vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt 41-jarige man vanwege oplichting en verduistering

Politie zoekt 41-jarige man vanwege oplichting en verduistering

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een opsporingsbericht gepubliceerd waarin gevraagd wordt uit te kijken naar de 41-jarige Amar Shakti Moella.

Middels het bericht gelast de Surinaamse Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van deze verdachte.

De man woonachtig aan de Ro Casterstraat nummer 12 te Paramaribo, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten oplichting en verduistering, de artikelen 368 en 381 zoals omschreven in het Surinaams wetboek van Strafrecht.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Recherche Regio Paramaribo op het telefoonnummer 451163, de Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. @ franco en Debby het gaat bij de reacties niet om wie het doet of wie het zijn maar hoe. Bij beide groepen is het walgelijk en pijnlijk, bij de ene groep is het met slimme trucjes gedaan en bij de andere is het met heel veel geweld. Dus liever met mooie praatjes of de techniek dan beroofd en half of zelfs helemaal doodgeslagen of geschoten, komt harder over bij de mensen. Dus houden jullie en ook de andere groep die jullie bedoelen(gladharigen ) een keertje op met die discriminatie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES