Dode man in kofferbak was vriend ‘riooldode’

1

De man die dood in de kofferbak van een auto in Nieuw Vennep werd gevonden, blijkt de Amsterdammer Brian Stein. Hij was weer bevriend met de 29-jarige René Karamatali die eind oktober vermoord in een rioolput in Almere werd gevonden, meldt De Telegraaf.

De 49-jarige Amsterdammer Stein werd deze week gevonden in de achterbak van een grijze Peugeot 206. Hij werd al een maand vermist. Brian zou een vriend zijn geweest van René Karamatal, zo melden Surinaamse websites. Die werd eveneens half oktober als vermist opgegeven en twee weken later door rioolwerkers gevonden.

Buurtbewoners hadden de Peugeot al enige tijd zien staan en waarschuwden de politie. Agenten constateerden vrijdag dat de auto was gestolen en lieten de wagen wegslepen. Pas maandag werd het lichaam gevonden.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.