zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWerkneemster laat klanten bedrijf geld overmaken naar privé rekeningen

Werkneemster laat klanten bedrijf geld overmaken naar privé rekeningen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een werkneemster van een bedrijf aangehouden omdat zij enkele klanten geld heeft laten overmaken op privé rekeningen, in plaats van op het rekeningnummer van het bedrijf.

Volgens het Korps Politie Suriname hield de benadeelde ondernemer de politie voor dat hij enkele maanden geleden ziek was en het financiële gedeelte van zijn bedrijf niet kon beheren. Hij droeg daarom het financieel beheer over aan de vrouw L.X.

Toen de aangever zijn werkzaamheden hervatte, kreeg hij klachten van enkele klanten die aangaven dat zij geld moesten overmaken op het rekeningnummer van het bedrijf en op een privérekening met de naam G.M.

Een klant uit het buitenland stuurde ook een screenshot van een privé rekeningnummer met de naam B.A. waarop die gelden heeft overgemaakt.

De ondernemer confronteerde zijn werkneemster direct daarmee, waarbij de vrouw aangaf niets daarover te weten. Hij stelde een onderzoek in en kwam er zo achter dat er in opdracht van de werkneemster gelden zijn overgemaakt op de privérekening van G.M. en op de rekening van B.A. die in België woont en een nicht is van L.X.

De ondernemer deed aangifte waarna de verdachte direct werd opgespoord. De politie van het bureau Livorno heeft op dinsdag 6 februari 2024 de verdachte L.X. ter zake verduistering van een groot geldbedrag aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte L.X. door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Het geeft aan hoe sommige achterlijke mensen niet inhoudelijk ingaan op de artikelen die geplaatst worden, maar het op de mens of ras spelen. Daarom gaan jullie stikken in de armoede en nooit vooruit komen omdat jullie de hele dag klagen en met de vinger naar de andere wijzen. Het maakt niet uit welke regering aan de macht komt, het heeft met jullie eigen domheid en inzicht te maken, jammer voor jullie🤞🏾🤞🏾🤞🏾

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES