dinsdag, april 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname op toerisme beurzen in VS en Frans-Guyana

Suriname op toerisme beurzen in VS en Frans-Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

De Suriname Hospitality and Tourism Association heeft in samenwerking met het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme van 8 tot 10 maart geparticipeerd aan de internationale toerisme beurs in de USA, Travel and Adventure Show in Atlanta.

Deze toerisme beurs behoort tot een van de grootste reisevenementen in de Verenigde Staten en biedt een platform voor reisexperts, exposanten, bestemmingen en leveranciers om hun toerisme producten en diensten te presenteren aan de reisliefhebbers.

De Amerikaanse markt heeft enorm veel potentie voor de toerisme industrie in Suriname. Door deel te nemen aan internationale beurzen waaronder de VS, kunnen we ons verhaal vertellen, nieuwe markten aanboren en onze positie als een topbestemming in de regio versterken.

De leden waaronder Overbridge River Resort en Knini Paati Eco River Resort die Suriname en overige deelnemende bedrijven hebben Suriname fysiek vertegenwoordigd.

In Frans-Guyana heeft men ook  deelgenomen aan de ‘Salon du tourisme et des loisirs de la Guyana PROGT’, in Matoury, Frans – Guyana, gehouden van vrijdag 8 maart tot en met zondag 10 maart.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Suriname heeft elke jaar ergens zo’n beurs. Alleen jammer met weinig middelen en veel rovers en ook veel spanning geen leuke fatoes in suriname. Ik zou liever naar erg fatoe noorse arme visser willen gaan kijken die arme man heeft een enorme opgeblazen walvis gespot ik heb op you tube gezien. Amen walvis en visser.


    Maak melding
  2. het is wel bekend dat Suriname niet meer zo aantrekkelijk is om op vakantie te gaan , velen lezen over suriname en zien beelden van suriname , en velen beslissen om niet naar suriname te gaan en kiezen andere bestemmingen


    Maak melding
  3. Valt mij op dat wij hier in Suriname er een handje van hebben de goede schijn erop na te houden
    Het schip en wij zetten nog steeds koers .alsof er niets aan de hand is
    Die foto,waarbij de mensen die Suriname .moeten promoten ,zegt alles . Saai en onaantrekkelijk
    Geen mooie mensen die Suriname uitstralen
    Maar kan ook niet anders, Suriname gast gebukt leiderschap enig besef van goed bestuur . Leiders die daar zitten en niet de capaciteit hebben koers te zetten in de goede richting
    Die doet mij denken aan de weg van de stad naar Zanderij en van Zanderij naar de stad . Broko broko,saai , niets noemenswaardig,vuil,slecht onderhouden .Om te bedenken dat dit het eerste en laatste is, wat de toerist ziet en wij ons niet schamen
    Jammer


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES