dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zal optreden tegen Oostburg voor organiseren protestactie zonder vergunning

Politie zal optreden tegen Oostburg voor organiseren protestactie zonder vergunning

-

Does Travel - naar Suriname

Politiecommissaris Nicolai Marie, regiocommandant van Paramaribo, heeft vandaag laten weten dat de Surinaamse politie er niet voor zal schromen om gepaste maatregelen te treffen tegen personen die de orde op de openbare wegen en plaatsen verstoren, alsook tegen groepen die geen vergunning hebben voor het houden van protestacties in Suriname.

De mededeling volgt naar aanleiding van het voornemen van NDP-er Marcel Oostburg om op vrijdag 1 maart samen met een groep actievoerders voor het gebouw van het Ministerie van Openbare Werken te bivakkeren in verband met een ondersteuningsactie aan het adres van het Surinaamse Openbaar Ministerie.

Marie zegt dat Oostburg geen vergunning heeft voor het houden van een protestactie op welke manier dan ook. Ook via de zijde van de politie heeft hij geen toestemming noch afspraken lopen.

UPDATE: Oostburg liet in een reactie op onze Facebook pagina weten dat hij geen vergunning nodig heeft omdat zijn democratisch recht verankerd is in de grondwet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. De roverheid voelt nattigheid. Oostburg moet doorgaan met zijn acties en decm internationale media moet uitgenodigd worden. Er is paniek bij de regeerders.De acties tegen het regiem van bandieten moet opgevoerd worden.


    gemodereerd
  2. Je reageert op grond van politieke of etnische achtergrond, maar om demonstreren te verbieden of bivakkeren ben je niks beter dan wie ook, vriendjespolitiek is van alle tijden in Suriname, en van een rechtstaat heeft niemand in Suriname kaas van gegeten


    gemodereerd
  3. @Debby: jij- en je soortgenoten doen er alles aan om van het land een bakba kondre te maken.
    Die gangster was jou leider die 15 mensen vermoord heeft en als een grote lafaard op de vlucht is geslagen.
    Het zou me niks verbazen als je op oostburg lijkt…


    Maak melding
  4. Oostburg is de rechtsstaat aan het ondermijnen want deze leeghoofd denkt dat hij op 1 maart a.s zonder de vereiste vergunning mag gaan demonstreren. Iedereen moet zich aan de wet houden dus deze overschreeuwer ook. Wanneer gaat zijn soort demonstraties houden tegen de gewelddadige roofovervallen die dagelijks plaatsvinden en waarbij de daders op Oostburg lijken ? Dan pas ben jij een rechtgeaarde Surinamer.


    Maak melding
  5. WAT 27 februari 2024 Bij 03:54
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    robje g , ken jij deze reactie nog ================= ,
    robje g , ook anderen zien hier op wtk dat jij een nepper bent en een aanhanger van een massamoordenaar bent , jij likt de kont van een massamoordenaar van uit holland , maar duidelijk nepper de paarse cambio’s kiezen eieren voor hun gestolen geld , of worden het aardappelen en uien , die adhin laat steeds winden en die stinken, dus die schaamt zich en is ook ondergedoken , of bezig om een coup te plegen in de partij ndp om aan de macht te komen , mensen we zullen smullen de komende tijd hoe de toppers van de ndp elkaar bevechten , oktober 2024 is de taart opgevreten einde ndp


    Maak melding
  6. RobG 28 februari 2024 Bij 01:54
    @Watje, mijn scherpe pen steekt als een wesp. Dus maak je borst maar nat.

    robje g wie wil jij dan meenemen , loser , en hoe kom jij als robje g of debby of pony of konsensi of hansje oh , nou robje g , onze pen is niet scherp maar je kunt beter een harnas aantrekken , zelfs dat geeft nog geen garantie , dus loser kom op met die scherpe pen van jou loser


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES