dinsdag, april 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameAtencio: "Zelfs een ezel is slimmer dan Van Samson"

Atencio: “Zelfs een ezel is slimmer dan Van Samson”

-

Does Travel - naar Suriname

Activist Martin Atencio heeft in een interview flink uitgehaald naar het VHP-assembleelid Cedric van Samson. Volgens de activist zou Van Samson parlementariër willen spelen, terwijl hij zelf niet door het electoraat is gekozen. Daarnaast zou volgens hem zelfs een ezel slimmer zijn dan Van Samson.

“In dat interview was een wijfje erbij. Je zag duidelijk dat dat ding me naam heeft genoemd, maar je weet dat als je een diplomaat bent je dan zaken diplomatisch moet kunnen aanpakken. Als je met onderwerpen komt moet je niet op de man gaan spelen, maar op de bal. Maar wanneer je met namen begint te smijten, dan weet je niet wat politiek betekent. Je speelt een politicus, maar dat ding heeft geen kaas gegeten van de positie waarin hij zit. Je wilt een politicus spelen, maar toch ben je dom. Zelf de ezel is slimmer dan hem. Niet voor zomaar heeft hij de bijnamen Judas en redi musu. Hij houdt ervan om onheil te stichten”, benadrukt de activist, die ook voorzitter is van de Algemene Belangen organisatie Suriname (ABOS).

Atencio reageert naar aanleiding van de recente uitspraken van Van Samson, waarin hij heeft aangegeven dat bepaalde personen hun invloed in Suriname willen uitoefenen zonder het electoraat achter zich te hebben. Deze personen, doelende op de trekkersgroep van Passie voor Suriname, zou activisten hebben misbruikt om hun plannen uit te voeren, waaronder ook het recent indienen van een concept Kiesregeling.

In deze uitspraken noemde Van Samson ook nog de naam van Atencio en stelde dat de activist uitspraken doet zonder zaken goed te begrijpen.

Atencio vraagt zich af hoe integer de VHP-parlementariër precies is. “Die man heeft geen enkele oplossingsvisie. Zodra men komt met een onderwerp, praat hij dan de taal van wie hij uit. Als dat niet genoeg is, gaat hij dan onheil stichten. Dan ben je geen politicus waard. Je bent schaamteloos en hypocriet”, aldus Atencio, die stelt dat Van Samson niet meer gekozen zal worden voor een tweede termijn als parlementariër.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. Elkaar voor rotte vis uitschelden en racistisch gedrag naar elkaar toe is de Surinamer niet vreemd. Atencio moet nu niet in de rol van slachtoffer kruipen want op de low budget en law mang channel van Culturu TV, journalisten worden zo van de straat geplukt, praat deze Tencio niet abders dan als een bezetene. Vaak ook hierbij het gevoel oproepend zwaar onder geestverruimende stuifmeel te zitten met bloed doorlopende ogen. Op Culturu tv lijkt het alsof hij gestimuleerd wordt met een grote kwebbel zijn gelijk te halen. Je hoeft niet slim te zijn want wat deze man uitkraamt is bestemd voor mensen die doelloos in het leven staan en altijd Ja en Amen knikken. Het komt mij voor dat de benaming Judas eerder op Atencio van toepassing is dan op Samson.


    gemodereerd
  2. Dit doet me denken aan de zwarte pot en de zwarte ketel, of beter nog, het gaat in dit geval om een ‘jack-ass’ die van een ‘buriki’ zegt dat hij een ezel is


    gemodereerd
  3. Dit begrijp ik even niet.Bedoelt Atencio dat hij slimmer is dan van Samson?


    gemodereerd
  4. Met cedric moet je je niet druk maken. Hij denkt dat hij 24/7 de cliwn kan uithangen. Pas nog nr een intervieuw geluisterd en wilt woorden gebruiken die te groot en zwaar zijn vr zn leeg hoofd


    gemodereerd
  5. Helemaal eens met de heer Atencio. Samson is een waardeloze bankvuller in DNA. Nog nooit iets nuttigs van hem gehoord.


    gemodereerd
  6. Die Atencio zit zelf onbeschoft op de man te spelen met een dom en inhoudsloos verhaal.
    Hij is zelf iemand die niet in de politiek of welke andere representatieve functie thuishoort.
    Ik verbaas mij keer op keer over wat voor een domme, onopgevoede en onbetrouwbare ezels sommige partijen naar voren schuiven.


    gemodereerd
  7. Ik heb nooit iets verstandig uit de mond van Van Samson komen. Deze overloper en meeloper is tot niets in staat.


    gemodereerd
  8. Met als hoe jerrel harderwijk het interview met die jongen Zamuel heeft stopgezet nadat hij zich beledigd voelde, zo moeten journalisten interviews waarin men elkaar probeert te beledigen, stopzetten want het wordt nu te gortig. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld te worden zo over elkaar te praten. Hoe wil ie dat de jeugd ,die dit dagelijks hoort, normaal met elkaar praat??? De taak aan ALLE journalisten om hierop te letten en aktie te ondernemen. Dit hoor ik echt alleen in suriname….we vinden het normaal om elkaar neer te halen en te beledigen maar inhoudelijk debatteren …..ooh neee dat schijnen we niet te kunnen. Journalisten vinden get blijkbaar leuk als anderen zo worden besproken want ze laten het toe, maaar oweeeeee je hun zelf beledigd…nee dn stoppen ze t interview wel want dan voelen ze zich in hun eer aangetast


    gemodereerd
  9. Moen, ik zag echt niet dat Zamuel Harderwijk op dat moment beledigde.
    Zamuel gedraagt zich vaak over het paard getild, maar dat was op dat moment niet zo. Zijn telefoon ging af (niet Zamuel ging bellen), hij keek er even naar en zag dat het zijn ouders waren. Hij zei toen tegen zijn ouders dat het interview nog gaande was en dat hij terug zou bellen. Let wel; die jongen zijn ouders zijn voor hem belangrijker dan een @#$& die hem eventjes wil interviewen. Duur van het geheel? Nog geen drie seconden en daardoor voelde Zijne Excellentie Harderwijk zich al beledigd?


    gemodereerd
  10. Atencio, jij bent de grootste lul. Je bent de domste ezel op deze aardkloot. Luister een keer een bandje af als je geïnterviewd bent. De stomste dingen, zinnen die grammaticaal niet goed in elkaar zitten, kraai je uit als een hersenloze idioot. Je nederlands is bedroevend slecht. Ben je wel naar school gegaan? Ja, vast wel en jij behoort ook tot de 40% van de volwassenen die tot de kleuterklas is gegaan. Dombo!


    gemodereerd
  11. robg -debby man-eigen+mening , nou paarse nietsnutters , waarom in die van samson dan overgelopen robje g , het zou kunnen dat hij niet achter een massamoordenaar aan wilt lopen , en ook geen geld van het volk wilt stelen wat jullie ndp-ers 10 jaar gedaan hebben , maar jullie blijven gewoon de paarse schaapjes die die massamoordenaar ddb met zijn ndp boevenpartij blijven volgen , maar paarse schaapjes de schaapshond van de ndp is helaas dement en weet niet meer wat leiden is , nou die van samson heeft gelijk dat jullie paarse vriend atencio nog dommer is dan een ezel en dan komen jullie


    gemodereerd
  12. Atencio, je hebt gelijk…JE bent slimmer dan cedric…ihaah, ihaaah. Joe dong boeriki


    gemodereerd
  13. Het typische krabbengedrag van de gemiddelde Surinamer. Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. De één maakt de ander voor rotte vis uit zonder erbij stil te staan dat ie zelf een rotte vis is. Het volk moet inmiddels toch weten wat voor vlees het in de kuip heeft?

    “…maar je weet dat als je een diplomaat bent je dan zaken diplomatisch moet kunnen aanpakken.”quote activist Martin Atencio. I rest my case.

    Henkes 5 april 2023 Bij 02:47
    “…Nog geen drie seconden en daardoor voelde Zijne Excellentie Harderwijk zich al beledigd?
    =============================

    Henkes ik ben totaal geen fan van Jerrel, want ook hij heeft de neiging om al te vaak in zijn interviews niet altijd even objectief in te gaan en suggestieve vragen te stellen. Maar in het geval van het interview van Zamuël was het Zamuël die te full van zichzelf was en liet vaker Jerrel niet uitpraten. Waarschijnlijk een kenmerkende eigenschap die een valkuijl zou kunnen zijn voor deze jongeman zijn toekomst. Zelfreflectie is bij dit soort lieden altijd een probleem. Denk dat Jerrel zelf door het afkappen van het interview gewoon een statement wilde maken en dat is volgens mij zijn goedrecht.


    gemodereerd
  14. Ik vind het echt niet kunnen , en het moet nu ophouden met al dat gescheld en beledigingen van alle dieren, door jullie .
    Wat heeft die arme ezel jullie aan gedaan, dat jullie ze beledigen om ze te vergelijken met deze eendagsvliegen.
    Oooo doe ik het nu ook . Sorry vlieg.
    Jij betekent meer voor het natuur dan dan de mensheid.


    gemodereerd
  15. Die lelijke harderwijk mag nooit vergeleken worden met het werk dat die jongen van culturu tv verricht. Dat is een beschaafde jongen die weet hoe het hoort, niet die lelijke aap die te lang in de oven heeft gezeten monkey harderwijk 😂


    gemodereerd
  16. Van samson kan goed rommel praten, daarom is hij misbruikt door vhp, maar dat weet hij niet. De zogenaamde broemtjie jarie. Maar de afkoting vhp staat daarvoor niet. Check maar die neptonisme bij de vhp, laat zich duidelijk spreken.


    gemodereerd
  17. Wat een triest gedoe in suriname grote mannen onderelkaar. De mannen worden gebaard door ezellinnen tenminste in nl meest door jonge antillianen/hollandse mix teeven zelf nog een dikke grote babykop, maar maken babies als jonge ezellinnen maar toch valt nederland niet om, nota bene zonder ruggegraat. Wel rode kruis vraagt voedselhulp aan armen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES