maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuren ontdekken lijk 92-jarige man in woning na enorme stank

Buren ontdekken lijk 92-jarige man in woning na enorme stank

-

Does Travel - naar Suriname

Een 92-jarige man heeft vermoedelijk vier dagen dood gelegen in zijn woning aan de Japonicastraat in Suriname.
 
Het lijk dat in verre staat van ontbinding verkeerde is zondagmorgen rond 08.00u ontdekt nadat buurtbewoners enorme stankoverlast ondervonden.

Ze gingen op onderzoek uit en kwamen erachter dat de hoogbejaarde in de woonkamer onder het raam lag. De politie van Nieuwe Haven ging na de melding ter plaatse en trad de woning binnen.

Volgens de buren hebben ze de hoogbejaarde man vier dagen niet gezien. Het vermoeden bestaat dat hij al die dagen dood in de woning lag.
 
Het stoffelijk overschot is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie vervoerd naar het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. De buren wisten dat die bejaarde alleen woonde en dat ze hem 4 dagen niet gezien hadden. Sorry hoor Jantje, maar dan ben je absoluut geen goede buur, want na de eerste dag moet je al actie ondernemen.


    Maak melding
  2. Sinds we (gedwongen) op elkaar begonnen te schieten, opgehouden zijn om als vanzelfsprekend te feesten en tot consensus gedreven waren, is de onverschilligheid (slechtste menselijke eigenschap) evenredig toegenomen en is het steeds nadrukkelijker, ‘ieder voor zich geworden en…'(u weet wel)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES