zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer vrouw tijdens slaap thuis overvallen door meerdere rovers

Weer vrouw tijdens slaap thuis overvallen door meerdere rovers

-

Does Travel - naar Suriname

Een 36-jarige vrouw in Suriname, is in de nacht van donderdag op vrijdag 9 februari in haar woning in het Hooghart project beroofd door drie mannen. Ze gingen er daarna ook vandoor met haar auto.

Volgens verklaring van de vrouw was zij in diepe rust toen zij gewekt werd door gestommel. Ze nam een kijkje en zag drie gewapende mannen voor haar deur staan, die het dievenijzer hadden geforceerd om de woning te betreden.

De vrouw werd bij die gelegenheid onder schot gehouden, terwijl de woning overhoop werd gehaald. De mannen maakten 400 euro, halskettingen, een laptop en een mobiele telefoon buit.

Tijdens de beroving liep de vrouw geen noemenswaardig letsel op.

Na de beroving verlieten de rovers de plaats met het voertuig van het slachtoffer. Het voertuig werd later onbeheerd aangetroffen te Sunnypoint en werd door een sleepwagen naar het politiebureau gesleept, in belang van het verder onderzoek.

Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor. De Surinaamse politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Alweer een grote verworvenheid van de regering Santokhi. ” Wo sit ing “. Alleenmaar rottigheid en nogmaals rottigheid.Het land verdient beter….

  2. RobG,

    Aangezien de christenen (vaak zwart) in Suriname een grote meerderheid vormen, moet je de christenen aanspreken op hun criminele gedrag. Surinaamse christenen zijn in hoge mate crimineel. Dat blijkt telkens weer. Zij hanteren de formule – wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Oftewel zij vergoelijken hun criminele gedrag door te wijzen op de kleine zonden van anderen.
    Santokhi – zelf een christen – weigert om de christenen die stelen, roven en bedriegen aan te pakken.
    Jij bent zelf een christen. Waarom doe jij niets tegen jouw geloofsgenoten?

  3. robje g , het zijn jou vrienden die vrouwen en ook vrouwen met jonge kinderen overvallen , omdat de ndp geen pakken meer geven , en jou partij de ndp heeft ze opgeleid om rover te worden , er worden hier en daar al bewapende buurtwachten opgericht , en robje g , straks heb jij geen vrienden meer , jij zal eenzaam de pijp uit gaan

  4. De militairen kunnen ook ingezet worden voor raod blocks om criminelen op te pakken.

  5. WAT, het zijn jou Surinamers die mensen aanvallen en mishandelen.. 😂 en het is jou regering die erbij staat en kijkt ernaar. Niemand luistert naar jou christenen verhalen Jaichand, je hoort in een gesticht, daar ga je goeie communicatie genoten vinden😂. Failed government en coalitie die volgend jaar gelukkig weer gaat verdwijnen.

  6. Jaichand misschien geloof jij in meerdere goden? Jij wil toch niet uitgelachen worden omdat jij misschien in meerdere goden gelooft. Of beelden ziet als een god. Wil jij bespot worden omdat jij een koe als een heilig dier ziet terwijl het door andere op een lekkere hamburger wordt gezet 😵 Beelden kunnen niet praten en als er oorlog is moeten de beelden worden opgetild en weggedragen want ze kunnen zelf niets doen. De allerhoogste God heeft al verteld dat we maar 1 God mogen aanbidden en geen houtwerken en beelden. Dus ook niet voor een houten kruis knielen. Santokhi probeert alleen de ware God te volgen. Als hij dat goed doet is een andere vraag!

  7. hans oh een jaichand zijn uitgescheten door de duivel ddb, o ja [robjeg g-debby] ook , alle drie praten met stront , blub–blub — hik–hik– blub –blub

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES