zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNarcotica Brigade treedt op tegen hangjongeren en bij drugshaarden

Narcotica Brigade treedt op tegen hangjongeren en bij drugshaarden

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van de Narcotica Brigade in Suriname hebben bij verschillende drughaarden opgetreden, zowel in Paramaribo als in Wanica.
 
De politie heeft opgetreden aan de Drambrandersgracht nabij Albina taxi standplaats. Daarbij werd drie kilo marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de verdachten de Surinaamse politie eerder hadden opmerkt en de plaats hadden verlaten.

Bij de eindhalte van de route Paramaribo Lelydorp (PL) zijn hangjongeren verwijderd. Daarbij is 45 gram marihuana onbeheerd aangetroffen.
 
Ook op de hoek gevormd door de Indira Gandhiweg en de Tout Lui Fautweg werd 250 gram marihuana en 14 gram hasj aangetroffen.

Bij geen van de invallen zijn verdachten aangehouden.

De leden van Narco gaan door met de surveillance. Ze zullen  optreden tegen hangjongeren alsook op de lokaties waar drugs worden verhandeld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. minister amoksi, mooie gelegenheid om puntjes te scoren… gedoogbeleid introduceren voor soft-drugs en vertienvoudiging van de straffen op hard-drugs. en pas op voor nieuwe soorten zoals flakka en tranq!

    hasj komt trouwens voornamelijk uit marokko dus een link met de mocro maffia is dan al snel gemaakt. dat zijn geen lieve jongetjes…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES