dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit Suriname'Bouterse vraagt mogelijk vergiffenis voor Decembermoorden'

‘Bouterse vraagt mogelijk vergiffenis voor Decembermoorden’

-

De Surinaamse president Desi Bouterse zal zaterdag mogelijk op een massabijeenkomst in Paramaribo vergiffenis vragen voor de Decembermoorden. Dat meldt nieuwssite NU.nl vanmorgen.

De stap van Bouterse hangt al een tijd in de lucht. Op de plotseling aangekondigde bijeenkomst, die om 18.00 uur lokale tijd van start gaat, zijn geestelijk leiders en afgevaardigden van politieke partijen aanwezig.

Bouterse liet eerder aan zijn eigen geestelijk leider weten na zijn inauguratie als president vergeving voor de gebeurtenissen in december 1982 te vragen schrijf de site. Bron/Lees verder: NU.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

85 REACTIES
 1. Ik vindt dit de grootst opgezette onzin die ik ooit hebt meegemaakt in mijn leven. Bouterse houdt de Surinaamse samenleving voor de gek.Eerst zeggen dat ze op de vlucht zijn doodgeschoten, daarna zeggen dat je er niet bij was, de rechtsgang negeren en kleineren.
  Moeten wij deze man geloven dames en heren.
  http://www.youtube.com/watch?v=rr_qCvYfRWg
  http://www.youtube.com/watch?v=JvERtVZpp9o&feature=related
  Is het deze gemene Beest die wij moeten geloven??


  Maak melding

 2. Mosterd na de maaltijd. Ook nu blijft het een leugenachtige moordenaar en drugscrimineel. Vergiffenis vraagt hij alleen voor de bühne. Hij heeft er geen enkele spijt van. Dat zie je vaak bij criminelen, en hij is een van de grootste.


  Maak melding

 3. Wij met beschaving, verstand, normen en waarde hebben altijdt voor gewaarschuwd dat Bouterse zijn belangen boven dat van Suriname zet, en nu zien wij met zijn allen wie deze onbetrouwbare narcistische crimineel is, het ging niet om de ontwikkeling van het land maar puur op de belangen van Bouterse. Nu hebben die APEN die dit mogelijk hebben gemaakt het na kijken.De geschiedenis van dit prachtige land Suriname zal degene die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt tot in hun graf kwalijk nemen. Suriname zal verder met deze VLOEK moeten zien te overleven.


  Maak melding

 4. DDB zijn politieke delinquenten en valse profeten verzinnen alweer een list. Sluw, ijdel en moreel corrupt……….
  Maar de ABB trapt er niet in, brommen zal hij voor zijn wandaden. AND,THERE IS NO FORGIVENESS WITHOUT A COST……..
  En opvallend na de dreigementen van de EU…..


  Maak melding

 5. Ik neem aan dat hij gaat vertellen wie hij vermoord heeft en pas dan om vergeving vraagt.
  Vergeving vragen is anders, nutteloos.


  Maak melding

 6. ja…. het zal weer zo een nietszeggend, inhoudloos demagogisch geleuter zijn.

  Want er hangt nog altijd de dreiging van een proces tegen hem bij het internationaal gerechtshof. Amnestie wet of niet.

  El Bouta .. remember Taylor.
  Ronnie en Paul u both made a big mistake.


  Maak melding

 7. De hete adem van gerechtigheid raast met windkracht 9 in jou nek mi Gado pikin!!!!

  Deze storm zal jou blazen tot achter de tralie van Santo,en mag jij hier gaan overdenken jou status van !!!Moordenaar tot Miljonair!!!

  En indien ook jou zoon zijn NIET verdiende vermogen terug geeft aan de samenleving,dan,..dan op jou 100e verjaardag krijg jij uitgereikt in hotel Santo…

  …..DE SLEUTEL VAN VRIJHEID…..


  Maak melding

 8. Bouterse mag om vergiffenis vragen maar dat laat de strafrechtelijke procedure tegen hem onverlet. De partij van Bouterse heeft op brute wijze ingegrepen in deze strafzaak omdat het kip en klaar was dat hij zou worden veroordeeld. Deze schending van de Trias Politica mag niet ongestraft blijven.


  Maak melding

 9. Deze man en zijn consorten zijn de grootse ramp voor Suriname.

  Paul en Ronnie hebben de grootste fout in hun leven gemaakt.

  Wie met pek omgaat wordt er mee besmet.


  Maak melding

 10. Liever te laat dan nooit, maar in dit geval volgens mij dik te laat. Bouta heeft in de afgelopen 32 jaren 0,0 berouw getoond, integendeel hebben zijn volgelingen en hij persoonlijk de laatste jaren nog meer kwaad bloed gezet. Op de berm om vergiffenis vragen en weer overgaan tot de orde van de dag? Kan niet, mag niet en gaat ook niet gebeuren. Ben niet tegen de regering maar hekel het feit dat het persoonlijk belang van een paar mannen wordt verheven tot staatsbelang. Zo’n visionair als Bouta had deze maatschappelijke onrust moeten zien aankomen voor zijn aantreden en moeten kiezen voor een rol op de achtergrond.


  Maak melding

 11. Mensen met een zeer lage morele waarde nemen deze crimineel nog serieus.Ik moet denken aan de documentaire over de naakte generaal, de overeenkomst met Suriname is dat dit kan gebeuren in een land waar er een schrijnend te kort is aan menselijke en morele waardes.Bouterse doet dit omdat hij de samenleving niet serieus neemt hij kijkt op ze neer.


  Maak melding

 12. Deze man is gestoord en het knaagt aan hem.
  Waaarom nu , het is telaat bouta , jebent de grooste idioot die su ooit gekend heeft.
  En dan je vergiffenis vragen nu dat het land naar de klote is gebracht. denk dan even na , en het surinaamse volk, dit is jullie verdiende loon.
  HET ZAL NOOIT MEER GOED WORDEN IN SU.
  het is al ingebrand:corruptie moorden en berovingen.
  Vakantie kun je nu hebben thats it
  A tang so


  Maak melding

 13. Ik zeg het niet tegen iemand … maar in dit geval;

  “Desiré Delano Bouterse … je bent een teringhufter”.

  (sorry, vergeef me)


  Maak melding

 14. Zaterdag 5 mei 2012 om 10:43 uur, door @soer nr1
  Aan de jeugd die naar het Vaillantsplein komt…

  Suriname zal trots op u zijn!!

  ,,,alsook Overzee,..ik echter hoop en bid dat het niet komt tot een confrontatie tussen Goed & Kwaad!!!!


  Maak melding

 15. Zo gezegd en zo gedaan! simpel zat! denkt hij!!!!!

  Kan het zo zijn dat hij tegelijkertijd, de handen ook gaat schudden met de nabestaanden??

  De vos heeft altijd zijn streek!! wat er dan ook gebeurd. Het is een echte RAT!!! Geen eigenwaarde.

  What about Moiwana??


  Maak melding

 16. Ik weet natuurlijk niet of dit waar is. Mocht dit waar zijn, is dit gewoon onderdeel van zijn strategie. Hij ziet dat de Ambassadeur van de VS enkele malen kritiek heeft geleverd en nu komt ook nog de EU. Ook in het land zelf is er ontevredenheid en verdeeldheid. Dit is een combinatie van op de gevoelens spelen en de aandacht afleiden.

  Mij schiet in herinnering de vele malen dat deze man rond 8 december jaren lang de slachtoffers en nabestaanden heeft beschimpt, belachelijk gemaakt en vernederd. Toen anderen begonnen te praten over vergeving merkte De Ware Tijd in een redactioneel artikel terecht op dat Bouterse vanwege zijn houding het de nabestaanden onmogelijk heeft gemaakt hem te KUNNEN vergeven. Ik sta geheel achter dit standpunt.

  Het is NU te weinig, te laat, hypocriet, opportunistisch, ongeloofwaardig en onwaarachtig. Ik hecht er geen enkele waarde aan. Ik hecht trouwens ook geen waarde aan zijn toekomstige relaas hierover in welke vorm dan ook. Zijn woord is niets waard.

  @kolibrie: er knaagt NIETS. Deze man is gewoon kwaadaardig, de devil himself. Niet bad, maar EVIL.


  Maak melding

 17. DDB kan geen kant meer uit. Alle troeven zijn ten langer laatste uitgespeeld en hoe duidelijk mag het voor zijn volgelingen nu wel zijn, dat een kat in het nauw altijd rare sprongen maakt. Maar kondremang vergis u niet en ga er vanuit dat a mang disi ”kan tikki tigri nanga anoe”.

  Het recht moet zijn loop hebben maar ik heb er echter een hard hoofd in, dat de krijgsraad op 11 mei a.s. tot een daadwerkelijke uitspraak of veroordeling komt.

  Kennelijk een verborgen agenda? Of angst? Bedenk het maar. Zij hebben immers en ondanks strafrechtelijke toepassing het toelaat al van begin af aan verzaakt op te treden en DDB aan te houden wanneer hij verstek liet gaan door bij dagvaaarding niet in BOXTEL voor de krijgsraad te verschijnen.

  Het riekt allemaal naar een verborgen agenda omdat de angst al sinds de coupe en de 8 december moorden van 1982 over het land heerst. Maak u niets wijs want ook de zogenaamde volgelingen hebben angst. Angst dat het reeel denken van niet alleen de lafhartigen in feite verlamd.


  Maak melding

 18. Als dit verhaal waar mag zijn, dan zal hij zeker met een duivelse grijns op zijn gezicht vergiffenis vragen aan de partij van de Choennies en Stagiaires en de nabestaanden negeren of uitmaken voor Redimusu. Laat hij eerst maar naar Domburg en daarna naar Santo Boma gaan, dan pas kan hij het volk van Suriname om vergiffenis vragen.


  Maak melding

 19. wat een vernedering moet je toch als mens meemaken..

  dit is diepe belediging die de man zelf heeft veroorzaakt..

  alle feiten zijn bekend en nu het erop aankomt,ga je allerlei tructjes uithalen om onderuit te komen..

  neem nou de vele amnesties, de leugens die hij zelf heeft verkondigt,dat hij er niet bij was, sliep bij zijn huidige vrouw toen,was bij een chineze familie, op de vlucht dood geschoten, het waren zij of ik, een vliegtuig vloog boven het paleis en toen in paniek geraakt,een coup die invoorbereiding was.. en ga zomaar door.

  nee dit is pure leugen en bedrog voor het volk zeg maar de movinas letterlijk bedrogen..

  waarom vergiffenis na dertig jaren,deze man moet onmiddellijk het veld ruimen, de eer aan zich zelf houden pas dan, toon je respect voor je zelf..

  ik vind hem een waardeloze mens als moordenaar zal hij door de geschiedenis ingaan dit zal je niet terug vinden in de boeken,maar het volk zal het nooit vergeten/vergeven.


  Maak melding

 20. een FB post van iemand gekopieerd.

  Soerindre Rambocus

  Militair, veroordeeld voor zijn aandeel in de coup poging van maart 1982 tot 12 jaar gevangenis straf.

  Hij had open scheuren in het gezicht en scheurtjes in lippen en boven het linker oog.

  Van linkervoet tot hals en dwars over het middel was hij doorzeefd met kogels.

  Hij had een opgezwollen gelaat.

  geboorte dag 5 mei 1953

  Vandaag zou hij 59 jaar worden. Volgens Ruben Rozendaal heeft Bouterse hem persoonlijk vermoord. En vandaag gaat Bouterse ‘vergiffenis’ vragen. Ik weet niet waarvoor hij vergiffenis gaat vragen.

  Je vraagt geen vergiffenis voor iets dat je niet gedaan hebt.

  Maar die gratis-bruinebonen aanhang gelooft toch maar alles wat dit gewetenloos beest zegt. Waarschijnlijk zal 8 december vandaag voor hun voorgoed zijn afgesloten.


  Maak melding

 21. Vergiffenis van Bouterse is goed voor hemzelf,voor de nabestaanden en voor het Republiek Suriname.Door niet te vergeven blijven wij emotioneel gebonden aan hen die ons kwaad hebben gedaan.De daders en de pijnen blijven elke dag opnieuw onze gedachten en gevoelens beheersen.Als wij besluiten de anderen te vergeven zoals wij zelf vergeven zijn,zullen wij ervaren dat wij emotioneel loskomen van de daders en de pijnen van het verleden.Wie vergeving schenkt zal innerlijke genezing ontvangen waardoor de wonden uit het verleden zullen genezen en relaties mogelijk hersteld worden.Vergeving is de sleutel tot het zuiveren van ongezonde zielsbanden en het aangaan en onderhouden van gezonde en duurzame relaties.Surinamers,wie maakt geen fouten.Ik,jij en wie niet? Laat het recht en gerechtigheid gelden in de Surinaamse samenleving.


  Maak melding

 22. Wel Johannes, ik vind dat eerst je meest geliefde vermoord moet worden om niets. Vervolgens met de moordenaar jouw en het slachtoffer 30 jaar lang belachelijk maken en verdacht maken van van alles en nog wat. Daarna mag je die moordenaar vergeven.

  Je vergeet waarschijnlijk dat mensen MOGEN vergeven, ze MOETEN niet. Bovendien is er een rechtspraak die voor iedereen hoort te gelden.

  Daarnaast hoort bij vergiffenis eerst berouw. ik heb dat nooit gewerkt, integendeel. Ik wil het herhalen: HOE VERGEEF JE IEMAND DIE NIET ALLEEN JE VADER VERMOORDT HEEFT, MAAR OOK ZIJN PENIS HEEFT AFGESNEDEN?

  Je vraagt ie geen fouten maakt? Een moord plegen en een penis afsnijden, IS GEEN FOUT!! Met praten over “fouten” bagatelliseer je de misdaden en spuug je wederom de nabestaanden in het gezicht.

  Met je laatste zin ben ik het bijna geheel eens. HET RECHT MOET ZEGEVIEREN, DAARNA KUNNE WE VERDER PRATEN!


  Maak melding

 23. als dat zo is dat hij vergiffenis vraag dan is dat niet voor het gebeuren omdat hij op dat moment de hoogste man was van het land dus dit is geen bekentenis dat is de gedachten hier achter maar mensen gaan wat anders zoeken elke stap die de president neemt wordt verkeerd weer gegeven dus dit ook maar ja de toekomst zal het leren hoe verder met suriname als wij die krab mentaliteid niet achterwegen laten komt het nooit goed met en in suriname.


  Maak melding

 24. deze man is gewoon een gewetenloze beest, een beest die zijn eigen schaduw niet eens vertrouwd en deze poppenkast die hij voor de zoveelste keer gaat houden is om weer zijn PR op te vijzelen naar die domme OCER mensen die alles geloven.
  Het deert hem niet en dat straalt hij uit, het is een oppervlakkige klootzak die een zin maar kent..ik ik en de rest kan stikken. Volk van Suriname wapen u zelf en heb de moed om deze man van de troon te stoten zodat het land dan eindelijk verlost kan zijn van zo`n tiran.
  en dan pas kan het land Suriname in alle zuivere rein aan een betere weder opbouw denken.

  heb de kracht.
  so so lobie


  Maak melding

 25. Vergiffenis vragen is één, maar het krijgen is een ander verhaal. M.a.w. je persoonlijke beschaving wordt mede bepaald door jou reaktie op hetgeen wat je niet krijgt waar je om vraagt.


  Maak melding

 26. Midete,ik zie dat je echt pijn,haat en wrok hebt.Ik begrijp je volkomen.Maar al zou Bouterse zijn straf krijgen.Zonder vergeving blijft die pijn,haat en wrok in je binnenste.Er is geen enkel medicijn voor je innerlijke pijn dan de medicijn vergeving schenken aan je belagers.Weet één ding ik schrijf niet omdat ik vóór Bouterse of om de nabestaanden te bedroeven maar om voor verdachten en slachtoffers de weg naar innerlijke bevrijding en genezing te wijzen.


  Maak melding

 27. Bouterse misbruikt de kerk door een dominee aan te stellen als geestelijk begeleider. Hiermee zou de indruk moeten ontstaan dat Bouterse spijt heeft van zijn misdaden. Deze vergiffenis en spijtbetuiging zou hij beter in de rechtbank moeten doen ten overstaan van de nabestaanden. Pas dan komt het geloofwaardig over.


  Maak melding

 28. Wanneer je in het nauw gedreven word, ga je allerlei manieren bedenken, om het volk nog enigszinds in je te laten geloven, maar hopelijk trapt het volk daar niet in, en zal eindelijk eens met deze doorzichtige man zal afrekenen, die gemoord heeft, in de drugs gezeten heeft, en vele belachelijk heeft gemaakt op de berm, en nog steeds doet, zoals tijdens de laatste persconferentie, waarbij hij een cynische opmerking maakte betreffende de Anti amnestieloop, waarin hij stelde dat er hoofdzakelijk stagieres meeliepen, omdat hij heel goed weet, dat een groot deel van de bevolking hem niet moet, en hopelijk komt er heel snel een einde tijdperk Bouterse inzicht, dan pas zal er rust en stabiliteit gaan komen.


  Maak melding

 29. Ik praat niet over genezing, ik praat over de wet. En het gaat niet over Bouterse, het gaat over onrecht. Ik heb dezelfde mening als het gaat over slachtoffers van verkrachting, Pol Pot, Hitler, de Amerikanen, de Nederlanders, Idi Amin, ……

  Ik heb altijd gezegd dat als Bouterse mijn ouders of mijn kinderen had aangeraakt, hij al lang waterpas had gelegen. Ongeacht de consequenties voor mezelf. dit gaat niet om mij. Verplaats je in het leed van een ander:

  Toen de nazi’s de communisten arresteerden heb ik gezwegen;

  Ik was immers geen communist.

  Toen ze de sociaaldemocraten gevangen zetten heb ik gezwegen;

  Ik was immers geen sociaaldemocraat.

  Toen ze de syndicalisten kwamen halen heb ik gezwegen;

  Ik was immers geen syndicalist.

  Toen ze de Joden opsloten heb ik gezwegen;

  Ik was immers geen Jood.

  Toen ze de katholieken arresteerden heb ik gezwegen;

  Ik was immers geen katholiek.

  Toen ze mij kwamen halen

  …was er niemand meer die nog kon protesteren.


  Maak melding

 30. NU, hiervoor heb ik jaren gewaarschuwd,ik heb steeds aan de bel getrokken. ik wist waarover ik het heb gehad. ik ken HEM en heel goed ook. ik weet dat hij LAF VALS en GEMEEN is. Ik ken hem vanaf mijn MISDIENAARS tijd bij de PATERS aan de gemeenelandsweg bij LEO VICTOR. DEZE MAN IS GEVAARLIJK EN BLOEDLINK.Hij gaat over LIJKEN.Als je naast hem staat,of in zijn buurt vertoefd ruik je het DODEN LUCHT dat hij met zich mee draagt. Ik vind het jammer dat na al die waarschuwingen van BINNEN en BUITENLAND,het VOLK van SURINAME er toch met OPEN OGEN zich heeft laten beetnemen door deze MONSTERLIJKE MOORDENAAR en zijn ACHTERLIJKE AANHANG.Ik zal blijven bidden voor de JEUGD van ons SWITI SRANANG.

  GOD BLESS YOU ALL……………AND SAVE THE CHILDREN.


  Maak melding

 31. Deze kerel DiDiBrie is geen president maar een precedent(schepper)deze zaka zaka.Deze kerel is geen visionair sorry hoor maar Johan Adolf Pengel die was een visionair.DiDiBrie neemt gewoon een loopje met het verstand van een groot deel van de Suries(ndp aanhang)
  maar a kies ding mooi hebzucht en luiheid potie ding so
  Een deel van het volk wilde gewoon achterover leunen en
  dacht:ieja we krijgen gratis een huis van de DUIVEL.
  En precies hier zie je dat bisschop De Bekker gelijk heeft wat zijn ze dom in Su als je niet hierdoor kunt prikken als volk om te zien dat dit allemaal niet zou kunnen.Men heeft zich niet afgevraagd hoe al het beloofde betaald zou worden.Aibaja ding dong ja.Odiii.
  Glenny.


  Maak melding

 32. Ik kan mij hier niets bij voorstellen (als dat al zou gebeuren), zeker niet na die amnestietoestanden vorige maand en alles wat daaraan vooraf is gegaan. Mocht hij toch om vergiffenis vragen dat is het vermoedelijk alleen maar show om de eigen aanhang te pleasen. Die acht ik in staat om zijn stront op te eten als hij het hun aanbiedt.


  Maak melding

 33. Over ruim een half uur begint het spektakel op het Onafhankelijkheidsplein. Zit er op 5 minuten lopen vandaan maar ben niet van plan mij in het “feestgedruis” te storten. Merk vanzelf wel wat het heeft opgeleverd.


  Maak melding

 34. Vergiffenis vragen gaat gepaard met berouw. Berouw hebben gaat oa gepaard met vasten en de pijn vd nabestaanden verlichten. Dat houdt oa in, dat je jouw straf moet uitzitten en hen smartegeld schenkt.
  Ook bij God moet je om vergiffenis vragen, want je hebt tegen hem gezondigd door zijn gebod te overtreden.
  Hierbij kun je vergiffenis van Hem krijgen door bijvoorbeeld jouw verkregen bloedgeld terug te geven aan de gemeenschap; en het Evangelie in de gevangenis te gaan verkondigen.

  Wie kan nog meer aanvullen?


  Maak melding

 35. Glenn Pengel DDB is geen kerel maar inderdaad een DiDiBrie!!

  DiDiBries gaan naar de hel door een vuurzee heen!! en wie weet zullen de Duivels dit soort luizen de doorgang weigeren.


  Maak melding

 36. Dat hij om vergiffenis zal vragen is een blijk dat hij dus wel degelijk een moordenaar is!
  Waarom moet hij anders om vergiffenis vragen?
  Dit is een heel duidelijke bekentenis van de hem ten laste gelegde feiten.
  Moord, drugs, afpersing, oplichting en zo zijn er nog wel een aantal feiten te beschrijven.
  De enige straf die wij mensen hem kunnen geven is gevangenisstraf, maar God zal hem op een heel andere manier straffen, hij zal eeuwig branden in de hel.
  De hel die hij voor zoveel mensen heeft veroorzaakt.
  Een zelfingenomen drugbaron, een dief, een moordenaar en dan ook nog om vergeving durven vragen?
  De enige die redding kan geven is God almachtig.
  Ga de bijbel bestuderen bouta, dan leer je misschien wat je allemaal fout hebt gedaan.
  En wellicht ga je dan ook inzien waarin je je land en de bevolking hebt gestort.
  Een vrijstaat voor dieven, moordenaars en oplichters, dat heb jij van Suriname gemaakt bouta!
  Schaam je voor alle ellende die je hebt bezorgt aan dat mooie land waar jij een zooitje van hebt gemaakt.


  Maak melding

 37. Benieuwd naar de leugenachtige onzin die hij gaat verkondigen?? Ik niet. Die man is de aandacht niet waard. Zijn leugens zijn niet om aan te horen. Die psychopaat liegt en bedriegt zonder dat hij het zelf door heeft, zo diep zit het in zijn aard. 😡


  Maak melding

 38. de mens maakt en verbreekt hun eigen wetten en regels.
  god verbreekt echter zijn wetten niet
  vergiffenis vragen aan het volk zal het bloed dat aan je handen kleeft niet verdwijnen.
  ieder mens dus ook de president van suriname zal ooit aan god verantwoording moeten afleggen voor zijn daden.geld, macht,leugens of wapens zullen daarbij niet helpen.


  Maak melding

 39. Verzoening en vergiffenis?

  Daar stond een zware gedrogeerde gevaarlijke pshycopaat op het podium die denkt dat God aan zijn kant staat.

  Ik heb medelijden met Suriname.


  Maak melding

 40. iemand die nooit en te nimmer respect heeft gehad voor zijn medemens is het niet waard om zijn gefantaseerde lulverhaal aan te horen. Eerst stoere taal uitkraaien en nu je proberen te verplaatsen in een slachtoffersrol…..SCHANDE……..

  HET WORDT HEET ONDER JE POTEN noh……

  Maar tja er blijven toch nog idioten over om hem te geloven….


  Maak melding

 41. Tweede leugen van de Nederlandse media binnen een week.

  Ze zijn nu wel heel erg desperate en de Surinaamse media die deze leugens maar als zoete koek publiceren, dat is echt zielig.


  Maak melding

 42. Jij bent reeds lang vergeven, zo belangrijk ben je heus niet zoals je zelf denkt.

  Vergeven doe je voor jezelf niet voor een ander!

  Vergeven is niet:
  -De daden van een ander goedpraten.
  -Vergeten of ontkennen wat er is gebeurd.
  -De gevolgen en gevoelens kleiner maken dan ze zijn.
  -Jezelf vernederen.

  Vergeven is het “losmaken” van de dader.
  En a ketie kotie so min langa, lang heel lang geleden.
  Jij zit nu met de schakels van die ketting!
  Repareren gaat niet lukken, doe je best maar….


  Maak melding

 43. Sang, nu pas zie ik het meer dan 60 reacties van de negativisten op een leugen van een Nederlandse krant.

  de negativisten hebben jullie echt niets te doen, hebben jullie geen baan, kinderen, vrouw, man of vriend, vriendin. Deze uitkeringstrekkers hebben blijkbaar geen leven, ze zijn zo zielig, ik heb echt met jullie te doen.

  Nu kunnen jullie niet klagen, ik leef met jullie mee, kom op met die Thumbs up.


  Maak melding

 44. @SabiDIERi,
  Sorry. Maar niet iedereen heeft zo’n saai leven,zoals je je EIGEN leven beschrijft in de bijlmer……..het zal een UTOPIE blijven, dat DiDiBrie zichzelf zal VERNEDEREN voor het Surinaams volk om vergiffenis te vragen……die man houdt alleen van ZICHZELF,ZICHZELF en ZICHZELF……..dus fadang?????
  Groetjes vanuit Republiek….
  NOBRUYA


  Maak melding

 45. @SabiDIERi,
  Ik heb je gegroet vanuit Waterkant op Republiek; NIET vanuit de Bijlmer……en 1 ding: liever een koe dan een EZEL, die blindelings MOORDENAARS volgt……
  Trouwens; mijn vocabulaire begint waar de jouwe eindigt!!!!!!
  Dus ga je nickname WEER eens veranderen in @Sabiboenkopoe,VOORDAT je de ECHTE Sranangmangs bekriticeert vanauit de Bijlmer…….
  Nogmaals: je idool is een pathetische leugenaar, die FUNEST is voor het Surinaams volk….I REST MY CASE!!!
  TIME WILL TELL,Kondremangs!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 46. @Sabiboenkopoe,
  Iedere Surinamer weet dat er vele waterkant(en) zijn op Republiek;kom naar Vierkinderen(je weet niet eens ,waar dat ligt)…. jij bent nu echt door de mand gevallen, EZEL!!!!!Je hebt jezelf een brevet van
  Een koe heeft MEER voordelen dan een balkende EZEL, die met oogkleppen loopt; joe dong boeriki,jo!!!!
  Enne; liever een koe dan een MOORDENAAR!!!


  Maak melding

 47. theo ik weet dat je blank bent rot op met je slavernij gedachten laat dat goed tot je doordringen mijn groot ouders waren slaven denk je dat het leuk is te horen hoe er zweep slagen op hun rug kwamen DUIVEL


  Maak melding

 48. President Desi Bouterse zei dat Hooghart zijn speciale gast was voor de avond. Hij heeft hem gevraagd om het woord te richten tot het volk. De CLO-voorman werd door conferencier Guno Ravenberg aangekondigd als de “grootste vakbondsleider van Suriname”. Hooghart zei dat “de witte mensen ons verdeeld hebben gehouden”. Hier moet een einde aan komen.

  Natuurlijk het is de schild van de ‘witte mensen’.

  Wat een kansloze paupers


  Maak melding

 49. Waar maken jullie zoveel woorden aan vuil?
  Bouterse zal hoe dan ook nooit vergiffenis krijgen voor zijn daden van God almachtig.
  In de geboden van God staat duidelijk omschreven, gij zult niet doden, en heb u naasten lief als uzelf!
  Bouterse houd dus niet van zichzelf maar vergelijkt zichzelf met God.
  De straf die hij zal krijgen van onze hemelse vader zullen zijn daden in Suriname niet kunnen evenaren.
  God is niets dan liefde, maar doodt je zijn schepping zal Hij ongenadig voor je zijn Bouta, vergeet dat niet!


  Maak melding

 50. Baya sinds de aanname van die beruchte amnestiewet loopt de president in witte pyama-achtige kleding rond. Zeker op advies van zijn awaridomri geestelijke met dikke gouden ketting om.Hij heeft nu een verheerlijkt lichaam net als Jezus na zijn opstanding. Hij is verschoond van alle aardse zonden en loopt in maagdelijk wit rond,want hem is immers amnestie verleend; maakt niet uit door wie! Wel voor mijn part mag hij vleugels plakken aan die witte plunjes van hem en rechtstreeks naar de hel opstijgen als hij probeert zijn aardse straf te ontlopen voor de moord op medemensen. Als toenmalige leider heeft hij geoordeeld over leven en dood, terwijl hij daar het recht nooit toe heeft gehad. Dus , DDB,lafaard, draai je niet in allerlei bochten om anderen na te wijzen die protesteren tegen dat onrecht van jou om vrij te willen rondlopen terwijl je gemoord hebt. Het is toch ons democratisch recht om hiertegen te protesteren.


  Maak melding

 51. De schoolvervoerders optijd betalen…ho maar!!!!

  Maar er is wel gratis vervoer voor zijn aanhang, en de buseigenaar..na wang hiep hiep…


  Maak melding

 52. De schaamteloze vertoning van een gedrogeerde, dansende en zingende Bouterse is een teken aan de wand. Waar ter wereld zet een president zich en publiek zo te kijk?

  Surinamers wordt wakker!!!!!


  Maak melding

 53. God vergeeft maar vergeet niet.
  irak -Saddam Hussein
  libie – broeder Gaddafi
  venezuela- broeder chavez in medische nood vraagt jezus om hulp


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES