dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRaymann emigreert als SP gaat regeren

Raymann emigreert als SP gaat regeren

-

Does Travel - naar Suriname

Programmamaker en columnist Jörgen Raymann was maandagavond samen met Agnes Kant(SP), Max Westerman en Marco Pastors te gast in het tv-programma Triana.

Gaandeweg kwam een wens van SP-leidster Agnes Kant naar voren. Zij sprak de hoop uit om meer dan dertig zetels te halen en te willen regeren. Dit viel echter niet in goede aarde bij Jörgen Raymann.

Toen Agnes deze wens uitsprak, riep (grapte) Jörgen vrijwel onmiddellijk dat hij dan meteen zal emigreren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. En, welke politieke partij moet dan volgens de doctrine van Jurgen aan de macht komen?
  De PVV zeker?
  Alleen al het feit dat van Bommel meer doet voor de Surinamers (100% controle, dure tickets, WAO) dan Ferrier, Griffith of Leerdam geeft de SP krediet!


  Maak melding
 2. Zoveel ophef om een grap!
  Jurgen is cabarettier en iedere uitspraak moet eerst getoets worden of hij dat serieus meent of het gekscherend zegt.
  Ik vindt het raar dat er zelf gezegd wordt dat het een grap wordt maar in de media geplaatst als een serieuze opm.
  Als Jurgen weg wil, dan gaat ie maar weg, zeker als hij verder niet verklaard waarom, hij dat zegt hoeven wij er geen betekenis aan tegeven.
  Nl zal zeker een groot en leuk cabarettier missen, maar dat zal voor de Nl molen niet veel uitmaken als er van de 16 miljoen mensen en er een wel of niet erbij is.
  Omdat de mening van Jurgen niet de mening is van een hele grote groep, zeker als hij zonder uitleg iets uit, snap ik heel de ophef erom heen niet.
  Straks zegt hij ook als Bouterse of Front of wie dan ook aan de macht komt emigreer ik terug naar NL.


  Maak melding
 3. Van Bommel ever, al die andere Surinaamse papierentijgers/tijgerinnen, neba. Jurgen, te brakamang feni bung a wani keka ini bakra maksing. Yu habi wang tranga programma keba. Di fie rustik. Laat maar waaien tante “Es”.


  Maak melding
 4. De gepensioneerde “TANTE ES” gaat dan rentenieren in Su want dan is het MEGABLOK aan de macht.Nederandse Surinamers hebben dan gen probleem zich te vestigen in Su!!!!!!


  Maak melding
 5. …..en zo hebben we dan weer wat om over te lullen. We lijken steeds meer op die ptata’s die vinden dat ze overal iets van moeten vinden.
  Lullen lullen en nogmaals lullen.

  Internet heeft ons geen goed gedaan.

  Wat wordt het volgende onderwerp waarover we weer kunnen lullen in de ruimte ??????


  Maak melding
 6. raymann blijf lekker hier hoor want ik heb in de wandelgangen gehoord dat harry van bommel de nieuwe lijsttrekker van de NDP word hij word alom geprezen door de aanhang baja.


  Maak melding
 7. Nou wat let hem om nu al te gaan.
  Hij moet niet afwachten.
  Als ik hem was had ik met gezin en zaligheid opgepakt al gepakt en was vertrokken.
  Bluffen kennen we allemaal.


  Maak melding
 8. Ik vind dat hij gelijk heeft. In dit land wordt het straks nog gekker met de financieele crisis. Wouter stopt al het belastinggeld naar zijn mening in die goeie bedrijven.


  Maak melding
 9. De gepensioneerde “TANTE ES” heeft gelukkig een NL pensioentje want als de MEGA-rovers weer aan de macht zijn dan is een SME pensioen binnen no time weer niets waard.

  @Irsi. Hij gaat dan naar het buitenland om politicie met dictatoriale neigingne te ontvluchten. Als de NDP aan de macht komt dan zal het wel Aruba worden ipv SME. 😆


  Maak melding
 10. Dat is voor de kijkcijfers, en niets anders. Ik zie Rayman al in Suriname zijn brood verdienen als een of ander Es.Dang djaso a mang e verdien wang goed belegde boterham die haast nergens anders kan krijgen.


  Maak melding
 11. nou deze mensen nemen alles te serieus …… alleen maar een grappie moet ie dan met GROTE KOEIEN LETTERS ……. ze moeten beter op hun Nederlandse spelling letten en weten hoe je eeen verslag in elkaar moet brengen………… sarie but hij heeft het vast niet slecht bedoeld want TANTE ES is openhartig en ken hem vanaf SURINAME met zijn WITBOI PLUS hahahahahahahah toch ……….. vooor je een ander wil bekriticiren,denk eens dipe na over je zelfs


  Maak melding
 12. Dit is toch geen nieuws.Alle buitenlanders maken hun geld in de meeste gevallen over naar hun eigen land zeggen ze voor hun ouwe dagen. Jij toch ook of je bent helemaal bloot
  steuntrekker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES