donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Leiding NIS geïnstrueerd aangifte te doen vanwege vandalistische schade'

‘Leiding NIS geïnstrueerd aangifte te doen vanwege vandalistische schade’

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport in Suriname (ROS), heeft maandag gereageerd op de perikelen rondom het Nationaal Indoor Stadion (NIS).

Afgelopen weekend liet D-TV weten dat een kantoor in NIS was leeggehaald. Het bleek te gaan om het ‘gepimpte’ kantoor van de voortvluchtige Joël ‘Bordo’ Martinus, die in 2021 tot directeur van NIS was benoemd.

Bordo reageerde maandag via zijn Facebook pagina en gaf aan dat hij zijn kantoor uit eigen (voorgeschoten) middelen had laten renoveren. ROS had zich volgens hem niet gehouden aan de gemaakte afspraken, met de ontruiming in opdracht van Bordo als gevolg.

In een verklaring wijst ROS nadrukkelijk op de vandalistische schade, waardoor de leiding van het NIS is geïnstrueerd onmiddellijk aangifte te doen. Voorts is er een vonnis waarbij de rechter een door een bedrijf ingediende vordering met betrekking tot de renovatie van de kantoorruimten integraal heeft afgewezen.

Het ministerie spant zich maximaal in om op korte termijn orde op zaken te stellen bij het NIS, zodat de medewerkers ongehinderd hun werk kunnen voortzetten. Tegelijkertijd werkt de leiding van ROS intensief aan het vinden van financiering via een Public-Private Partnership (PPP) om het NIS grondig te rehabiliteren.

Op deze wijze wordt de sportfaciliteit strategisch ingezet om de oorspronkelijke doelen uit de jaren tachtig te verwezenlijken, meldt het ministerie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. Die man staat prominent op de Interpol lijst en toch kan hij op zeer eenvoudige wijze rommel op fakebook plaatsen.

    Hebben jullie interpol al benadert voor informatie van het ip-adres en locatie.
    Zelfs telezuur kan dit!


    Maak melding
  2. Wat een vuile hond; al zou hij het pimpen van zijn kantoor uit eigen zak bekostigd hebben (wat erg onwaarschijnlijk is), dan nog laat je, als politicus, die zegt van het Surinaamse volk en met name de jeugd te houden, het NIS niet kapot maken. Ook zijn eigen achterban maakt gebruik van het NIS, maar daar heeft deze schurftige, ondergedoken Money Hond niets mee te maken.


    Maak melding
  3. Hoe zo; laat men een kamer die in een overheid gebouw is en ook van de overheid is leeg halen.
    Wie heeft daar de leiding en laat het zomaar gebeuren.
    Men heeft niet eens de politie bij gehaald.
    En na een paar dagen wordt de leiding geïnstrueerd aangifte te doen.
    Snap de leiding niet dat ze dat meteen hadden moeten doen voor dat de spullen uit het gebouw waren gehaald of moeten ze voor alles eerst geïnstrueerd worden?
    Ik denk dat ik het al snap; Bordo is let dja naar school gegaan en deze leiding misschien ook of nog dichterbij.
    Welke titel moeten we Suriname geven? dom, dommer, domst of een andere titel.
    God help ons, we kunnen het niet meer / alleen aan.


    Maak melding
  4. Het is een vrijgevochten bende in su, iedere malloot kan zomaar elke ministerie binnenstappen en van alles weghalen.
    Ook Wijdenbosch had bij z’n vertrek de schilderijen uit de werkkamer meegenomen. En bij een kabinet wissel, kun je auto’s van de staat voor een stuiver kopen.


    Maak melding
  5. @Toussaint in deze helemaal eens met u. Als het echt erop aankomt dan is de nieuwe valse of nep koning in geen wegen of velden te bekennen. Deze man is van alles op de hoogte maar het gaat om zijn vrienden dus het is mondje dicht .


    Maak melding
  6. Ze zetten die zwarte om de zwarte af te maken. Als de medaille die deze zelfde Bordo aan pres Chan verkocht wordt is er al wat geld in kas van NIS.
    Kadootjes aannemen van iemand waarvan je de herkomst van zn geld niet kent. Segebai had ook huizen


    Maak melding
  7. De veiligheid in Suriname onder deze regering is failliet. Straks steelt iemand nog het slipje van Melissa dat zij aan heeft zonder dat zij dat door heeft.


    Maak melding
  8. @Josip 6 februari 2024 Bij 16:00
    “…Straks steelt iemand nog het slipje van Melissa dat zij aan heeft zonder dat zij dat door heeft.”

    In de meeste gevallen spreekt men dan ook van een, ‘ínside-job!’ (sarcastisch)


    Maak melding
  9. Bordo kan het niet laten om speldeprikken uit te delen.Die man is geniaal om de regering voor bullebak uit te maken.Hij zet hen wederom publiekelijk schut.Deze actie van Bordo krijgt veel bijval. Het brengt deuken in het imago van de regering.


    Maak melding
  10. @ RobG 6 februari 2024 Bij 20:24
    “…Deze actie van Bordo krijgt veel bijval. Het brengt deuken in het imago van de regering…”

    RobG,
    Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een voortvluchtige crimineel.


    Maak melding
  11. @Toussaint, inderdaad Bordo is volgens de wet een crimineel maar hij is ook een mens net als alle andere mensen. President Santokhi gaat de opening verrichten van bedrijven of het startsein geven van bouwprojecten die met cocaine gelden zijn gefinancierd. Laten we eerlijk zijn. Santokhi en bepaalde vrienden van hem bij het OM en bij de Rechterlijke Macht onderhouden een schurken netwerk op na.


    Maak melding
  12. Als je als huurder of gebruiker op eigen houtje een woning of kamer gaat pimpen, heb je niet het recht om zonder toestemming van de eigenaar, wanneer je vertrekt, het gepimpte te vernietigen. Je had als huurder de kamer of woning niet mogen pimpen zonder toestemming van de eigenaar. Het is je eigen schuld als je na vertrek verlies lijdt en de eigenaar profiteert van de opwaardering van het gebouw.


    Maak melding
  13. [robje g -debby] is een persoon , nou lul het is weer duidelijk jij houdt van moordenaars , en toen ze vluchten werd jij geil hé , [robje g-debby] , pas op voor de koning van Suriname die heeft ook zijn werkarmen in holland , ga nog snel een feestje bouwen , want het kan de laatste zijn , en het is niet de schuld van de vhp


    Maak melding
  14. “Die man is geniaal om de regering voor bullebak uit te maken.Hij zet hen wederom publiekelijk schut.”
    “Laten we eerlijk zijn. Santokhi en bepaalde vrienden van hem bij het OM en bij de Rechterlijke Macht onderhouden een schurken netwerk op na.”
    ===========================================

    RobGay, je vindt Bordo als crimineel geniaal en beschuldigt Santokhi van criminele activiteiten.
    Kan je dit laatste allemaal hard maken middels bewijzen of zit je zoals gewoonlijk weer een hoop ongenuanceerde stront te vertellen.
    Wordt je niet moe van jezelf om elke dag weer hier met leugens en bedrog je aandacht te zoeken???


    Maak melding
  15. sabaku,
    sinds wanneer kan je met een waanzinnige die steeds verder het moeras inzakt van ellende een gesprek voeren? Discussieren is er al lang niet meer bij.
    Slag nak a mang en het is nog niet voorbij.
    Terwijl ons volk er op vooruit gaat, langzaam natuurlijk gaat het in met hem in bijlmer steeds verder achteruit
    Ik was al blij dat deze regering de neergang die ndp had ingezet heeft kunnen stoppen
    Ze dachten eerlijkheid duurt te lang. We stelen ons de naad uit en laten schulden achter. Laat de VHP met het buitenland gaan praten en onze schulden kwijt schelden.
    Neks daarvan. Daar leer je niets van
    Werken zal je. Al riep de iidioot Hooghard dar je niet rijk kan worden van werken. Deze idioot propageert luiheid en crimineel gedrag, terwijl hij niet door heeft dat werken niet alleen een middel is om inkomen te verwerven, maar ook een doel moet zijn, sociale !!!! contacten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES