vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSpanje wint Miss EU verkiezing in Suriname

Spanje wint Miss EU verkiezing in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 feb – De Miss EU 2007 verkiezing die gisteren gehouden werd in de ANS, is gewonnen door de Spaanse vertegenwoordigster. Zij versloeg de Miss uit Letland (tweede plaats, links op de foto) en Turkije (derde plaats, rechts op de foto).

Winnaars Miss EU verkiezing in Suriname

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Ach Santhoki,
  Zolang sommige surinamers tevreden zijn dat deze eu-verkiezing suriname op de internationale kaart heeft gezet. Een kinderhand is gauw gevuld. Ik heb het enige tijd geleden al geschreven; “surinamers zijn rare wanna-be-nederlanders. In suriname fitten ze op nederland maar ze laten hun grondgebied gebruiken voor zo’n prut evenement. Wie had dat in 1975, pal na de onafhankelijkheid, gedacht. Turken – niet-gewenste europeanen – die een eu-miss verkiezing organiseren in suriname. Waar de globalisering al niet goed voor is.


  Maak melding
 2. Jij hoeft er niks van te begrijpen Santhokie,ga boeven vangen.Suriname is op deze manier eindelijk weer eens een keertje positief uitgedragen.proficiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 3. Het is logisch te zien dat het een NEP geheel is. De Turken samen met de Yokohama boys. Fromoe.. Gewoon een paar meiden uit Europa.. die een Fasion shop opvoerden.. Een soort van nep Licht politiek getinte stunt van yokohama..


  Maak melding
 4. dank je beste heren voor jullie inzicht en jullie mogelijkheden om het een en het ander aan elkaar te koppelen. Gisteren vertelde iemand dat de Turken investeren in Suriname. Ze vonden dat ik zeurde, want zo’n verkiezing bracht standing en geld voor Su. Ach ja……


  Maak melding
 5. Kunnen jullie bniet ook gewoon het leuke ervan inzien?
  Natuurlijk is het geen ‘officiele’ EU Miss verkiezing, maar ik vind het wel goed gevonden.

  Prijs mensen ook om hun vindingrijkheid.

  Slim bedacht jongens !!

  Lekker claimen wat er nog niet is.

  Grappig toch zo’n Europese ‘blunder’ dat haar verkiezing in het ‘dorpje’ Suriname plaatsvindt??

  Bettje in zijn voor humor brengt ons ook dichterbij de oplossing van veel van onze hebies !!!


  Maak melding
 6. In Suriname is er een Miss EU gehouden, dus onder deze naam. Weten jullie daar wat van?? En kan dat zomaar en mag dat? OOk Ned is vertegenwoordigd geweest maar het lijkt allemaal een in elkaar gedraaid programma door Turkije met gewoon meisjes uit ik denk Nederland want ze zijn nederlands sprekend en dus geen officieel afgevaardigden en geen echt bestaande verkiezing. Een beetje dus zand in de ogen strooien onder het mom van zo een titel.
  Uit Sur heb ik een reactie die er zo uit ziet:

  Miss EU verkieizng, waar staat dat voor ??
  What about: Enige Uitweg om geld wit te wassen ? Het is een voorbereiding op de invasie van Turken in Suriname. Eerst image creeeren en dan Turken importeren. Eeerst de maffia en dan de handlangers en dan de criminelen en dan de rest. De chinezen waren hun leermeester. Zij zijn gewoon gekomen zonder image te creeren. Alhoewel via schenkingn uit China hebben ze dat wel geprobeerd. maar het gewone volk ziet de schenkingen niet maar een dure miss show wel.
  De show was belachelijk en amateuristies en erger nog de minister van defensie was ook aanwezig met zijn vrouw en dronk bier.Daarna kwam de Tong om onze eerlijke beleidsmakers om te kopen, daarna de handlangers en daarna de scum.
  Die meiden waren voor een paar beneden nivo en de EU vertegenwoordiger in Sur weet van niets.
  Bedrijfsleven heeft ze wel flink gesponsord (principeloos dus) . Geschatte kaart opbrengst 100.000$ (zou jij het daarvoor doen ?
  Televisierechten misschien ? Miss EU in de derde zoete tropische apenland ? Trekt wel grote kijkdichtheid noh ?

  Hein Taus
  Hein


  Maak melding
 7. Miss EU???????? ZO nep!!! Wij zijn niet jaloers op de deelnemers, absoluut niet. Waar het omgaat is dat Suriname echt moet gaan leren wat organisatie is. Ze hebben ons land te schande gedaan. Je krijgt de kans om iets internationaals te organiseren, zet je dan een beetje in daarvoor. Maar nee hoor, zoals altijd laten ze verstek gaan en wordt het een waardeloze boel!!!!!!!!!!

  Ik vind heel erg jammer!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES