maandag, mei 20, 2024
HomeRedactioneelHeroes, a tribute to our heritage

Heroes, a tribute to our heritage

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens de voorstelling ‘Heroes, a tribute to our heritage‘ op 17 augustus jongstleden, kon het publiek genieten van theater, dans, muziek, rap, gedichten en spoken word. Verschillende Surinaamse en internationale podiumkunstenaars gaven op een artistieke en persoonlijke wijze uiting aan Surinaamse maar ook internationale vrijheidsstrijders en rolemodels die een belangrijke rol in hun leven en dat van vele anderen spelen.

Eén van de hoogtepunten was de voordracht ‘Wang bon’ door Rutu Rafales, zoon van wijlen dichter Dobru. Hij deed dat onder begeleiding van Ernie Wolff en Kris Ramkelawan. Hieronder ziet u een filmpje en wat foto’s over deze voorstelling. Voor meer foto’s kunt u terecht op www.surinamefoto.com.

Surinaamse helden
Surinaamse helden
Surinaamse helden
Surinaamse helden
Surinaamse helden

Voor meer foto’s kunt u terecht op www.surinamefoto.com.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES