Twee VHP’ers in race om presidentschap Suriname

49

PARAMARIBO, 14 jul – Nieuw Front-partner VHP wil of Chandrikapersad Santokhi of Urmila Joella vooruitschuiven als presidentieel kandidaat. Dit zegt VHP-leider Ramdien Sardjoe. Beide kandidaten voldoen. De partij slaagde er tot nog toe niet in een keus te maken. Veelt tijd voor een eenduidig besluit rest er niet.

Uiterlijk zestien juli moeten de kandidaten bekend zijn bij het parlement. De lange duur lijkt ook met strategie te maken te hebben. “Binnen het huidige politieke spectrum achtten we het nodig langer te wachten met de voordracht. Het politieke veld verandert vrijwel dagelijks. Daarom dat we afwachten tot het laatste moment”, zegt Sardjoe tegenover de Ware Tijd.

Met name het voortdurend schuiven dwingt tot omzichtigheid. “Politieke combinaties worden gevormd en gaan weer uit elkaar”, aldus Sardjoe. Evenals bij Mega Combinatie, MC, is nog niet duidelijk wie kandidaat wordt voor het vicepresidentschap. MC houdt wel vast aan Desi Bouterse’s kandidatuur voor het presidentschap. “Bouterse is en blijft de presidentskandidaat”, zegt MC-woordvoerder Winston Lackin.


49 REACTIES

 1. Santoki acceptabel. Een keuzemogelijkheid met Joela is niets anders dan verraad aan de vhp achterban. Meest stomme strategie. Deze rotzakken zijn bezig dat kleine beetje krediet te verkwanselen.

  Iedereen gaat uit van de koppel: Santokhi_Rusland. Beter Rusland(pres)-Santokhi(vp).

  Het beste voor land en volk is dat de vhp volle ondersteuning geeft aan MC kandidaten.
  Er is niks mis mee. NDP/MC heeft een betere soc.econ.ontwikkelingsplan.


  Maak melding

 2. Het gesteggel rond het kiezen van de president van Suriname is een ware klucht. Waar een presidents-kandidaat aan moet voldoen, doet er niet toe in Suriname. Een profielschets kent men waarschijnlijk niet. Of het nu een proleet of hufter is dat het volk opgedrongen wordt, is niet aan de orde.
  Het volk heeft toch niets meer te vertellen.


  Maak melding

 3. Absoluut geen Urmila Joella!!!!

  Ik praat hier vanuit de beleving die ik hier in Nederland heb meegemaakt met de Ambassade van Suriname.

  Surinaamse studenten die problemen kregen met de IND voor bijvoorbeeld studievisum of ander verzoek van ondersteuning van die ambassade. Brieven, naar de ambassade werden niet(nooit) beantwoord en die surinaamse studenten moesten het maar zelf oplossen. Een chaos op de ambassade van Suriname.Empirisch gezien, is dit al een aantal jaren zo!

  Moet zij dan nu mede leiding gaan geven aan een heel land?

  Over Santhokie heb ik het al vaker gehad. Ik ken hem en hij zal niet mijn favoriet worden.

  Waarom dan geen minister G.Rusland?

  Laat hij -Rusland- het dan opnemen tegen de kandidaat van MC.

  Op alle fronten wint hij-Rusland- het van Santhokie en zeker van Urmila Joella.Ook op het organisatorisch vlak.

  Uiteindelijk zijn het toch de Surinamers in Suriname, die de keuze moeten maken. Ik ben maar een Surined met een bepaald beeld over mevr. Urmila Joella.
  Srika


  Maak melding

 4. Wat lees ik????? Joella en Santohki als kandidaten voor presidentschap? Laat me toch niet lachen. Joella heeft nooit 1 woord gerept met het surinaams volk. Ze is altijd te hoogmoedig om met de gewone man te praten op straat en heeft nooit wat bij de Ambassade in nederland gedaan. Santokhi is te arrogant en straalt niets uit. Hij wist niet eens dat zijn vrouw een huis had gekocht bij SEGE-BAI??? En dat figuur roept zich minister van Justitie? Hij heeft de frauduleuze handelingen van Castelen betiteld als heldendaden??? Moet dat figuur, want dat is hij, president van Suriname worden. Nooit niet, ook al moeten we een hetze tegen hem beginnen. Wij, negers gaan dat niet toestaan!! Laat het gezegd zijn.
  ( woorden van Chan )


  Maak melding

 5. Sardjoe is niet op zijn achterhoofd gevallen. Hij weet dat Pres en VP niet haalbaar is.Daarom schuift hij Santokhi en Joella naar voren.Als de kans groot zou zijn dat Front zou winnen, zou hij zichzelf naar voren schuiven.Sardjoe heeft over de verraders van Abop, maar de grootste verrader is hijzelf.Bij het gesprek met MC, vond hij Bouterse niet acceptabel, en heeft toen zichzelf naar voren willen schuiven.Een verliezer moet geen eisen stellen en denkende aan het wel en wee van zijn achterban, had hij gewoon mee moeten doen.Ja, eerst ikke ikke ik, en derest mag stikke.Door zijn afwijzing om een coalitie te vormen met MC, heeft hij verraad gepleegd jegens zijn achterban.Dit is niet de wil van zijn achterban.Sardjoe, blijf maar lekker dromen.


  Maak melding

 6. Ik weet dat dit een UTHOPIE is, maar ik wil het effe kwijt. als ik voor het zeggen had, zou ik voor letitia Griffith gaan, een echte natuurtalend is die, met een scherpe vizie en toekomstbeeld, ze is in suriname geboren en vanaf 1986 wooachtend in Nederland. Ik ben van mening dat de Slimste surinamers met moderne manier van denken en reden voeren buiten de grenzen van Suriname woonachtend zijn.


  Maak melding

 7. Dus vrouwen komen aan het front. Nou als dat het geval is, dan wil ik wel de Surinaamse nationaliteit aannemen. Op voorwaarde dat ik ook wordt voorgedragen als president van Suriname. Als Bedrijfs- en Bestuurskundige maak ik nu zeker een kans !

  Maar zonder gekheid: moet elke troella die op een blauwe maandag een bestuursfunctie heeft bekleed nu worden voorgedragen als president c.q. vice-president van Suriname?

  Gisteren was het Amafo en nu Joella. Beiden aan de Anton de Kom Universiteit afgestudeerd, nou dat is toch heel wat anders dan je Master halen aan de Universiteit van Amsterdam. Wat een zielige vertoning toch met die dames.

  Maar erger dan met die Venetiaan kan het in elk geval niet worden. Of toch wel?


  Maak melding

 8. De zogenaamde hooggeschoolden hebben gereageerd als je joella en santokhi naast bouterse en brunswijk zet dan zijn de eerste twee op alle gebied beter dan deze twee moordenaars, sorry hoor maar ik vindt sommige reaktie provinciaals en primitief.


  Maak melding

 9. Die VHP blijft zich als idioten gedragen.
  Als die man is staat is zich zelve nu al als beleidsadviseur heel hoog in de top bij justitie en politie te benoemen…dan weet ik niet waarom hij zich zelve niet zelf benoemd tot kandidaat Pres.
  Ik weet het echt niet meer met deze mensen genaamd FRONT….ze zijn gewoon bezig met STRONT.
  Een ieder weet als het jou bedrijf is mag jij je zelve benoemen in wat je wilt…..maar zaken van de gemeenschap ga jij gewoon nemen en op eisen…meneer de Sjanti joker alias Pokai jij speelt met vuur !!!!!!!!!!
  DUIDELIJK IDIOOT OOK !!!!!!!!!


  Maak melding

 10. ik heb er geen probleem mee wie de president wordt,als hij maar zijn goed werk doet,en sur.economisch bovenop kan helpen.mijn zegen heeft hij{zij}Op naar een betere suriname…..jongens doe je best en laat de wereld zien dat het ook anders kan.


  Maak melding

 11. Man of vrouw blijft mij om het even!

  Ik ben echter geen voorstander van positieve discriminatie. De beste moet het worden en tevens die gene die tijdens de laatste verkiezingen nota bene als lijstduwer een formidabel aantal stemmen heeft verworven.

  Dus! Aan de twee bovengestelde criteria voldoet onze huidige minister van Justitie.

  Overigens is het een normale zaak dat binnen een partij men een keuze kan maken tussen twee of meerdere kandidaten.

  Er zijn natuurlijk partijen waarbinnen die keuze niet mogelijk is. Men moet dan wachten tot het moment dat iemand in opdracht van de krijgsraad zich bij de poort van Santo Boma moet melden.


  Maak melding

 12. “Twee VHP’ers in race om presidentschap Suriname”

  Who cares, ze redden het toch beide niet.

  Ik vraag me af waarom dit soort berichten naar buiten worden gebracht door vhp, het is toch een interne aangelegenheid, laat ons gewoon weten wie presidentskandidaat is, dan weten we wie de toekomstige verliezer is.

  Alleen het feit dat ze santokie en joella overwegen zegt ons al genoeg.


  Maak melding

 13. Dan hoe dan Limburg?Griffit is geen Surinaamse meer en heeft geen enkele binding met de Surinamers hier en in Suriname.
  Waarom nu weer een SurNed naar voren schuiven,zijn die beter dan de Surinamers zelf?
  Ik roep keihard neen en nog eens neen.Suriname is toe aan een integere ,jonge en dynamische President,Melvin Bouva bv of Breeveld,geen Bouterse of die achterbakse Santoki en zeker niet die Joella.
  Srika heeft volkomen gelijk, deze zg naar voren geschoven ambassadrice heeft niets gedaan voor de Sur.studenten er wonen 2 bij ons in het studentenhuis die dat kunnen staven.De meest gehoorde is:belt u morgen maar terug het is in behandeling,belt men morgen terug,krijgt men steevast hetzelfdde te horen,nette brieven hebben ze geschreven sinds 11 oktober,ze wachten nog steeds op antwoord,opzouten met deze geldazende Joella.
  God Zij Met Suriname en de Surinamers.


  Maak melding

 14. Mevrouw Joella is de Surinaamse Megawatti, je weet wel de ex-presidente van Indonesie. Je hoeft van Joella niks te verwachten VOOR, TIJDENS en NA haar presidentsschap.


  Maak melding

 15. Het Hindoestaanse volk is erg ouderwets en vasthouden.
  Ze willen geen vrouw als leider.
  Dus kan liever Urmila Joella presidentskandidaat worden voor VHP.
  Dan is er minder kans dat VHP de strijd om het Presidentschap gaat winnen.


  Maak melding

 16. Hmmmmmmmmm..

  Santokhi-> ik weet niet of hij in alle tien districten van Suriname gedragen wordt, aangezien NF niet in ALLE kiesdistricten zetels heeft behaald….(over breed draagvlak gesproken!!!)

  Joella-> lijkt me niet zo sympathiek over te komen.
  Overigens moet de kandidaat “tenminste 6 jaren woonplaats en hoofd- of werkelijk verblijf in Suriname hebben gehad.”
  Betwijfel het of laatstgenoemde de afgelopen 6 jaren in Suriname had gewoond…..


  Maak melding

 17. meneer gordon,
  je kan merken dat je op je achterhoofd ben gevallen, kijk de wereld rond, dan zie je dat de koelie overal vooruitstrevend zijn, en de negers pinaren in al die landen waar ze regeren.
  dus hou een keer op over koelie,zie een voorbeeld aan guyana burnham heeft 30 jaar
  geregeerd, en ze leden armoede, jagan nam het over en binnen 2 jaar had ieder het beter.(think about it )

  roger


  Maak melding

 18. De pasgekozen voorzitter en vice voorzitter van DNA zijn vrouwen. Dus is het logisch dat de President van Suriname een vrouw is.
  De eerste twee met negroïde achtergrond en de laatste met Hindustaans bloed. De heer Santokhi heeft veel meer is zijn mars en zal zeker als ondersteuner van de President zijn aandeel leveren en zich goed voorbereiden als President van Suriname in de toekomst. Zolang de opponenten mensen herbergen die de smet dragen van verdachte van moord en drugsbaron heb je Santokhi nodig om op dezelfde smerige, corrupte en de vingers aan de trekker tegenspel te bieden.


  Maak melding

 19. @ 8: U zegt het zelf al: een utopie!

  @ 7: En u wilt nog praten over eenheid, gelijkheid en broederschap? U bent een exponent van de etnische verdeeldheid in Suriname!!


  Maak melding

 20. Wat belachelijk van de VHP dat ze durven te stellen dat de keuze gaat tussen Santhoki en Joella. Santhoki steekt met kop en schouder uit boven Joella. Hij is tenminste een kundige bestuurder. Van Joella kunnen we dat niet zeggen, want haar ambtsperiode als ambassadeur in Nederland was een ramp. Ze is contact gestoord. Haar onkundigheid blijkt ook uithet feit dat ze haar post in Den Haag voortijdig heeft opgegeven. Als de VHP die vrouw kandidaat durft te stellen, kunnen we de tent in Suriname sluiten. Joella is incompetent voor dit ambt, maar ook heeft ze geen enkele uitstraling. Een zielig scharminkelje. In Suriname zeggen ze een een zeven maands kind(sebi mung pikien).


  Maak melding

 21. Al komt JEZUS op de aarde om suriname te regeren tog gaat het niet kunnen, want iedereen wilt het makelijk geld verdienen, en 1 ieder die in de regering zit , zit leker op de loer om zakken te ullen een op de ander manier


  Maak melding

 22. OOk
  in Sur is men niet happieg , Strategie was vanaf het begin fout.
  Daarom zal nu Niemand meer iets te vertellen hebben. MC/ AC dat NAMANG
  He Mr SRIKA, U heeft gelijk ook Toen meegemaakt deze vrouw is ook een oppie, hoge dunk en derest moet het maar bekijken.
  Mr Gorden Uw eerste Reactie is er wel om mee tegaan,Maar Wees geen Racist.
  We zijn allen Surinamers Voor een Beter Suriname.
  We MOES STRE WANG TRANGA STREE GIE SWIETI Mama SRANAN.


  Maak melding

 23. Gordon(nr.5/7),

  Ik vind jij de zaak ethnisch bekijkt.

  Elke voorgedragen Surinamer, als het nu een hindoestaan, creool, indiaan, chinees, javaan, moksie, etc. is,moet zo objectief mogelijk bekeken worden op grond van capaciteiten. De invalshoek van neger of hindoestaan is geen juiste benadering.

  Je staat toch niet onder invloed van de denkwijze van Wilders en zijn miljoenen aanhang?
  Srika


  Maak melding

 24. Amafo is van huis uit doctorandus in de economie en heeft recentelijk haar masters bul in politicologie behaald.

  Deze vrouw heeft toch meer scholing dan de VHP kandidaten, zij mag voor mij vice-president van suriname worden. Bovendien heeft zij een wijze les uit het verleden geleerd. Ik weet 100% zeker dat zij het nu uitstekend gaat doen als vice-president van suriname.


  Maak melding

 25. Het moet niet gekker worden, Santokhi of die
  Joella als Pres van Suriname, hoe dan!!!
  Deng weri dape jere. Dan maar Baas!!!

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 26. Ik snap de heisa tegen Santokhie niet. Wat andere ministers van JUSPOL in 10 jaar niet hebben kunnen realiseren, had Santokhi binnen 3 maanden na zijn aantreden gerealiseerd. Hij heeft de meeste wetsproducten ingediend. Een tranparante begroting met duidelijke beleidsdoelen.
  Duidelijke verbetering van het veiligheidsgevoel.

  Uiteraard zullen degenen wiens tenen getrapt zijn door het criminaliteitsbeleid, zich altijd blijven verzetten.

  Santokhi is de beste manager met daadkracht uit het hele kabinet geweest. Wie wil dat ontkennen?

  Over Joella dan:
  Wie kent haar in suriname?
  De bejegening die je op de ambassade krijgt, krijg je van het personeel dat toebehoort aan de SPA en NPS. Maar de leiding (Joella) had kunnen weten dat de bejegening benedenmaats is. Dus Joella is daar verantwoordelijk voor.


  Maak melding

 27. Even nog een reactie op nr 5 en 7 wie het ook moge zijn, want de persoon in kwestie daar kom je nooit achter, mij maakt het niets uit en zeg wie ik ben!!! maar goed ik lees negers en die koelie’s sus en zo. Zo is het al jaren vanaf ik daar woonde, die haat en nijd, ook een feit waarom ik weggegaan ben, hier is die ptatta de baas en wij oeng blakka wang second choice, we hebben hier geen flikker in te brengen, me liebie dja en pas me aan, maar in Suriname
  is het andere koek, van die ka koelie is, ie sabie toch, maar die gasten zitten goed,
  vooruitstrevend, goed bij kas door hard te werken, waarom zou die koelie Pres worden
  niet doen, soms denk ik als al die koelie;s oprotten uit Suriname, Sranang Ka boi
  en die jampa”s, die chinos die ptatta’s
  dang wo sie moi torie, racisme dja, ma dape in Sranang, is het veel erger, gaat nooit meer weg, ga zo door mensen, jen mekaar maar af, die ptatta lacht zich een hoedje, van zie je wel, die zwarten onder mekaar, daarom komen ze nooit vooruit, ze maken mekaar af
  ook hier in dit land.

  Ferdinand G A Hossenbux!!!!!!!!!


  Maak melding

 28. Urmilla Joela is ongeschikt.Ze kon nieteens een ambasade hier in NL runnen laatstaan een land.De ambasade in NL is in die 10 jaar niets anders dan voor moi moi en het consulaat een ordinaire bacovewinkel.
  Santhoki:is niet onomstreden en heeft geen kennis op het gebied van economie,handel,industrie,
  Rusland:een nog zwakkere kandidaat,deze man heeft veetteelt gestudeerd,weet niets over economie,kan totaal NIET onderhandelen en is even corrupt als de rest.
  Het is kiezen tussen bad en worse want geen van ze voldoen.Het is armzalig gesteld met de kwaliteit van de bestuurders in Suriname.


  Maak melding

 29. Waarom dat gezeik nou weer over neger dit koelies dat?Worden jullie er niet moe van en zien jullie na bijkans een eeuw niet dat het geen ene moer bijdraagt aan de ontwikkeling?Het gaat niet om ras maar om de persoons zijn/haar capaciteiten en baggage als bestuurder.en realiseer je 1 ding,dat de oorspronkelijke bewoners inheems zijn en Suriname aan hun toebehoort.Maar dat terzijde.

  En tegen de persoon die de opnmerking maakte over Guyana:jij bent duidelijk niet daar geweest de afgelopen tijd want Guyana is geen 3de wereld land maar 6de wereldland.Geen ene moer waard waar een politieagent 10euro per maand verdient,waar er hele families(ik heb het over hindoestaanse gezinnen op stabroekmarket)staan te bedelen.En dan heb ik het nog niet over de rassenrellen in 2004.Onder Jagan.


  Maak melding

 30. #31.
  Heeft u een cc naar de Berm verzonden!?
  Dat zal uw baasje de Moordenaar niet kunnen waarderen en wat daar de gevolgen van zijn weten wij allemaal. Een portie soso lobi.

  Amafo zit in het kamp van die andere persoon die zich ook baasje waant.

  Hier is wel sprake van een keuze. Twee kandidaten.
  Ik heb ergens gelezen dat er bij de Mega boeven ook sprake van een keuze is.
  Daar hebben ze drie kandidaten;

  1. De Moordenaar Bouterse
  2. De mensenrechtenschender Bouterse
  3. De drugs veroordeelde Bouterse


  Maak melding

 31. Beste mensen ,,

  als je reageert,gebruik dan je gezond verstand,want niemand is beter dan een ander..

  Ook jij die schrijft ookal annoniem,is niet beter dan wie dan ook..

  Let vooral wat je schrijft of denk te schrijven en blijft niet annoniem,want dan ben je de grootste lafaard op dez aarde wat je reactie ook moge zijn..

  Ik heb heel veel respect voor de gene die zich op de voorgrond steld ookal is hij/zij een boef schurk oplichter verkrachter moordnaar bij gebrek aan betere..

  Hij/zij durft toch vooruit te komen,dan die lafaards die onnoniem blijven en op afstand een ander vernederen/beledigen..


  Maak melding

 32. Whome,
  jij en consorten mogen stokken breken in alle holten, die jullie rijk zijn, “what will happen, will happen”. Jullie eeuwige ballingen, die denken Suriname effekes naar rechts te richten van op 8000km afstand.

  Bouta for president, neks no fout!


  Maak melding

 33. @38 marcel: Jij bent toch ook anoniem, dus jij bent ook een lafaard? Jouw respect voor boeven geldt ook voor de pikorde in de gevangenis. Hoe crimineler hoe hoger in rang. Alleen kindermoordenaars worden daar niet gelust. Deze wonen daar met gevaar voor eigen leven.
  Beledigen mag niet, maar vernederen in intellectuele zin is juist de kracht van discussiëren op basis van feiten, cijfers en argumenten.

  @35 en 36 arib: Ik ben wel in Georgetown geweest en op de markt naast de houten kathedraal midden in het centrum staan heel veel negers als verkopers. In de directe omgeving heb je luxe winkel zoals goud- en diamant winkels en die behoren de Hindustanen toe. De President Jagdeo is nationaal als internationaal een geroemd persoon. Dus raaskal niet uit je nek.

  @32 hosselbux: Net als mw. simons, door omkoping van DNA leden en/of door massaal overlopen van het Aziatische deel van MC. Niet kiezen voor één persoon maar voor het volk. Geheime stemming fotograferen, openbaar vertonen van je stembiljet en markeren is ook een mogelijkheid.

  @31 theo: van Amofo vetel je wel de titel maar van Joella niet. Heeft niet te maken met selectief geheugenverlies? Dit is volksverlakkerij.

  @25 brodder: wat let je? Ga aan het werk en verwek enkele toekomstige geniën. De rest van de Suri’s hoeft niet perfect te zijn. Iedereen heeft recht op zijn/haar eigen gebreken.

  Alle Surinamers zijn gelijk, maar sommige Surinamers zijn meer gelijk dan de anderen. Meer gelijk hebben de Afro kapsels en kroesharigen. Aziaten zorgen slechts voor voedsel voor allen, ongeacht hun etnisch achtergrond. Als dit eeuwig doorgaat dan spreekt men niet over racisme. Maak je dit bespreekbaar dan is de BONOBO los.

  Santokhi/Joella for President & VP.


  Maak melding

 34. just forget it, een vhp-er wordt niet gekozen tot pres.; misschien ooit als 2/3 vh parlement vhp-er is EN dat, mi booi, is een nog grotere droom !.


  Maak melding

 35. Al die mensen etnische sentimenten opwakkeren lees onderstaande maar.

  “Kromosoeto: We zijn allen Surinamers
  Thursday 15 July
  PARAMARIBO – Ginmardo (Do) Kromosoeto, ex-lid van de Nationale Assemblee (DNA) zegt: “We zijn allen Surinamers. Dat stelt mijn partij voorop. Wij willen ook voor alle Surinamers werken. De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft nooit iemand afgewezen om zijn etnische afkomst.”, aldus Kromosoeto in gesprek met de pers. Hij zegt: “We willen polarisatie voorkomen en naar alle eerlijkheid ontwikkelingen brengen voor het land.

  ” Mede partijgenoot, oud ambassadeur en arts van huisuit, Humphrey Hasrat, die ook aanwezig was tijdens het gesprek, zegt:” Mensen moeten geen ‘onderbuiksgevoelens’ hebben, en groepen tegen elkaar opzetten. Zo ontstaat er een vlam in de pan. Intellectuele wetenschappers doen op een gegeven moment de wetenschap aan de kant en doen suggesties waardoor mensen, door etnische sentimenten, tegenover elkaar komen te staan. Die wetenschappers zijn intellectuele misdadigers, aldus Hasrat.” De NDP-er vroeg om niet teveel achterom te kijken en elk één de kans te geven mede te helpen Suriname hogerop te brengen”.


  Maak melding

 36. arjun mahabharata deze naam of familie bestaat niet in sme.

  Jij moet goed leren lezen wat een ander schrijf,dan kom je tot een ander denk wereld..denk na..


  Maak melding

 37. #39.
  Hahahahaha, Hihihihihi!
  Het heeft net geregend in PBM, ik ga eerst onder de douche, stap daarna in mijn auto en ga de avondkrant in de Dr. J.C. de Mirandastraat 2-6 halen. Daarna ga ik de auto voor de avond parkeren, en loop vervolgens naar huis.

  “8000km afstand.” Ik haal dagelijks de avondkrant (Ma-Za). Kom ik nu in het guinness book of records!? Of! Is dit weer een leugen die de wereld in geholpen wordt door een op de Berm afgestudeerde volksmenner?


  Maak melding

 38. @46 marcel: schrijf a.u.b. wat je bedoelt. Ik lees het en interpreteer zoals het daar staat. Als de inhoud iets anders moet voorstellen, probeer dan het eerst zelf goed te interpreteren. Misschien heb je iets anders willen zeggen en ik heb het op mijn manier begrepen.


  Maak melding

 39. @48 W.Whome: Lekker toch zo’n afkoelende regenbui. Avondkrantje, wandeling en biertje/whisky erbij. Man, jij hebt een lekker leven. Probeer het zo te houden. Als je op de Berm in USA staat dan zie je slechts auto’s met hoge snelheid voorbij vliegen. Zou dit ook gelden voor de Berm in SME. Zij zien het gewoon vliegen. Het is ook hetzelfde gevoel als je stimulerende middelen hebt gebruikt.
  Geniet van je mooie leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.