Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

Minder animo voor burgemeestersreisje Suriname

vns_logo0

PARAMARIBO/DEN HAAG, 18 jun – De animo voor de jaarlijkse burgemeesterstrip naar Suriname neemt af. De organisator, Stichting Vriendschapsbanden Nederland-Suriname, VNS, mocht dit jaar aanmerkelijk minder deelnemers noteren. Hoewel oorzaken voor de hand lijken, wil d stichting het er niet bij laten.

Het moeten meer deelnemers kunnen worden dan de twaalf die nu geregistreerd staan. Onder hen bevind zich maar één burgemeester. “Ik hoop straks op ongeveer vijfentwintig personen te komen. Maar vast staat wel dat de reis doorgaat”, zegt VNS-bestuurslid Roy Ho Ten Soeng tegenover de Ware Tijd. Hij wil nog een rondje maken bij de heren en dames. De eerstkomende Suriname-trip moet in oktober plaatsvinden.

Per jaar gaan er gemiddeld ruim dertig personen mee. In het topjaar werd zelfs een aantal van ruim zeventig geregistreerd. Dat het nu veel minder is, heeft wellicht te maken met politieke ontwikkelingen. Ho Ten Soeng vindt dat de burgemeesters “juist nu” Suriname zouden moeten bezoeken. “Want als je zaken gaat boycotten, werkt dat niet in het nadeel van de regering, maar van de bevolking. En dat moeten we niet hebben.”

Bezoek Suriname.NL: platform voor Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken
Adverteer ook op de Vraag & Aanbod site over Suriname: www.suritrade.com.

Er zijn 64 reacties

 1. @Zucht

  Je laatste reactie klinkt nogal warrig en toont vluchtgedrag. Dat had ik van jou niet verwacht.

  Jij stelt:

  “Een ieder die geloofd en of denkt dat DDB de meest vooruitstrevende pres is , is of goedgelovig, onnozel, in de war, of alle drie tegelijk en is monumentaal dom”

  Dat is een persoonlijk statement die je ik het kader van de vrijheid van meningsuiting mag maken. Omdat dit statement alles met een mening te maken heeft en geen feit is, kan ik dezelfde statement laten permuteren tot:

  “Een ieder die niet geloofd en of denkt dat DDB niet de meest vooruitstrevende pres is , is of goedgelovig, onnozel, in de war, of alle drie tegelijk en is monumentaal dom”

  Ook dit is een statement van nul en generlei waarde. In elke inhoudelijke discussie zouden beide statements totaal nutteloos blijken.

  Wartaal wordt overigens niet alleen op dit forum gesproken en verwar wartaal niet met onwelvallige meningen. Hoewel ik je laatste reactie nogal warrig en gespeend van alle relevantie vind, kan ik er nog niet het label wartaal op plakken. Odi mi ta, nanga sosi lobi! ;)

  Beoordeel Thumb up Thumb down -2
 2. @Zucht

  Correctie:

  Dat is een persoonlijk statement die je in het kader van de vrijheid van meningsuiting mag maken.

  Beoordeel Thumb up Thumb down -3
 3. @ANNABEL: Je statement blijkt dus inderdaad van nul en generlei waarde, en mijn statement blijkt dus een feit die staat als een huis……En als je het niet erg vind ga ik mij weer verder inlezen in 2 oude boeken die ik uit de kast hebt gehaald, n.l.’Onderontwikkeling is een keuze’ van Maureen Silos( Ben aan het hoofdstuk: Wat is de werkelijke oorzaak van ons onvermogen om ons land tot ontwikkeling te brengen) en ‘Bewust zijn’ van M. Sickesz. Ik had niets nieuws voorhanden, moet weer eenS langs de boekhandel. PSI van van Peter Andreas en Caspar Kilian ( Parapsychologisch onderzoek naar fantastische verschijnselen) is ook een aanrader. groet je Zucht…..

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 4. @Zucht

  Ik merk dat begrijpend lezen nogal moeilijk voor je is. Als je mijn reactie al niet kunt doorgronden dan is de kans om boeken van Maureen Silos en M. Sickesz te begrijpen, nul komma nul. Maar ik zou zeggen, lees ze. Kijk wel uit voor boeken over parapsychologie. Die kunnen een verwoestend effect hebben op labiele persoonlijkheden. Tot de volgende ‘discussie’. ;)

  Beoordeel Thumb up Thumb down -2
 5. @anna_z
  Wat kan Zucht toch dom lulen.
  Dat je hem nog aandacht geef, dat vind ik knap hoor. want iedereen kan toch zien dat hij zomaar iets roept.

  Beoordeel Thumb up Thumb down -3
 6. @KLOOVIE: Schijnbaar word ook jij door mij getriggert gezien het feit dat je mij uberhaupt aanhaalt, ….. En wat bedoel je met lulen? is dat koeterwaals of bedoel je lullen? en geef moet zeker zijn geeft ? En hou je nu maar buiten de discussies van mij en mijn Annabel, ook al hebben we een haat/liefde verhouding….

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 7. @LIEVE ANNABEL: Kan je dan nog eenmaal uitleggen wat je wilde zeggen met je statement ? Vergeef me als ik je statement verkeerd heb uitgelegd…. Wat vind je van Alfa -Training van Jose Silva , en Dubbelspel van onze eigen Frank Martinus Arion ? groet van je Zucht……..

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 8. Wauw @Anna_z heeft het geduld om in debat te gaan met een persoonlijkheid die zichzelf blijkbaar(kennelijk) zo verheven, verlicht en onfeilbaar() acht.Is HET misschien geen Übermensch?
  Een ieder die het durft om een tegengeluid te brengen moet het ontgelden. Oeps, zo dadelijk krijg ik er ook weer van langs. Desalnietemin zet ik niet bij voorbaat al een minnetje.

  Beoordeel Thumb up Thumb down -3
 9. Che GUDU: Tje Potie, het was een mooi boek maar ik heb het nu uit…..zet het maar terug tussen de andere stoffige boeken van mijn overgrootvader uit 1902……

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 10. @Zucht, (off topic)Chancellor Williams, Frantz Fanon, Marcus Garvey, Nathan Aaseng, George G. M. James oa. zijn enkele schrijvers die de “stof” in jouw bovenkamer zullen wegblazen. Mocht je twijfel hebben over het (denk)niveau van deze lieden, dan nodig ik je uit om ze op google te traceren!

  Beoordeel Thumb up Thumb down -2
 11. @Ché Gudu

  Zie mijn onderonsje met Zucht niet als een echte discussie maar meer als een poging het kromme narcistische denken van Zucht bloot te leggen. Een echte discussie is namelijk niet echt mogelijk met iemand die alleen maar dogmatische statements maakt en zichzelf tot in het oneindige herhaalt. Ik ben het onmiddellijk met je eens dat Zucht zich een beetje een Übermensch waant. Het beste is hem in die waan te laten. Verder vind ik hem een schattig knulleke. ;)

  Beoordeel Thumb up Thumb down -3
 12. Whahahaaaaaaa…hahahaaaaaa…
  Che Gudu en anna_Z die geloven dat zij een stelletje goed funcionerende hersenen hebben dan de rest .Whahahaaaaaaa……

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 13. @ANNABEL: Je hebt het heel goed gezien. Met wie anders dan de ABB zou ik een inhoudelijke discussie op dit forum moeten voeren? Ik discussieer met bepaalde forumleden op hun eigen nivo ,dus ook met de PBB brigade, jij incluis. En het boek Che GUDU heb ik al weggezet op een stoffige plek in de oude boekenkast, nadat ik Tje potie heb gemompeld, en ik wilde het de komende jaren voor het gemak daar laten liggen. groet je zucht….

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 14. Lawmang zucht heeft weer een bigi mofo.wat een dombo.

  Beoordeel Thumb up Thumb down 0

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.
 • Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
 • Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
 • Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door
Voor andere discussies kunt u terecht op ons forum:
http://www.waterkant.net/suriname/forum/index.php
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »