Curaçaos bedrijf belooft Suriname betere telecom

0

PARAMARIBO, 3 nov – Suriname mag rekenen op betere telecommunicatiediensten. Dit zegt directeur Tyrone Alberto van het Curaçaose United Telecommunication Services, UTS. Samen met het lokale Intelsur zal getracht worden een zo groot mogelijk deel van de Surinaamse markt te veroveren.

De perspectieven zijn veelbelovend, ook al heeft het staatsbedrijf Telesur tientallen jaren voorsprong op de nieuwbakken concurrenten. Zodra de vergunning binnen is, zal volop worden geïnvesteerd in moderne apparatuur. “We wachten totdat we de vergunning binnen hebben”, zegt directeur Eric Lelienhof van Intelsur. Verbeteringen zullen volgend jaar reeds merkbaar zijn.

“Ik denk dat op termijn de tarieven zullen dalen”, aldus Lelienhof. Bovenal krijgen kwalieit en dienstverlening de nodige aandacht. Speciale aandacht krijgt het binnenland, waar de telecommunicatie nog in een prille fase verkeert. Volgens Alberto mag gerekend worden op “kwalitatief hoogwaardige producten. Behalve Intelsur komt volgens de regering ook Digicel in aanmerking voor een vergunning.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.