dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader en zoon door RBTP aangehouden na woningoverval

Vader en zoon door RBTP aangehouden na woningoverval

-

Does Travel - naar Suriname

In de maand november van vorig jaar, werden een 48-jarige man en zijn 75-jarige moeder in een woning te Kasabaholo overvallen door drie mannen. In deze zaak zijn afgelopen week twee mannen aangehouden, te weten de 55-jarige N.F. en zijn 17-jarige zoon J.F.

Ook het vluchtvoertuig dat werd ingezet tijdens de beroving, is aangetroffen en in belang van het onderzoek in beslag genomen.

Op de bewuste dag van de beroving waren moeder en zoon in de woning toen zij plotseling werden verrast door drie mannen, allen gewapend met een vuistvuurwapen. Beide slachtoffers werden onder schot gehouden en daarbij van hun gouden sieraden beroofd.

Ook een geldbedrag in Surinaamse dollars en een tas inhoudende persoonlijke spullen werden buitgemaakt. De kamers werden helemaal overhoop gehaald door de mannen, die kennelijk op zoek waren naar meer waardevolle spullen.

Na de beroving namen de mannen plaats in een gereedstaand voertuig en reden in een onbekende richting weg. Er werd aangifte bij de politie van Uitvlugt gedaan, die de zaak voor verder onderzoek aan de recherche had overgedragen.

Gaande het onderzoek kwam de twee verdachten in beeld en werden ze aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Vervolgens werden ze ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het is niet uitgesloten dat er meerdere verdachten aangehouden zullen worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Duidelijk wie ze ” verraden” heeft
    na ” meneer” hoefdraad kir a torie

    al zeggen anderen dat het het mevrouw
    Schijtstra van Kont tot Bek is geweest
    die weer haar rol als stool pigeon heeft gepleegd


    Maak melding
  2. Jong geleerd is oud gedaan, …wat een cultuur,…samen met je 17 jarige zoon op rovers pad.
    Met deze types die Suriname onveilig maken, is het land reddeloos verloren.
    Geen investeerder die in z’n hoofd haald om €1 te investeren.


    Maak melding
  3. Zet gewoon de namen van de criminelen. Dat gekletst met initialen. Wil je roven, moorden, als idioot in het verkeer, dan maar je foto.
    Berovingen in Su zijn topgeheim. Idioten. Dat was ook het geval toen chan minister was. Het mocht niet openbaar worden hoe erg de criminalteit is. Dat maakt het niet minder. Dat is struisvogel spelen.


    Maak melding
  4. Vaders dit is echt niet wat men bedoeld, als er wordt gezegd dat vaders meer moeten doen/ betrokken moet zijn bij het opvoeding van je zoon/kind.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES