donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog steeds geen spoor van auto en vrouw in Saramaccarivier

Nog steeds geen spoor van auto en vrouw in Saramaccarivier

-

Does Travel - naar Suriname

Ook vandaag was er in Suriname een zoektocht naar de auto en de automobiliste, die gistermiddag tegen 14:17u in de Saramaccarivier verdwenen.

De Surinaamse brandweer startte tegen 12:30u wederom met de zoekactie. De brandweer en de maritieme politie waren met een ponton met daarop een graafmachine bezig met de zoekactie.

De politie heeft inmiddels bevestigd dat het voertuig bestuurd werd door een vrouw. Het zou gaan om de 40-jarige Rishma Soemai, moeder van vijf kinderen Het is vooralsnog onduidelijk of er meerdere personen in het voertuig was.

Familieleden van de vrouw waren vandaag aanwezig bij het zoeken. Er werd aan het eind van de middag ook een boot met een 3D scanner ingezet. De zoekactie zal onverkort worden voortgezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Gelukkig dat de kinderen niet in de auto zaten. Anders zou men zeker aangeven dat dr kids niet te vinden zijn.
    Ik hoop dat dit snel tot een einde komt. Triest


    Maak melding
  2. Jaja de waterstroom heeft d3 auto misschien reeds kilometers verder gebracht.ik lees wel heel weinig reacties ,eerst het verbrande meisje dan de 39jarige vrouw wiens vader niet van dr af kon blijven.,die viespeuk.en 12 jaar geleden die laffe vader die zijn drie kinderen vermoorde door in de rivier terijden met ze sterkte saramacca


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES