zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidStagiairs helpen ‘s Lands Hospitaal Suriname

Stagiairs helpen ‘s Lands Hospitaal Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 apr – Twee Nederlandse stagiairs zijn het ’s Lands Hospitaal te hulp geschoten bij het opkrikken van de revalidatiefaciliteiten. Door bemiddeling van het tweetal kan een periode waarin slechts een conditiefiets en massage beschikbaar waren, worden afgesloten.

Er zijn onder meer een roeimachine, twee stepapparaten en een computer met elektronische meetapparatuur aangeboden door de stagiairs, studenten van Hogeschool Saxion uit Enschede. “Het is voor het eerst dat stagiaires zo’n groot aantal apparaten aanbieden aan het ziekenhuis. Echt uniek, ook wat betreft de omvang”, zegt ziekenhuisdirecteur Cynthia Rozenblad tegenover de Ware Tijd.

Stagiairs Simone Fens en Jansje Schurer wilden graag iets terugdoen. Het materiaal is ingezameld via een oproep in het vakblad FysioPraxis. Ook zijn protocollen geschreven voor hartrevalidatie. “Hopelijk kan het ziekenhuis straks structureel bezig zijn met fysiotherapie en weet elke fysiotherapeut wat er gedaan moet worden als mensen gaan revalideren na hun ziekenhuisbezoek”, zegt Fens.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. Deze damesverdienen een grote brassa op z,n surinaams. Ik hoop dat er iemand is die dat daadwerkelijk doet, wij zijn in elk geval heel erg trots op jullie lieve dame!!!!!!!!!


  Maak melding
 2. lieve dames langs deze weg, wens ik julie heel veel kracht en gezondheid bij het uitvoeren van jullie werk,wij zijn heel trots op jullie en blij voor onze mensen in het ziekenhuis.Gaan jullie alstublief zo verder met je werk, groetjes Ingrid


  Maak melding
 3. een periode waarin slechts een conditiefiets en massage beschikbaar waren

  goed van die stagiaires.
  Maar wat deden de directie en de fysiotherapeuten al die tijd om daar iets aan te verbeteren? Zitten wachten tot er iets uit nederland komt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES