woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreMasterclass: Talentontwikkeling draagt bij tot duurzame inzetbaarheid van uw personeel

Masterclass: Talentontwikkeling draagt bij tot duurzame inzetbaarheid van uw personeel

-

Does Travel - naar Suriname

Stichting Gabriel Development Foundation organiseert wederom op 2 maart 2024 een masterclass “Talentontwikkeling draagt bij tot duurzame inzetbaarheid van uw personeel”.

Medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van een bedrijf. Door aan de slag te gaan met talentontwikkeling zijn mensen productiever, leren ze beter communiceren en wordt de onderlinge samenwerking versterkt. Tijdens de masterclass worden er enkele onderwerpen behandeld zoals:

1. Wat is talentontwikkeling
2. Hoe werkt talentontwikkeling
3. Instrumenten voor talentontwikkeling
4. Wat is talentmanagement.
5. Creativiteit, innovatie en concurrentievermogen
6. Organisatie strategie 

De training wordt verzorgd door de heer Kenneth Muringen een gedreven professional met meer dan 30 jaren ervaring in het veld van marketing, sales, business development en strategische planning. Vanwege de bijdragen die hij  geleverd heeft is hem gevraagd de masterclass te verzorgen zodat hij belangrijke tools mag doorgeven aan  leidinggevenden. Na de masterclass is het de bedoeling dat deze leidinggevenden gaan investeren in hun medewerkers, waardoor de medewerkers gemotiveerd en meer geneigd zijn bij de organisatie te blijven.

Stichting Gabriel Development Foundation is opgericht op 28 april 2022 met als doel om bij te dragen aan een beter Coronie. De oprichter, Gabriel Jacott, een Coroniaan en voormalig artiest wil met de stichting zoals de naam het als zegt (development) investeren op elk gebied zoals talentontwikkeling, leiderschap, het stimuleren van ondernemerschap en landbouw activiteiten, niet alleen in Coronie maar ook in andere districten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. De orga moet een nationale talentenjacht organiseren en jongeren uit alle districten moeten mee kunnen doen zodat hun talenten een platform vinden. Dan kunnen ze ook de mogelijkheid krijgen om door begeleiding en ondersteuning hun talenten verder te ontwikkelen en er eventueel professioneel mee aan de slag te gaan.


    Maak melding
  2. ronald ben jij soms een nazaat van die afrikaanse slavenhandelaars , want jij keurt vrijheid af zo te zien en jij staat niet open voor talentontwikkeling hé , want jou schoppen ze er meteen uit , ach ja dat zal jou een worst zijn , want jij weet niet wat werken is, wacht je nog steeds op een gratis pakket van de ndp , dan kun je lang wachten , ze durven nog niet een nieuwe partijvoorzitter te kiezen , er rommelt tussen de partij toppers , permasser klaagt ook al , dus eindde ndp is nabij , want zonder een partijvoorzitter mag je niet met de verkiezingen meedoen , en die voortvluchtige bouterse , ze moeten hem loslaten , maar voor het volk is het beter dat de ndp opdoekt , zij hebben geen ontwikkeling gebracht , alleen ellende


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES