Ruim tweehonderd kilo cocaïne in beslag genomen

6

PARAMARIBO, 16 jun – De Anti-Narcoticabigrade heeft 213 kilogram cocaïne in beslag genomen bij invallen in Paramaribo. Dit meldt het Korps Politie Suriname. Er zijn ook zeven mannen aangehouden, waaronder zes Surinamers en een Guyanees. De invallen vonden plaats op twee adressen. Bij de eerste werd 109 kilogram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

De tweede inval was ongeveer twee uur later, waarbij ongeveer 104 kilogram in beslag is genomen. Volgens de politie zijn de invallen gepleegd na zorgvuldig onderzoek. De verdachten zijn geruime tijd geobserveerd. Het is voor dit jaar totnogtoe de grootste vangst. Minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie heeft een strakkere aanpak aangekondigd van de drugscriminaliteit.


6 REACTIES

 1. Het valt me op dat er succes wordt geboekt door het team van de politie in Su. Er zijn in Ned, Su en US aanhoudingen geweest. Maar wat mij ook opvalt dat niemand verklaart of zegt voor dhr Bouterse bezig is.

  Ik heb mijn twijfels als de veroordeling in Ned. wel of geen gerechtelijke dwaling is alla Kees B.

  Ik ben maar een leek. Maar dit zijn vragen die zo bij opkomen als ik van deze successen hoor. Is de heer Bouterse zo ongrijpbaar? Of heeft hij gelijk als hij roept dat dit allemaal politiek is?
  Ik blijf me afvragen.


  Maak melding

 2. Goed nieuws, alleen hoop ik niet dat die coke via de achterdeur, weer op de Surinaamse markt komt.
  Ten tweede zijn het grote jongens (zeg vrienden van Santokhie) dus hoop ik niet dat ze na een week weer thuis zijn.


  Maak melding

 3. hebben de agenten in sur. eindelijk een goede vangst ondanks de corruptie en vriendjespolitiek is het ook niet goed.
  typisch negatief denkpatroon .


  Maak melding

 4. Gefeliciteerd dhr. Santhoki

  Ga zo door.
  Ik hoop alleen niet dat er i.p.v. die coke ,broodmeel verbrand wordt.Of er grote jongens achter deze torie is ,verbaasd mij niet.Een kleine fruitdealer zou het niet kunnen betalen.Dus er zijn wel kapitaalkrachtigen hierachter.Gewoon opsluiten.Alleen ben ik benieuwd wanneer Gilds,Bal-Lesar,Brunsie,Somo,Bouta,Bosje achter de tralies komen te staan.En niet te vergeten Indira Djwalapersad.
  Als dit tijdens uw regeerperiode kon gebeuren zou dat heel erg goed zijn.

  Want anders wordt het een dode zaak.
  Laat zien dat je ballen hebt!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.