zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeest voorkomende overtreding bij controle: ontbreken geldige keuring

Meest voorkomende overtreding bij controle: ontbreken geldige keuring

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens de roadblock die de afdeling verkeer afgelopen vrijdag heeft gehouden, zijn er 171 voertuigen gecontroleerd, waaronder 39 bromfietsen. Dat meldt het Korps Politie Suriname afdeling verkeer Midden.

De meest voorkomende overtredingen waren het ontbreken van een geldige keuring (24), het ontbreken van een verzekeringsbewijs (18), het niet dragen van een autogordel (9), het rijden met defecte koplampen (7) en het rijden zonder een geldig Surinaams rijbewijs (3).

“Ofschoon de politie de bestuurders op het hart drukt om hun bescheiden in orde te hebben, worden zij constant geconfronteerd met bestuurders die het niet nemen met de verkeersregels.

De gelden die u uitgeeft om boete te betalen, kunt u gebruiken voor andere doeleinden in deze tijd. Werkt u aan uw zelf en bespaart uw financiën”, aldus de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Zelf heb ik ook met een verlopen keuringsbewijs (3 mnd, kwam uit bij roadblock)) en een vervallen rijbewijs (6 jaar, kwam uit toen rijbewijs van mijn vrouw verviel) gereden. En beide keren ben ik er niet met een ernstige waarschuwing vanafgekomen. Voor het vervallen keuringsbewijs kreeg ik een belachelijk zware boete, terwijl alle keuringsapparaten te Geyersvleit het niet deden. Voor het verkrijgen van een nieuw rijbewijs moest ik weer examen doen. Ik moet wel toegeven dat het examen meer aanvoelde alsof de agenten me een beetje wilden sarren/laten zweten en ze nooit van plan waren me te laten bakken. In ieder geval heb ik nu mijn lesje wel geleerd.


    Maak melding
  2. Er moet gewoon strenger opgetreden worden,
    In Nederland kost alleen al het rijden met een telefoon in je hand, €420,-.!

    Er heerst daar (vooral) voor beginners, een puntensysteem.
    Als men het te bont maakt, wordt het rijbewijs ingevorderd en moet men gewoon opnieuw het theoriecertificaat halen en opnieuw rij-examen doen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES