dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermiste tweetal dood gevonden in hun auto die te water raakte

Vermiste tweetal dood gevonden in hun auto die te water raakte

-

Does Travel - naar Suriname

De vermissing van de 10-jarige Hebe Zwart en haar begeleider Sanne Bos (26) hield Nederland dagen bezig. De twee zijn gisteravond gevonden in een auto, die in het water terecht is gekomen in de buurt van Den Bosch. Ze hebben het niet overleefd.

Het tweetal werd sinds maandag vermist. Ze waren die middag in de auto vanuit een dagbesteding in Raamsdonksveer naar Hebes huis in Vught vertrokken, maar daar nooit aangekomen.

Dinsdagochtend werd een Amber Alert uitgestuurd in verband met hun verdwijning.

Honderden vrijwilligers waren sinds maandagavond met man en macht bezig naar het vermiste tweetal te zoeken. Het was uiteindelijk de politiehelikopter die de auto vond; woensdagavond laat werd bij knooppunt Empel een zwarte Kia Picanto gevonden met daarin twee lichamen.

De politie zei afgelopen nacht er niet aan te twijfelen dat het gaat om Sanne en de zwaar gehandicapte Hebe gaat. Het zou volgens de politie gaan om een ongeval. Er heerst grote verslagenheid bij de vrienden en familie van de twee.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Echt zielig dit, leeft met de nabestaanden mee!
    Rust in vrede ”Meiden”

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. triest triest , wat een drama , vanaf maandag zijn ze met man aan man wezen zoeken naar de twee en vandaag vond een politie helikopter kilometers verderop in een goot langs de snelweg een auto tussen het riet , een bergingsbedrijf heeft de auto er uit gehesen en toen bleek de twee vermisten in de auto zaten dood waren , nogmaals triest triest


    gemodereerd
  3. Wat vreselijk. Onze dochter was in 2019 daar ook in terecht gekomen. God zij dank heeft zij t ongeluk wel overleefd. Zelf uit de auto via t raam eruit gekomen en naar boven geklouterd. Haar auto was ook Total los. Jammer dat het nu weer is gebeurd met een fatale afloop. Heel veel sterkte ad nabestaanden en nu maar hopen dat daar wel een vangrail komt. Is een gevaarlijke bocht!! 🌹


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES