Foto’s Hindoestaanse immigratie

4

Op 5 juni 2008 was het precies 135 jaar geleden dat het eerste schip met Brits-Indische contractanten, de Lalla Rookh, in Suriname arriveerde. In Suriname was het een nationale vrije dag en waren er diverse activiteiten in de hoofdstad. Onze fotograaf was er weer bij en maakte voor u een fotoverslag van diverse activiteiten.

Kijk voor meer foto’s van de viering van 135 jr. Hindoestaanse immigratie op onze fotosite www.surinamefoto.com.


Kijk voor meer foto’s ook op onze fotosite www.surinamefoto.com.


4 REACTIES

  1. dit is suriname
    in suriname leven de verschillende rassen als broeders en zussen gelukkig naast elkaar dat ze in suriname geen apartheid ondersteunen moet een waarschuwing zijn voor velen in het buitenland.het phagwa feest is al intussen volledig geïntrigeerd en dit is alvast een goed teken.
    dat ding van neger enz behoort tot het verleden.en juist in nederland wordt dit aangewakkerd door een kleine groep te verwaarloosde idioten.wat deze hiermee willen bereiken weet joods.ik hoop bij deze dat de eenheid zal overwinnen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.