dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoordenaar Hugo N. uit verzekering gezet

Moordenaar Hugo N. uit verzekering gezet

-

Does Travel - naar Suriname

De in Suriname tot zestien jaar gevangenisstraf veroordeelde moordenaar Hugo N. blijkt na zijn vlucht in Nederland bij verzekeraars onder eigen naam bekend te zijn geweest. Van hun kreeg hij zonder problemen meerdere verzekeringen, maar werd wegens verzwijging uit zijn rechtsbijstandverzekering gezet.

N., die in 1993 zijn Surinaamse vriendin Debra Williams met messteken om het leven bracht, probeerde met een nieuwe rechtsbijstandverzekering juist juridische hulp te krijgen meldt De Telegraaf. Zo wilde hij, tevergeefs, de tv-uitzendingen van Peter R. de Vries over zijn verdwijning voorkomen.

Toen de anoniem gehouden rechtsbijstandverzekeraar N. in 2006 in deze rechtszaak moest helpen om De Vries van zich af te schudden en zo achter zijn daden kwam, heeft het concern de moordenaar wegens verzwijging uit de verzekering gezet schrijft de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Tja, die man heet HUGO NIJBROEK.
  Waarom zijn naam verzwijgen als hij al een veroordeling op zijn naam heeft staan en wereldwijd bekendheid heeft genoten dankzij Peter R. De Vries.


  Maak melding
 2. Wat dacht hij “Hugo Nijbroek” dat je iemands kind kan vermoorden en hier in Nederland een normale leven kunt oppakken alsof er niets aan de hand is. Deze moordenaar moet niet terug keren in de maatschappij maar voor altijd opsluiten.

  Eerlijk duurt het langst “Hugo Nijbroek”


  Maak melding
 3. Door een fout van een ander iedereen met deze achternaam ter schande maken is ronduit laag en onethisch waterkant.net


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES