maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidNederlandse kaakchirurgen vaker naar Suriname

Nederlandse kaakchirurgen vaker naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 apr – Nederlandse kaakchirurgie zullen Suriname vaker bezoeken voor het verrichten van operaties. Dit zegt kaakchirurg Gerry Raghoebar uit Groningen, Nederland. Er wordt een geregelde pendeldienst opgezet om het werk te verlichten van Suriname’s enige kaakchirurg.

De bedoeling is maandelijkse missies uit te voeren van twee chirurgen. Elke missie duurt twee weken en zal uitgevoerd worden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. “De aanbod van patiënten is gewoon heel groot, en je moet ook wat hulp en ondersteuning bieden. Het aanbod van patiënten is gewoon heel groot, en je moet ook wat hulp en ondersteuning bieden”, zegt Gerry Raghoebar tegenover de Ware Tijd.

Raghoebar vertoeft in Paramaribo voor het vierdaagse bijscholingscongres tandheelkunde en mondhygiëne. Deelnemers zijn ruim vijftig tandartsen, kaakchirurgen en mondhygiënisten uit Nederland en Suriname. Het congres is een initiatief van Nederlandse tandartsen van Surinaamse afkomst. “Surinaamse tandartsen functioneren op hoog niveau en het is beter dat je hen de nieuwe technieken lokaal aanbiedt, dan dat ze steeds moeten weggaan”, aldus Raghoebar

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. Heren en dames,

  Dit vind ik een heel erg goed initiatief. Ik ben byzonder trots op dat Surinamers hier vaderlands liefde tonen, ook al wonen zij niet in Suriname.
  Op deze manier helpen zij ons land ook vooruit.
  Proficiat Suriname.
  Afro


  Maak melding
 2. geweldige intiatief en naar mijn menig mag dit meer gebeuren, en niet als de mensen die hier hun mening geven en vertellen hoe slim en hooggeschoold ze zijn en andere voor dom en weet ik veel uitmaken aan die mensen zeg ik als slim ben en weet hoe het moet ga naar suriname helpen jou land opbouwen en niet hier op jou droge hol zitten en kritiek hebben over alles wat er aan ontwikkeling plaats vind in suriname,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES