vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie40-jarige inbreker probeert 69-jarige vrouw te verkrachten

40-jarige inbreker probeert 69-jarige vrouw te verkrachten

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vrijdag 19 april de 40-jarige Roberto W. alias ‘Gaad of Shagga’ aangehouden. Hij brak afgelopen maandag in bij een woning aan de Abonestraat en probeerde een 69-jarige bewoonster te verkrachten.

Tegenover de Surinaamse politie verklaarde de seniore burger dat zij in diepe rust was, toen zij door een man met een mes op haar keel wakker werd geschud. Hij gaf haar door seks met haar te willen hebben en wreef daarbij meteen zijn geslachtsdeel tegen die van haar aan.

Doordat zij haar dochter, die in een andere kamer lag te slapen en op jonge leeftijd al was verkracht, niet wilde wekken bleef ze rustig liggen.

Haar dochter werd echter wakker en gilde bij het zien van de verdachte, waardoor hij wegrende met medeneming van een tv, een mobiele telefoon en enkele documenten.

Vrijdagmorgen werd W. door RBT-Paramaribo aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie, is hij in belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie van bureau Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Er zijn zoveel single vrouwen en dat moet een man met baard zoiets doen. Hoe oliedom kun je zijn. Maar deze domkop realiseerde zich niet dat het land hier weer negatief wordt beoordeelt. Samen met de tekst van een Surinaams echtpaar dat goedkoper in Spanje overwinterd dan bij hun familie in Suriname ga ik ook nadenken wat ik ga doen.


    Maak melding
  2. Ik denk eerder dat hij uit een Engels sprekend deel van het Caraibisch gebied komt (Guyana, Trinidad of Jamaica). De enige Haitiaan met misdadige trekken is die vent (Saya?) die de VHP gesponserd heeft tijdens de verkiezingen


    Maak melding
  3. zoals de redactie dat heeft verwoord lijkt het idd dat de bejaarde de man zijn gang zou laten gaan!!Niet dat ze verstijft lag van angst maar (weloverwogen)haar dochter niet wilde wekken !! hij wreef….
    Snap niet hoe hij snel met een tv onder zijn oksel spoorloos heeft (en enkele documenten !!) kunnen verdwijnen


    Maak melding
  4. Maakt niet uit wat zijn afkomst is, hoofdzaak is dat hij erge jeuk had. Jus Pol, help hem hiervan af en gooi hem in een cel met een stuk of 10 geweldenaren. Hij moet nooit meer eraan denken een vrouw te willen verkrachten.


    Maak melding
  5. Ik hoop niet dat je van de buurt bent. Yu bongo bita beest yu.
    Wie weet, heb jij. Je al vergrepen aan je zussen, nichtjes en zelfs je eigen moeder.
    Dagu betre moro yu.


    Maak melding
  6. Deze b@lhaar Roberto W. alias ‘Gaad of Shagga’ is een doorsnee voorbeeld van het tuig dat onze samenleving onveilig maakt. Weer een product van de paarse periode.


    Maak melding
  7. Hij wilde zijn zieke criminele genen doorgeven ik ken er duizenden zulke criminele genen in nl witgewassen door seks maar door en crimineel en gestoord. Hij dacht mischien vrouw is 30 jaar tegenwoordig zien vrouwen van 60 uit als 30 jarige laat ik haar een criminele baby geven. Nog steeds te weinig op de wereld kleur verandert maar genen niet.


    Maak melding
  8. Sandra, het was donker en hij had haar gezicht niet gezien. Misschien kon hij daardoor haar leeftijd niet inschatten. Overigens best mogelijk dat dit zelfde figuur ooit die dochter heeft verkracht. De politie moet hem hierover ook goed ondervragen.


    Maak melding
  9. Wat een stomme klootviool,er zijn toch zat oudere vrouwen die hem graag willen helpen.
    Maar denk eerder dat hij slechtziend is of zijn libido is huizenhoog.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES