Paul Somohardjo stemt op zichzelf

2

“Ik ga op mezelf stemmen”, zei een vermoeid ogende Paul Somohardjo toen hij aankwam bij stembureau nummer 1. Hij sloot zich aanvankelijk aan in de rij bij het tot stembureau omgebouwde klaslokaal van de Sint Helenaschool, aan de Louis Goveia straat, in Paramaribo Noord. Na enkele momenten werden Somohardjo en zijn echtgenote uit de rij gehaald.

Als parlementsvoorzitter maakte hij aanspraak op een voorkeursbehandeling. Bij terugkeer uit het lokaal werd hij warm onthaald door een groepje partijgenoten. Somohardjo blijft het optimisme zelf. “We zeggen altijd we go for ten (parlementszetels, red.). Als de tekenen niet bedriegen, gebeurt het ook. Ik verwacht dat Suriname wint, dat mensen een goede keus maken.”


2 REACTIES

  1. Yes, the ten without the 1!!! Now is the time ripe for you mister Somo!! You have to go plan koro(coal) of Sopropo.

    Wat zullen de ingezetenen blij zijn. Move out!! en persoonlijk ben ik blij dat je nu opdondert!!! Wat een lucht zeg!!!! het kan niet beter. Your Name is from now mister Zero. Eindelijk kunnen de mensen een beetje gezond adem halen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.