Surinam Airways in het duister over Europa-lijn

3

PARAMARIBO, 19 apr – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, heeft totaal geen idee wanneer weer op Europa kan worden gevlogen. Passagiers die geboekt stan voor de Mid-Atlantische route moeten afwachten. Vluchten worden nog steeds geannuleerd.

Dit gebeurt sinds het luchtruim boven de Europese steden gesloten is verklaard. Doordat er nog geen zicht is op het wegtrekken van de asbewolking, is er weinig keus. Passagiers worden opgeroepen opnieuw te reserveren. Ook de KLM moet passagiers teleurstellen. Tot de gedupeerden behoort Ali Campbell, ex-zanger van UB 40. Campbell zit vast na zijn concert in Paramaribo.

Ook Surinamers, Belgen, Nederlanders en Fransen kunnen voorlopig geen kant uit. De vliegmaatschappijen kunnen hooguit toezeggen dat ze in contact blijven met Europa. Toerismebedrijven beginnen de gevolgen te merken. Reeds geboekte klanten blijven weg. Bedrijven die het wat betreft bevoorrading moeten hebben van luchtvracht, raken ook al in problemen.


3 REACTIES

 1. Zo ziet u dat niets in het leven zeker is.
  Daarom is het van belang bij het bepalen van beleid, het onzekerheids-factor in ogen-schouw te nemen.

  Als deze situatie te lang gaat duren zal dat veel economische schade met zich mee brengen.
  Dit is nouw echt overmacht en gaat de verzekering de schade dekken voor de SLM?? Meestal niet in zo’n omstandigheid.

  De vraag is waarom men niet lager kan vliegen tot dat het vliegtuig buiten de gevaren zone is.

  Alles bij alles; de natuur is en blijft de baas.


  Maak melding

 2. De wraak van Lansbanki!

  Een vulkaan, een uitbarsting, een stofwolk, de windrichting en de helft van de wereld ligt lam. Honderdduizend vluchten zijn geannuleerd, inclusief de 5 van de SLM.
  Europa is het meest geraakt door deze stofwolk die ooit nog een keer naar beneden zal komen. De wraak van Lansbanki?

  Deze IJslandse bank is door faillissement nog een flink bedrag schuldig aan de meest hebzuchtige Nederlandse spaarders. Ook Gemeentes en steden zijn veel geld kwijt geraakt aan deze bank die door de Nederlandse overheid wordt gedwongen tot terugbetaling. Terugbetaling met as!
  Arm in de portemonnaie maar rijk aan natuur zorgt het volk van IJsland dat de wraak op de hebzucht volmaakt is. Wie rijk is wil rijker worden en de natuur steekt daar een stokje voor.
  Dat die paar SLM vluchten er ook worden meegenomen in de malaise van de greedy, dat bepaalt de natuur.
  Naast deze lekkende vulkaan staan er nog twee die vele malen groter zijn. Maak ze boos, dan zal Europa een half jaar lang niet kunnen vliegen, met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.