donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieActivist 'Pakai' aangehouden na aangifte mishandeling, poging doodslag en vernieling

Activist ‘Pakai’ aangehouden na aangifte mishandeling, poging doodslag en vernieling

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vandaag de 36-jarige buschauffeur Wendell W. aangehouden, nadat aangifte tegen hem werd gedaan ter zake mishandeling, poging doodslag en vernieling.

Een 38-jarige man stapte vorige maand naar de Surinaamse politie omdat hij bij een taxibedrijf mishandeld zou zijn door W. Ook zou zijn telefoon zijn vernield door de verdachte, die ook bekend staat als activist ‘Pakai’.

W. zou daarnaast ook geprobeerd hebben in te rijden op het slachtoffer.

Wendell werd in beeld gebracht en is vandaag door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan bureau Centrum.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Instant update – Wendell is kort na zijn aanhouding weer vrijgelaten, na het betalen van een schadevergoeding van 1.700 SRD. Hij noemt het een valse aangifte en sprak over zijn aanhouding met D-TV:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. D-tv is er als de kippen bij om sensatie tv te maken. De giegeldoos Jerrel Harderwijk die ik als een nieuw talent zag heeft zich ook verlaagd naar het niveauloos tv en journalistiek werk in Suriname.


    Maak melding
  2. Bus chauffeurs zijn ellendige beesten die aangepakt moeten worden en niet andersom. Rij maar achter een PL bus en zul je zien hoe ongemanierd ze zijn en doen alsof de weg van hun zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES