Arrestaties in Suriname na drugsvangst Nederland

15

PARAMARIBO, 15 feb – Minstens vier personen zijn aangehouden na de vangst van ruim honderd kilo cocaïne in Nederland. Dit meldt de Ware Tijd. De groep wordt verdacht van deelname aan een criminele organisatie. Onder de gearresteerde personen bevinden zich ondernemers in de handels- en toerismebranche.

Er is een grootscheeps onderzoek gestart. Dit gebeurde direct na het bekend worden van de vangst in Nederland. Volgens de politie was er een bepaald systeem ontwikkeld om regelmatig drugs het land uit te krijgen. Onder meer werd gebruik gemaakt van een alternatieve route via Guyana. Sinds vorig jaar is in het buitenland ruim een halve ton cocaïne aangetroffen in scheepsvrachten uit Suriname.

15 REACTIES

 1. Ik heb in een eerdere reactie van mij aangegeven dat drugscriminelen zijn doorgedrongen tot de hoogste organen van het land hier het bewijs. het gaat helemaal niet meer on suriname maar om eigen belangen en verrijking van drugscriminelen en moordenaars.


  Maak melding

 2. Aan deze soort berichten hebben lezers geen sikkepit als niet naam en paard worden genoemd. Laat de wereld ook weten wie of die scheve schaatsers zijn. Ik houd het daarom op een farce.Imoreel gedrag verdient geen immuniteit


  Maak melding

 3. Zie het een keer anders. Vanaf de regering Bouterse aan het bewind is word er voortvarender opgetreden tegen drugs smokkelaars. Dank je DDB>>>hou schoon schip zodat er geëxporteerd kan worden zonder dat je bang hoeft te zijn dat een of andere idioot er weer rotzooi tussen stopt. DEze regering maakt er tenminste werk van Suriname een beter imago te geven in het buitenland.


  Maak melding

 4. Wanneer man en paard worden genoemd ben jij de eerste die het tegen spreekt dus laat mijn niet lachen met jou flauwekul, haal jou kop nou uit die stront bak.


  Maak melding

 5. Aantal feiten op een rijtje:
  – Sinds vorig jaar half ton cocaine onderschept.
  – Cocaine komt Suriname binnen via Venezuela en Guyana.
  – De presidenten van deze twee landen zijn DIKKE vrienden met DDB.
  Je mag verder zelf een conclusie trekken….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.