woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBusje met smokkelwaar uit Suriname onderschept in Frans-Guyana

Busje met smokkelwaar uit Suriname onderschept in Frans-Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengd team van de Franse politie heeft onlangs in de stad Sinnamary een busje gecontroleerd. Daarbij werd er 200 kg illegaal uit Suriname ingevoerde goederen aangetroffen en in beslag genomen.

Volgens de Franse politie gaat het om verschillende goederen waaronder bananen, koek, frisdranken, visconserven en een kleine hoeveelheid cannabis.

De goederen die nog bruikbaar waren voor consumptie zijn gegeven aan instellingen in Frans-Guyana. De rest is vernietigd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. para express , is bouterse in frans-guyana en ook boefdraad en mony hond , nou dan is santokhi een loser een slappeling , want jij weet veel wat hebben de twee santokhi— brunswijk met die moordenaar bouterse afgesproken op 25 juli 2020 , en santokhi zegt niets er over , dit knaagt aan ons en velen , heeft hij bewust die laffe hond bouterse de kans gegeven dat hij als een laffe hond kon vluchten , santokhi heeft de nabestaanden van de coup en decembermoorden en het ergste de nabestaanden van de massaslachting in Moiwana nooit toegesproken , het lijkt wel dat hem dat niet deert , dit zal hem verweten worden en wij en velen zullen in 2025 niet op hem stemmen


    Maak melding
  2. Niks aan de hand toch. Zolang het niet door de douane is gekeurd en belasting is betaald is dat smokkelwaar. Kijk maar hoeveel er dagelijks door de albina boten worden vervoerd. Ontelbaar want alle boten smokkelen goederen v.v. Dus dat busje toevallig is niks.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES