te regeren.Suriname voorwaarts.


  Maak melding

 26. Savioen,
  Ik noem al de paarse klojo farizeeers.
  Als vene Bouterse had laten oppakken dan hadden jullie allemaal geroepen hij doet het voor holland, nu hij het aan de rechter heeft over gelaten zijn jullie met een onmenselijke amnestiewet gekomen.
  Ik durf hier te stellen dat al die gasten die het voor Bouterse opnemen dommer zijn dan de achterkant van varkens. mijn mening.


  Maak melding

 27. Roy, jij bent net terug uit Suriname en zegt het gaat goed daar, ie siekie no, met bepaalde mensen gaat het goed ja, waren je ogen in je go of zo, boeng piena de ini a kondre, en na 2015 zal het niet veel beter worden.ie tjadding no ka boy.


  Maak melding

 28. ik blijf erbij ,het gaat goed met suriname ,oppositie kan misschien de mensen die niet naar suriname zijn geweest voor de gek houden .je moet namelijk geen wonderen verwachten ,maar je ziet verschillen met vroeger .
  men moet niet verwachten dat alles in 5 jaar gedaan kan worden .nederland werd ook niet in 5 jaar opgebouwd .
  er is veel afgebroken sinds 1975 en dat bouw je niet in een generatie op ,rekening houdend dat suriname alles zelf moet financieren .wij kunnen alleen maar hopen dat de volgende regering die het roer over neemt door gaat met het proces .


  Maak melding

 29. Bouta houdt zichzelve voor de gek en natuurlijk volgt de paarse kudde hem als makke lammetjes.
  Immers hun ziel en lichaam behoort hun meester ,bouta,toe.Dus als bouta de idioot denkt,dan denkt hij gelijk voor zijn lammetjes .

  @de echte Roy

  No spang,wij de rechtgeaarde surinamers kunnen de echte Roy en de ndp Roy of roy wel uitmekaar houden.Je blijft gewoon posten onder de naam Roy!


  Maak melding

 30. @Ray

  Zal ik blijven doen. Thnx.

  Het is wel jammer dat er toch broeders zijn die zich laten leiden door emoties (negatief) ipv rationeel te werk gaan.


  Maak melding

 31. Ja meneer randjitsingh, nu begint jij te schreeuwen, wat heb jij als een politicus voor de surinaamse volk gedaan. Jullie hadden beter je best moeten doen om wegestemd te worden. Zijn jullie bang om nogeens 5 jaren voor de oppositie, graai cultuur van NF is voorbij.


  Maak melding

 32. Suriname weer in de uitverkoop.Laat mij denken aan 1996-2000 toen deze schurken staatsolie wilden verkopen.
  Nu weer hetzelfde liedje.En die paarse ezels die blijven geloven dat het goed is voor land en volk,MIJN MARS.
  Is alleen goed voor president en kornuiten.


  Maak melding

 33. @kriendenki
  Suriname als land werd in 1975 onafhankelijk verklaard. In 1980 werden wij beroofd van het feit om algemene en geheime verkiezingen te houden ,want toen kwam bouta aan de macht middels een illegale couppleging.In 1982 pleegde hij moord op 15 burgers van Suriname, iets dat geen enkel ander gedurfd heeft te herhalen tot op heden ,op Belfort na.Onder bouta zijj schrikbewind of dictatoriaal bewind hebben wij vele presidenten gehad die ceremonieel genoemd kunnen worden. Hun regeer en uitvoermacht was beperkt . Achter de coulissen is het altijd bouta geweest die alles voor ze dirigeerde , hun plicht was dan gewoon om zijn bevel uit te voeren. Het feit dat bouta nooit het machtscentrum verlaten had ondanks Suriname een gekozen regering had toendertijd kan je eenvoudig merken toen hij de telefoon coup gepleegd had. Alle presidenten die toen volgden sinds 1989 hebben rekening moeten houden met hem ,want dat hij zijn daad gepleegd in 1982 kan herhalen die schrik leeft nog bij iedereen die Suriname houden.
  Nog een grotere vb is geweest de verkiezing in 2010 en Amnestie .Stel je voor, eer je het weet wordt hij de pseudo president door verraad. Dus de invloed die hij had gehad over Suriname sinds 1980 is nooit voorgoed verdwenen.Dat velen onder ons hem ,bouta, een mislukking en totaal FOUT voor Suriname achten ,kan het hun daarom dan ook niet kwalijk genomen worden.


  Maak melding

 34. @Ray, dank je voor je uitleg.

  =Wat denk je ook van het feit dat men in de rij moest gaan staan voor brood, olie rijst ect
  =Als je niet van de NDP was kon je moeilijk aan je eerste levensbehoefte komen.
  =Oorlog, moord, verkrachting, noem maar op. Men wil dit niet meer mee maken vandaar dat men heel kritisch naar deze regering kijkt.

  =Daarom hoop ik ook dat vele Surinamers wakker worden en zich niet blind moeten laten maken door cadeautjes.
  =Dit om te voorkomen dat het land Suriname geen geld meer heeft in kas en een dictator krijgt.

  =In het verleden wilde DDB de president Fidel Castro van Cuba opvolgen??????


  Maak melding

 35. Vrijdag 5 oktober 2012 om 12:08 uur, door kriendenki

  Waarom waarderen wij Surinamers onze eigen dingen nooit ? Kritiek mag geleverd worden,maar laten wij positief blijven denken en hopen dat iets goeds van ons land maken.Sinds ik mij kan heugen is nog nooit een regeringsleider in Suriname goed geweest na de onafhankelijkheidswording van Suriname.Nergens ter wereld zijn regeringsleiders nog erin geslaagd om hun onderdanen 100 % tevreden te stellen.Dus in Su kan het niet anders.Wel al woon je jaren in het buitenland,niemand kan mij komen zeggen dat je als Surinamer beter gewaardeerd wordt buiten je eigen land.Alleen in je eigen land Suriname.Daarbuiten nooit,nunca,never ! De discriminatie in europa viert hoog tijd en daarom vindt ik sommige reacties zinloos.Ga tussen di bakra’s staan ,je mag nog zo goed in het nederlands of elk ander taal zijn toch accepteren ze je niet als gelijkwaardige burger.Dus laten wij onze eigen mensen positief bejegenen.Suriname is niet goed,maar hier komen velen die negatief reageren hun grote panden opzetten.Waarom niet ergens in europa of ergens buiten Su ? Alleen in Su heb je dat recht als Surinamer en nergens anders.Probeer het in europa;den man e kon bigien onderzoek direct pe ju fen a monie.Bye the way bedrijven die hun aandelen willen en zullen verkopen gaan dat niet zomaar doen.Het gebeurd volgens een weloverwogen plan.Als de regering van plan is dat te gaan doen hebben zij volgens mij alle recht daartoe,omdat het mandaat door het electoraat aan hen is gegeven.Als je een bedrijf hebt en je ziet dat vanwege concurrentie of iets dergelijks je het hoofd moeilijk boven water kan houden,ga je als goeie manager met je staf toch voor alternatieven zoeken.Een gezin,een bedrijf,een land wordt bestuurd door denkwijzen en inzichten die soms anders uitpakken dan verwacht.Maar deze dingen hebben de mens nooit ervan weerhouden om geen gezinnen meer te vormen,bedrijven op te zetten of landen te regeren.Suriname voorwaarts.

  Zo zien we maar weer dat er nog meer mensen rondlopen met een oprecht Surinaams hart. Al dat zinloos zwart gepraat, daar wordt ook niemand vrolijk van.


  Maak melding

 36. @kriendenki
  In andere landen staat het bij wet en recht geregeld wat de jaarinkomsten van elk individu bedraagd,groot of klein,beroemd of onberoemd,president of vroegere president,werkende zijn of niet werkende zijn ,in de uitkering enz…alles staat vast.
  Zo wanneer je bankrekeningen uitprijken is dat dan verdacht en dan wordt je onderzocht.Dan moet je verklaren hoe je zoveel geld in je bezit heb en moet je verantwoording afleggen.


  Maak melding

 37. vene
  je hoeft niet met mij eens te zijn ,je bent niet belangrijk,sommigen van ons hier wonen in suriname anderen in nederland, niemand wil vene hebben als president ,het komt van het volk zelf die deze man 4 zetels heeft bezorgt ,ik ben in de jaren 90 naar nederland gekomen ,het waren toen ellendige jaren .
  na de jaren 90 ben ik in 2006 2008 2010 en 2012 naar su gegaan ,het zijn grote verschillen met nu .van de genoemde jaren dat ik weet ging het tot op heden goed .
  als ik zeg goed moet je begrijpen dat het niet zo snel gaat als nederland ,maar voor surinaamse begrippen .
  je kan anderen voor dom uitmaken maar wie ben jij om anderen voor dom uit te maken als zij een andere mening hebben .geef jou mening en laat die ander in zijn waarde ja toch !!!of denk je dat je de mensen op andere gedachten ga kunnen brengen om jou kant te kiezen ,ik denk het niet .geef je mening en hou het daarbij maar keba voe mik trawang buit dat a dong .het zelfde zeg ik ook dat je dom bent wat dan .dan hebben wij een patstelling .hier op dit forum maak ik niemand uit voor dom of achterlijk om zijn mening .als mensen ordinair gaan doen ,dan doe ik dat weer zoals wiep ding heeft gedaan ,ik bedoel met ordinaire uitlatingen op dit forum schiet je niets mee op .iedereen kan stoer doen
  vene doet stoer bouterse doet stoer rutte doet stoer wilders doet stoer ga zo maar door .iedereen wil indruk maken ondertussen zitten wij allemaal in het zelfde schuitje .suriname wordt niet opgebouwd met ,
  stoerdoenerij ,sommigen denken dat maar komen toch te
  laat achter .


  Maak melding

 38. patrong
  Ik heb het vaak over paarse ezels,die deze lijder door dik en dun steunen.En het zijn juist deze gasten die anderen aanvallen op dit forum.
  Dat je uit Su bent vertrokken in 1990,zegt mij dat je te lijden had onder de man die nu aan de macht is.
  Niemand wil de tijd van voor 1990 terug.
  Ik ook niet dus daarom geef ik mijn kritiek hier op dit forum,zodat men niet hoeft te vluchten uit Suriname om een persoon.
  Ik woon in Su dus ik weet wat er aan de hand is hier.En een van van front ben ik ook niet,ik heb een andere politieke partij die totaal niet bij front is aangesloten.Maar eerlijk is eerlijk front heeft ons wel uit de shit gehaald.


  Maak melding

 39. @ Ira en Ray,
  Bedankt voor jullie wijze woorden.
  @ Cyril Pinas,
  Ik weet nu wie voor de gek wordt gehouden.
  Waarom waarderen surinamers hun eigen ding nooit? luister no brada, ik zal nooit van leven waardering kunnen opbrengen voor die moordenaars, oplichters en criminelen die mijn land een zeer slechte dienst bewijzen


  Maak melding

 40. @patrong.
  het enige goede dat is,is dat er nog maar twee doden zijn gevallen wegens ondervoeding en verwaarlozing.Maar voor de rest is er in alles een neer gaande trant te zien.Met een bezoek van enkele dagen kan je niet bepalen dat het vooruit gaat in Sur.En het verschilt van wat je onder Suriname verstaat.De mensen,de bomen,de huizen of de mentaliteit van de bewoners of het bestuurlijke of de samenstelling er van.Of een verzameling dat alles.

  Cobie.


  Maak melding

 41. @patrong.

  de grote El Vene wil zelf geen pres.meer zijn van een stel ondankbare kiezers.Laat degene die voor bout gekozen hebben,volk en assemblee leden, voelen wat ze over zich geroepen hebben.Ik vind het jammer voor de mensen die voor wat anders gestemd hebben.

  Cobie.


  Maak melding

 42. @takkie, ach, laat ze maar lullen, t grootste gedeelte dat zo’n grote bek heeft zit nu in de kou…en het gaat indd goed met Su Roy, en ik zie geen eind hieraan, integendeel..dus redimoesoes, bek dicht, jullie hebben SU de rug toegekeerd, en zo blijft het…niet lullen over SU, tis niet jullie land, lul maar over wilders ofzo, jullie hebben genoeg eigen problemen, ok?
  i love SU


  Maak melding

 43. Bij verkoop van overheidsaandelen is de kans reeel dat deze in buitenlandse handen komt. Vanuif de NDP ideologie is zulks strijdig met de felbegeerde soevereiniteitsgedachte: geen buitenlandse inmenging!
  En toch zie ik dat deze regering haar eigen glazen stuk gooit door de.voorgenomen verkoop van overheidsaandelen. Waar zijn ze mee bezig? Of gelden hun principes nief meer daar het hier gaat om kennelijk puur eigen belang?


  Maak melding

 44. @Yolanda
  Als jij en je aanhang enige hersenen zouden bezitten dan zouden jullie als brave burgers van Suriname nooit toestaan een president te hebben die alleen maar kan regeren met Amnestie aan zijn zijde.Hoeveel landen buiten Suriname ken je waar de president regeeert met amnestie aan zijn zijde?
  Gelukkig geen 1,want ik denk niet dat ze daar trots zouden zijn met een Amnestie president.Zelfs de president van Iran komt naar de vn,spuwt gal en verlaat de usa zonder Amnestie,en de ndp tijger met kunstgebit ,bouta,die durft niet ernaar to te gaan zelfs niet met zijn kogelvrij vest Amnestie,
  Whahahaaaaaa..hahahaaaaaa


  Maak melding

 45. @ ray, je bent blijkbaar niet van veel zaken op de hoogte, jammer, eigenlijk belachelijk zelfs dat je dat denkt en ook nog hier uitspraken durft te doen…sukkel
  @ SRA, indd, waste of time 🙂


  Maak melding

 46. @Yolanda
  Wat!!!

  Zijn er nog andere duistere kanten van bouta,je meester die nog geopenbaard moet worden?!!!!
  Dus alles wat wij sinds 1980 meemaken is niet Alles nog!!???

  Je denkt dat jouw uitspraken hier WEL gewaardeerd worden?!Je denkt dat je hier in OCER BENT?!!
  Meisje, tan tierie yere,in 1980 was je niet eens geboren!


  Maak melding

 47. randjietsingh en wijdenbosch zijn stemmig, geen enkele deal gaat zonder goedkeuring van een parlement door.en dan bedoel ik niet de goekeuring of afkeuring ervan, maar die discussie rondom die deal.


  Maak melding

 48. Ray,
  laten wij de leden van die drumband niet vegeten die zijn gemoord door aanhangers van bouterse in nederland delf . ik weet heel veel van die criminelen in suriname ik heb ze van dichtbij meegemaakt ik ken ze, en ook hun ratten gedrag


  Maak melding

 49. @@@ YEAAAAHHHHHH!!!! RAY zie je?? yolanda is slim!! Ma soso min redie!! na de mening!!! HI, HI, HIII
  Zij is het meisje van de Landbouwschool, ze kan NNNNNN, ze kan NNNNN( dit is alleen voor Yolanda). Ene Yolanda Sap is ook afgetreden uit de regering van Nederland!! Ze deugde niet vandaar!!! ze dacht dat ze slim was! oeps!


  Maak melding

 50. @Tweede Kamer betreurt onvriendelijke regeringsacties Suriname

  04/10/2012 07:29 – Eric Mahabier

  DEN HAAG – Nederlandse Tweede Kamerleden vinden het jammer dat ze geconfronteerd worden met regeringsacties vanuit Suriname die ze als onvriendelijk ervaren.

  Dat zei Nieuw Front/VHP parlementariër Chandrikapersad Santokhi woensdag, na overleg met de Tweede Kamercommissies Buitenlandse Zaken en van Onderwijs. De gesprekken vonden achter gesloten deuren plaats. Santokhi zegt aan de Ware Tijd dat uit het gesprek naar voren is gekomen dat het Nederlandse parlement eerst wilde kijken welke richting de regering Bouterse met zijn beleid opging. Terwijl die oriëntatie gaande was, nam de Surinaamse regering ‘een onvriendelijke houding’ aan tegenover Nederland. Ook de aanname van de Amnestiewet wordt als een onvriendelijke actie ervaren, vooral naar de nabestaanden van de Decembermoorden toe.

  Volgens Santokhi ging het gesprek ‘niet zozeer’ over president Desi Bouterse maar over het regeerbeleid. Het buitenlands beleid van de regering Bouterse richting Nederland zou steeds voor conflicten zorgen in de relatie tussen beide landen. santokhie will witte voetjes maken
  maar in su zijn ze vies vergeet dat niet….你 从 哪儿 来?
  Ni cong na er lai
  i love su woon en werk……..


  Maak melding

 51. @ HERSENLOOS(wiep gedoe)dacht je echt dat t mij om de minnetjes ging? hoe werelds kan iemand niet zijn…ma dat zal je niet snappen…:) i know


  Maak melding

 52. @GMAP, JE WEET HEEL VEEL VAN DE CRIMINELEN IN SU ZEG JE? WAAR BEN JE ZE TEGEN GEKOMEN? SANTO BOMA? ZOU ME NIET VERWONDEREN GEZIEN JE NIVEAU…:)


  Maak melding

 53. Ja @yolanda

  Wij wonen in Nederland en wij houden ons idd bezig met Wilders enzo.
  Maar zou jij er niet goed aan doen te protesteren bij je eigen regering? Suriname heeft een goede rating gekregen economisch gaat het jullie voor de wind toch?
  Maar waarom dan die stap van die regering van jou aandelen verkopen aan een buitenlandse partij, ken jij de eventuele gevolgen daarvan niet? wat nu als de partij waar de aandelen aan verkocht worden omvalt, wie krijgt dan zijn tegoeden niet? Juist ja Suriname.

  Ik vind het best dat jij een voorstander van jullie huidige regering bent maar gedraag je dan niet als een Tokie die Wilders gestemd heeft omdat ie de ballen verstand heeft van Politiek laat staan de economie.


  Maak melding

 54. @@@zaaaaaaaaannnnnggg die aanhangers van bouta hebben een laten lopen…jammer mang . ..长途汽车 站
  Chang tu qi che zhan ….
  i love su woon en werk………


  Maak melding

 55. @@ yolanda inderdaad! je hebt gelijk!! een 10+ voor jou! Jawel, wat ik niet snap is, dat je hier(deze forum) alleen hebt over lullen, wiepert en Fuck!! het is duidelijk dat je iets tekort komt. Neen, hoor! ik blijf mezelf en ga nooit over de scheef!! Hi, Hiii

  (Algm. mensen neem even Yolanda haar mening/commentaar door svp!!).

  Dag Yolanda!! H’ve a good day!!


  Maak melding

 56. Vrijdag 5 oktober 2012 om 16:15 uur, door yolanda

  @takkie, ach, laat ze maar lullen,

  HERSENLOOS(wiep gedoe)dacht je echt dat t mij om de minnetjes ging? hoe werelds kan iemand niet zijn…ma dat zal je niet snappen…:) i know

  speciaal voor jou wiepert, ik geef je een plusje happy now? stupid fuck!

  Yolanda heeft gelijk!! Wiepding snapt haar niet!! reden?zij heeft hier over lullen, wiep gedoe, wiepert, fuck en happy!!! aandacht nodig Yolanda?? Ik doe het niet!! uchhhhhh! Foei!!! ik ben aan het kotsen!! heb je weleens een dode Awarie op straat in de hitte van 37 graden geroken?? dat bedoel ik met jou!! Geef mij liever de kou!!!


  Maak melding

 57. Tsja, lekker in-koppertje!

  Met een beetje commend sense weet je dat deze regering het volk in het ootje neemt met een beetje morjon, compleet met zuur&peper.

  – 900 milj us reserve.
  – positieve resultaten afkomstig van de goud en olie sector.
  – ontwikkelingshulp is niet nodig.
  – uitmuntende ratings bij het IMF.
  – begrotingstekort, niet noemenswaardig.

  – Maar waarom dan een grote kirpalani uitverkoop van je land?

  -Waarom moest lakei huilie huilie doen bij de VN, omdat hij vond dat suri onterecht is ingedeeld, bij de landen met een goed midden-inkomen.
  Snik, snik, zo krijgt suri geen geld om het land op te bouwen.

  Wie houdt wie voor de gek……….


  Maak melding

 58. @R!@O, die tekst van Den-Haag geeft aan hoe DDB en sommige van zijn aanhang hun houding is.

  =Zowel DDB en sommige van hun aanhang zijn gauw op hun teentjes getrapt en kunnen NIET tegen kritiek.

  =Een ding mag gezegd worden, DDB is NIET professioneel bezig en geef een slechte voorbeeld aan anderen.

  =Ik ben niet partijdig en zeg gewoon hoe de zaken in elkaar zitten


  Maak melding

 59. @ ira nl in prof. bezig voorbeeld srebenica …
  jouw voorouders slavenij ,indonesia ga zo maar door
  in het chinees ,,,懂 吗? ..Dong ma?..bedgrijpt je het nu
  dus bouta howding is just a same like the white man,,
  from holand….i love su woon en werk………


  Maak melding

 60. een ding kan ik jullie fronters mee geven ..oeng jisie tranga jere!!doelloos zijn jullie bezig.
  het paarse kabinet is aan de beurt ..en zolang paars het goed doet krijgt front geen poot aan de grond .
  de eerst komende 8 jaar gaat front in de oppositie blijven ze voeren geen constructieve oppositie ,in alles werken ze tegen en dat ziet het volk .
  ding wang kang de las mang .

  na boto foe oppositie soengo afpassie keba.
  nog een setje dan is het onder de bodem van de suriname rivier .in alles werkt de oppositie tegen .
  ze hebben nog steeds geen lering uit getrokken om niet in alles te dwars bomen ondanks dat ze die rekening gepresenteerd hebben gekregen bij de afgelopen verkiezingen .grong mandie nanga ding mang dies .

  paars laat zien dat wij paars zijn .
  pero


  Maak melding

 61. ” Het Surinaamse geheugen mag niet zo vluchtig zijn ” aldus El Vene !!!
  Eerlijkheidshalve gebiedt mijn persoon om El Vene in deze gelijk te geven en de rede ligt in het feit dat men nooit en te nimmer dealtjes moeten sluiten waarbij de Staat Suriname 05% verdient/krijgt tegenover 95% voor buitenlandse multi-nationaals !!!
  Zeer ironisch van El Vene maar nog bedankt voor de memo !!!
  O ja , soms maken wij ook gebruikt van de achteruitkijkspiegel ,heel vluchtig / ff maar !!!
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 62. De bankcrash waarbij een heleboel Ollandse gemeenten de dupe van zijn geworden mag niet als een schrikbeeld/stagnatie betekenen voor de ontwikkeling van de Surinaamse Economie !!!
  Wij hebben onze eigen economen met de nodige expertises en daar waar het nodig is doen wij een beroep op externe specialisten !!!
  Nek’s no fout !!!
  Een ondernemer moet ondernemen , anders is hij geen ondernemer !!!
  FF een voorbeeld ; Toen de brug over de surinaamse rivier werd gebouwd oreerde El Vene en consorten dat het een dure onderneming was cq. geld over de balk gooien !!!
  Heden ten dagen moet men zien hoe de ontwikkelingen in de distrikten Commewijne en Marowijne met een niet te houden tempo omhoog schieten en dat in de positieve zin !
  Conclusie ; dat laat ik aan de experten van dit forum over !!!
  Zij zijn de experten , ikke nie !!!
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 63. @Surinam Patriot en Vene ik had ze allang door en dit heb ik al een enkele keer hier gepost nml dat de ene niet iemand anders is maar gewoon een andere nick-name heeft en dezelfde persoon is.Ding dong lik ding basje DiDiBrie. En dat van de griekse Y dat gaat zo aan mij voorbij.Ik lees geen rommel/troep.Ze hebben zoveel namen en raken in de war.Vene ook mi lafoe,want we heten zo en we tekenen met zus.Hahahaaaa soso DiDiBrie e tik ding.En zo schaamteloos als ze zijn ze komen rustig weer op het net om te blaten.Vene en de rest oeng tang waak over a boeng zaak.Odi odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 64. @@suri patrioten
  ik bewijs jullie dat je dom en achterlijk ben en dat jullie erin zouden trappen ,jij niet alleen ook die medusa .het bewijs dat je mensen vals kan beschuldigen door ze te manipuleren met een valse nick name en ja hoor ze trappen er in en hier die resultaat.
  suri patriot en daarom is het moeilijk om mensen te geloven

  suri patriot hihihihihih


  Maak melding

 65. straks doet DADA ook Hotel Santo in de verkoop!!!

  dat chinese-ziekenhuis te Wanica,..indien klaar, verkoopt hij aan de Chinezen en het paleis aan Obia-mang!!

  zijn ziel echter,, …deze heeft hij gratis gegeven aan de duivel! 🙂 🙂

  !surinam patriot…wang swiet weekend!


  Maak melding

 66. het mooie van dit allemaal is dat men gaat praten voor dat ze weten hoe de zaken zit.ik lees,,hakrinbank niet gecharmeerd van een paar van die loslippige ppositie,,die gasten zijn ook super in de waar net als hun volgeling he,, lees gfs nieuws en star nieuws,,want ik merkt ook dat er op deze side dingen worden verdraaid,, mie takkie,,


  Maak melding

 67. Dus ik mag nu rustig aannemen dat al die pro boutje typetjes ,door een persoon worden gespeels whawhawha.Ze bedriegen als hun lijder !!!soso lafoe met die paarse EZEL.


  Maak melding

 68. Joosje ,
  Dat noemt men democratie ala Europese maatstaven !!!
  Wat is hier verkeerd/fout aan ???
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 69. Zaterdag 6 oktober 2012 om 14:06 uur, door sempa
  Joosje ,
  Dat noemt men democratie ala Europese maatstaven !!!
  Wat is hier verkeerd/fout aan ???
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!BUT I LIVE IN HOLLAND WHAWHAWHAWHA


  Maak melding

 70. Vene ,
  Ook in het buitenland kan men een bijdrage leveren ter bevordering van de vriendschapsbanden/relatie tussen Republiek Suriname en een vreemde mogenheid cq. Olland !!!
  Nek’s no fout !!!
  Blootgesteld aan discriminatie ,racisme en onmenselijke bejegeningen , schromen wij niet om onze vaderlandse plicht te vervullen cq. beschermen van de surinaamse soevereiniteit en de rechten van alle Surinamers en ingezetenen in de Republiek Suriname !!!
  Niks mis mee !!!
  HET ZELFDE ZOU EEN OLLANDER DIE IN HET BUITENLAND LEEFT EN WOONT HEBBEN GEDAAN VOOR HOLLAND , 100% !!!
  Zo ook weet de Ollanders wat voor vlees zij in de kuip hebben !!!
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!

  PS; Vene , maakt vrij gebruikt van mijn parool maar misbruikt het niet !!!
  Copieren siert jou niet en is uit den boze !!!
  Enfin , hoe gaat het trouwens met vies lady ???
  SOKO SOKO !!!


  Maak melding

 71. suri patriot vene patrong en aan de overige redimusus
  jullie kunnen met mijn naam scanderen dat ik valse nick name heb doet er niet toe …pero is wie hij is en pero kan niemand op andere gedachten brengen …ik pero ben een volle aanhanger van desi delano bouterse en zijn voltallig kabinet.

  er is op dit moment maar een man die suriname de weg kan wijzen en dat is deze regering …er waaien frisse passaatwinden boven suriname sinds deze regering is aangetreden … en de regering wordt gekoesterd door het surinaamse volk .

  olland heeft suriname nooit behandeld als een onafhankelijk land waar het zelf zijn boontje dopt .
  nederland moest altijd een vinger in de pap hebben.
  wie gaat het ontkennen niemand front en die redimusus weten dat …de enige die dat sinds zijn aantreden kan bewerkstelligen is de huidige regering onder leiding van bouterse.redimusus ,front is dat geen groot nieuws!!

  dit kun je pas onafhankelijk noemen ..nu pas is suriname onafhankelijk…alleen die redimusus en front staan onderleiding van olland .if oeng dink dat olland au kong leg uit dja oeng koor oeng krabiassie .
  doekoe ding kang tja kong …oenoe no tak nee …kennis ding kang tja kong oeng no tak nee maar ply bassie never nungka nooooooit.na so so salto ding kang draai in olland .

  bouta kraktie


  Maak melding

 72. Zaterdag 6 oktober 2012 om 15:56 uur, door sempa
  Enfin , hoe gaat het trouwens met vies lady ???
  SOKO SOKO !!!

  Moet je aan je leider vragen vriend/vriendin of travestiet.ik weet niet wie je bent maar jou pres heeft een vies lady,tenminste als ik je begrijp.
  Je ollandse pres heeft niets whawhawha


  Maak melding

 73. @Vene

  Dat je nogal zwakzinnig bent wisten we al. Maar je hoeft echt geen moeite te doen om het steeds te willen bewijzen. Probeer ook eens een keer, zelf wat te bedenken. Aan de haal gaan met het motto van een ander is echt niet netjes en ook zwakzinnigen hoeven zich dat recht niet toe te eigenen. Gebruik de weinige hersencellen waarover je kunt beschikken en bedenk iets origineels. Neem een voorbeeld aan je dementerende naamgenoot. Hij wilde altijd alles met wortel en tak uitroeien maar het wilde maar niet lukken. Jammer voor hem maar des te beter voor jou. Zwakzinnigheid is overigens onuitroeibaar. 😉


  Maak melding

 74. @@@anna_z

  ik wil mij niet mee bemoeien als het om vene gaat maar dat wat je zegt had ik reeds lang door …heb liever dat hij het zegt dan mensen met hun volle verstand .
  saar vene tjepotie


  Maak melding

 75. Vene
  De president van de Republiek Suriname heeft een FIRST LADY en Vene een VIES lady !!!
  Naar mijn mening is de marge zeer duidelijk , of niet ???
  En Vene ff voor je tonton , in Olland bestaat geen pres maar wel EEN KONINGIN !!!
  Mag ik hopen dat jij indeze ook het verschil kan herkennen of zien !!!
  Het zou jou misschien verbazen , maar mijn persoon is wel trots op HARE MAJESTEIT , DE KONINGIN DER NEDERLANDEN !!!
  NIKS MIS MEE !!!
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 76. @ sempa,
  Liesbeth venetiaan is een wijze integere surinaamse vrouw.
  Ingrid Bouterse is een hoeriige asociale vrouw die niet geschikt is voor deze functie, geld ook voor haar man. weet jij hoe Ingrid zich heeft gedragen toen haar kind van school werd gestuurd? First lady onwaardig.


  Maak melding

 77. Hahahahahagheghegheghewhuahua!
  Mensen ik heb jullie al verschillende malen voor gewaarschuwd.
  Nu zijn zo zoetjes aan VENE en SURINAM PATRIOT al dichter bij de waarheid.GOED GEZIEN JONGENS!

  Perro(DE WAARDELOZE ONBETROUWBARE MISLUKTE BITTERE CASSAVEPLANTER) = Patrong(de strontvlieg)

  en-

  Patrong(de strontvlieg) = Perro(DE WAARDELOZE ONBETROUWBARE MISLUKTE BITTERE CASSAVEPLANTER).

  Hahahahahagheghegheghewhuahua!
  VOOR DE ZOVEELSTE MAAL ONBETROUWBAAR TOT HET BOT!!!!


  Maak melding

 78. DAMES EN HEREN FORUMLEDEN.
  Dit is een gedeelte van wat PERRO aan PATRONG en MEDUSA op zondag 30 september 2012 om 13:16 uur schreef:-
  “@@@ patrong en medusa
  willen jullie mij buiten houden …of is pero zo populair dat ik zelfs tijdens mijn vacantie de naam pero wordt gescandeerd …oeng libie mie .
  medusa hou mij ver buiten jou problemen .
  die ordinaire taal die je uitslaat gebruik ik niet.
  HAHAHAGHEGHEHAUAHUAHUA!!!!!!

  EN HIJ GAAT VERDER:-
  mie mang pero na pero ik heb geen nick name nodig om mijn mening te geven …laten wij elkaar respekteren .
  laat je niet kennen mie mang .
  hier geeft een ieder zijn mening ..ik ben een week weggeweest met mijn broer en heb prima genoten van para

  bouta go go bouta

  Hij heeft geen nickname nodig;Hij is een week weggeweest met zijn broer;hij heeft genoten.
  HAHAHAHAGHEGHEGHEHAHAWHUAHUAHUA!


  Maak melding

 79. annaz
  als er een zwakzinnig is dan ben jij het wel.want is nu bewezen dat alle pro boata types hier door een persoon worden gespeeld.
  Dus aan jou commentaar hecht ik geen enkele waarde,jo achterlijke antilliaans wijf/man whawhawha
  Ga je maar leker bezig houden met schotte hahaha


  Maak melding

 80. Als tijdens verkiezing jou een laptop is beloofd en je geloofd daar in. Dan heb je jezelve als eerste voor de gek gehouden. Als Front volgens velen alle plannnen van NDP al klaar had liggen en de oppositie stemt tegen al deze plannen.Dan stemt Front zijn eigen plannen tegen. Wie houdt wie voor de gek.
  Een groot toneel, anders is het niet.
  Wat een babbelcultuur hebben sranangmangs blijkt uit diverse reacties. We moeten onze mening niet alleen koesteren.We moeten ook aandachtig en zorgvuldig nagaan wat onze mening nu precies is.
  Naar aanleiding van het bovenstaande, besluiten brengen teweeg dat mogelijkheden werklijkheid worden.
  Maar je hebt ook gevallen van de oude politiek met name het Front dat andere mogelijkheden voor eeuwig opgeborgen worden in de herinnering van wat denkbaar was maar nooit realiteit werd.


  Maak melding

 81. @Vene
  WAT ZEG JE ONS DAAR?
  anna_z = pero = patrong = sempa = takkie = eerste = Yolanda en ga zo maar door?
  anna_z en wat is daarop uw antwoord?


  Maak melding

 82. @MEDUSA

  “anna_z = pero = patrong = sempa = takkie = eerste = Yolanda en ga zo maar door?
  anna_z en wat is daarop uw antwoord?”

  Ik heb daar geen antwoord op. Ik vind het alleen maar grappig. Wel vind ik Vene een beetje zwakzinnig en het is beter om hem in zijn venetiaanse waan te laten. 😉


  Maak melding

 83. De bouta typetjes hier worden gespeeld door een schizofreen iemand,die verschillende stemmen in zijn hoofd heeft hahaha.Ik vermoed een zwakzinnige uit curacao.


  Maak melding

 84. @Vene

  En jij speelt natuurlijk alle anti-Bouterse karakters. Je slaapt nooit en zit alleen maar typetjes te spelen. Mensen die zulke onzin en kletskoek uitkramen zijn meer dan zwakzinnig. Misschien heb jij niets anders te doen maar dat hoeft niet te betekenen dat voor anderen hetzelfde geldt. We zitten hier echt niet te wachten op schizofrene typetjes als Vene. Heel veel SuriNeds zijn schizofreen en jij zal daar echt geen uitzondering op zijn. Blijf geloven in wat je zegt en geniet er maar van. Ieder zijn waan en meug!!!! 😉


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.