dinsdag, april 30, 2024
HomeNieuws uit NederlandKNVB praat met Ten Cate over functie als nieuwe bondscoach

KNVB praat met Ten Cate over functie als nieuwe bondscoach

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse voetbalbond KNVB is in gesprek met Henk ten Cate, de beoogde nieuwe bondscoach. Ten Cate zegt in De Telegraaf dat het goede gesprekken waren en laat blijken veel trek te hebben in het avontuur met Oranje. “Ja, ik ben geïnteresseerd en wacht nu rustig af.”

De 61-jarige Ten Cate, zoon van een Nederlandse vader en een moeder uit Suriname, is voormalig trainer van onder meer Go Ahead Eagles, Sparta, Vitesse, NAC en Ajax. Tussen 2003 en 2006 was hij werkzaam bij FC Barcelona als assistent van hoofdtrainer Frank Rijkaard. Ten Cate staat nu nog onder contract in Abu Dhabi, bij Al-Jazira.

De KNVB ontsloeg eind maart Danny Blind als bondscoach. Ten Cate laat weten dat hij in Abu Dhabi langdurig heeft gesproken met de technisch directeur van de KNVB, Hans van Breukelen. De twee zaten twee sessies van ieder vier uur om tafel.(Bron: NOS.nl)

https://www.youtube.com/watch?v=N5orsXbRcso

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Neen!! niet doen!!!!!! Nederland kan niet voetballen!! niemand wilt Nederland onder zijn hoede hebben!! straks wordt je uitgescholden als ik weet niet wat!! jij wordt gezien als een ZuurNed!! Jij bent straks de KruisBal!!

    Hou je eigen waarde!!! Jij wordt eruit geschopt!!!!


    Maak melding
  2. Deze Surinamer zal het ook niet redden ,roots net als Gullit uit de bananen republiek van de paarse drugsdealer ik heb niks met die gasten.,…geef mij maar Ronald de Boer of Koeman.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES