President Venetiaan brengt zijn stem uit

1

PARAMARIBO, 25 mei – President Ronald Venetiaan en echtgenote Liesbeth hebben hun stem uitgebracht. Dit gebeurde op het stembureau BVSS, aan de Johannes Mungrastraat. Het staatshoofd en leider van de NPS werd met veel toeters en bellen verwelkomd. De reeds uren tevoren opgestelde partijpropagandisten wapperden energiek rond een glunderende Venetiaan.

Een brassband trommelde een reeks stichtelijke liederen voor een heftig deinende groene menigte. Omhelzingen en slogans waren niet van de lucht. “Het is een goede dag. We hopen dat zoveel mogelijk Surinamers opkomen om hun burgerplicht te vervullen. Het is aan het volk”, zei Venetiaan. Een stukje kalmer verliep het aan de Estabrielstraat, in het zuiden van Paramaribo. Carl Breeveld, voorzitter van Doe, bracht er zijn stem uit.


1 REACTIE

  1. Hij ziet DNA nog steeds als een hangplek voor latige bejaarden.
    Hij mag stemmen maar hij moet weten DNA is geen hangplek voor lastige bejaarden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.