Studiereis Suriname over tropische infectieziekten

2

In de periode van zaterdag 6 tot en met dinsdag 16 oktober 2012 organiseert de Netherlands School of Public & Occupational Health(NSPOH) een unieke 10-daagse studiereis naar Suriname. Het gaat om bij- en nascholing over tropische infectieziekten die in Suriname voorkomen én over de organisatie van de Surinaamse gezondheidszorg in tijden van politiek maatschappelijke veranderingen. Voor artsen Maatschappij & Gezondheid, bedrijfsartsen en reizigersadviserend geneeskundigen biedt deze reis een uitstekende mogelijkheid om bij te blijven op het gebied van reizigersgerelateerde infectieziekten.

Met de combinatie van inhoudelijke scholing, werkbezoeken in Paramaribo en daarbuiten en een inspirerende, tropische omgeving zoeken de vakgenoten naar professionele verdieping. Deelnemers maken kennis met de Surinaamse gezondheidszorg, het zorgstelsel, de belangrijkste volksgezondheidsthema’s, de daarvoor gekozen preventiestrategieën en de relatie met de bedrijfsgezondheidszorg.

Geïnteresseerden vinden meer informatie op www.nspoh.nl of nemen contact op met de NSPOH, telefoon 020-4097000.


2 REACTIES

  1. Cubaanse artsen doen prima werk in Suriname. We zitten niet te wachten op representanten van een volk dat ons dagelijks aanrandt en verkracht op Schiphol. Nederland heeft 500jaren geen flikker in Suriname gedaan. Ik heb nu niet de illusie, dat het welzijn van het Surinaamse volk te verbeteren, hun drijfveren zijn. Het zal zoals altijd weer om het eigen gewin gaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.