zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurBezoek Cohen ook goed voor Volksmuziekschool

Bezoek Cohen ook goed voor Volksmuziekschool

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 jun – Het bezoek van de Amsterdamse burgemeester, Job Cohen, heeft ook voordeel opgeleverd voor de Volksmuziekschool. Er komt een structurele samenwerking met het Amsterdams Conservatorium. Onder meer zullen docenten en instrumentenbouwers ter beschikking worden gesteld. Ook kunnen instrumenten en lesmateriaal worden aangeschaft.

Cohen heeft dit meegedeeld tijdens een bezoek aan de school. “Fantastisch, zo kunnen we in ieder geval zorgen voor een breder cursusaanbod, waardoor mensen kunnen worden geaccommodeerd “, zei directeur Herman Snijders van de Volksmuziekschool. De nieuwe relatie zal vallen onder de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Amsterdam en de Volksmuziekschool, die binnenkort wordt gesloten.

Tijdens Cohens bezoek van een week is ook een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen het Nola Hatterman Instituut voor beeldende kunsten en de Rietveld Academie in Amsterdam. Het bezoek is gericht op verlenging van de samenwerking tussen Suriname en de gemeente Amsterdam. De betreffende overeenkomst is verlengd met nog eens vier jaar.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES