zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die vrouw en kindje in pension vermoordde zelf ook overleden

Man die vrouw en kindje in pension vermoordde zelf ook overleden

-

Does Travel - naar Suriname

De man die een 20-jarige vrouw en haar zoontje van 1 jaar, op eerste kerstdag in een pension zou hebben vermoord, is vannacht zelf ook overleden. De 24 jarige verdachte Shaquille Tjotjo had een verdelgingsmiddel ingenomen en lag onder politiebewaking in het ziekenhuis.

De Surinaamse politie heeft meer details vrijgegeven over deze gruwelijke moordzaak. Volgens een verklaring van de medewerkers van het pension deed het drietal omstreeks 15.00 uur het pension aan. Omstreeks 16.00 uur hoorde een interieurverzorgster een baby de hele tijd huilen vanuit een kamer.

Kort na het gehuil hoorde zij een vrouwspersoon luidkeels gillen. Daar zij dacht dat een koppel seks bedreef, deed zij niets.

Kort daarna kwam een man uit de kamer die vroeg naar een reserve deken. Na enige tijd verliet de man het pension met de mededeling dat hij eten zou gaan kopen. Omdat de medewerkers de situatie vreemd vonden, maakten zij de kamer open en troffen de vrouw en het kind dood aan.

Ter plaatse trof de ingeschakelde politie in de badruimte van de kamer het levenloze lichaam van het 1-jarig jongetje J.K. aan. Het lichaampje vertoonde een diepe snijwond vanaf de buik naar de borst toe waarbij de ingewanden in het lichaam te zien waren.

In de toiletruimte werd het naakte lichaam van de 20-jarige vrouw Chagiera K., met de benen op het toilet en het bovenlichaam op de vloer aangetroffen. Beide lijken vertoonden tekenen van geweld.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat Shaquille te voet vanaf het pension was vertrokken en op de hoek van de Chatterpalstraat een taxi had gepakt, die hem naar Meerzorg bracht en wel in de eerste zijstraat na de bosje brug. Aldaar kocht hij een fles gramoxone.

Nadien stond hij zijn persoonlijke spullen, waaronder zijn telefoon af aan de taxichauffeur met de mededeling deze naar een adres van zijn familie te brengen en af te geven. De politie van Meerzorg trof de verdachte in dezelfde weg bewusteloos bij de sluis/brug aan.

Er werd een ambulance ingeschakeld die de man naar de SEH bracht. De verdachte is vannacht in het ziekenhuis overleden. Het motief voor zijn daad is onbekend.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden beide lijken ter obductie in beslag genomen. De zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Jammer, jammer, jammer. Hij moest pinaren lijden voor elke dag dat de kleine op aarde was.
    Hij had niet het recht de mensen te vermoorden. Lafaard. Hij mag totten op een vuilnisbelt.
    Liever zet zn familie geen overlijdensbericht

  2. Goed dat deze moordenaar gramoxone ingenomen heeft, voordat hij in zijn moordadige kop op het idee kwam om gratie te vragen bij een hooggeplaatste beleidsmaker.

  3. @Debby je meet met twee maten.
    Dan moet Bouta ook pinaren en lijden voor al zijn slachtoffers en vooral die 39 slachtoffers van MOIWANA waaronder kinderen , ouderen en vrouwen waarvan er een aantal
    zwanger waren.

  4. Wat een tragedie!

    Alleen maar verliezers.
    Laten de eigenaren, het complex goed reinigen ook spiritueel.
    Teveel dolende zielen die ronddwalen.

    Hoop dat minder mannen daar hun vertier gaan zoeken.

    Bye the way, wat horen de interieurverzorgster daar allemaal??
    Geen verschil tussen gillen in doodsangst en gillen van sexueel genot!!
    Ai baja, zou daar niet kunnen werken.
    Te traumatisch.

  5. @Cornel “Ai baja,zou daar niet kunnen werken.Te traumatisch.”
    Jawel hôr dat hebben heel veel Surinamers. Dus daarom gaan ze de politiek in.
    Er zijn nu zoveel politieke partijen. Dat ze nu om namen van deze nieuwe partijen ruzies aan het maken zijn.

  6. Sinds de komst van de Haïtianen wordt er flink aan voodoo gedaan in Suriname.
    Het zou mij niks verbazen indien het opensnijden van de buik, wat steeds vaker voorkomt, temaken heeft met voodoo praktijken.
    Het is bekend dat in diverse culturen kleine kinderen worden geofferd om geld, macht, status, gezondheid en bezittingen te verkrijgen, in ieder geval om van problemen af te komen.
    Straks gaat de voor 20 jaar veroordeelde misschien ook zulke praktijken uitvoeren om uit de gevangenis te blijven.

  7. @Debby, dit is liefde en wat bouterse deed was dré ai en plezier om te doden. letterlijk machtsmisbruik.
    die zakazaka kan niet dood simpel omdat er geen plek voor hem is in de hemel. (wachtlijs)

  8. Bhanumati, waarom vond je het nodig Haitianen, waarvan niet bewezen is dat zij iets met deze zaak te maken hebben, er met de haren bij te slepen? Je had net zo goed een andere sekte uit India, Brazilië of Indonesië erbij kunnen halen en ook in Suriname zelf zijn er genoeg lieden te vinden, die zich met dit ssort praktijken welke je beschrijt, bezig houden. M.a.w. je lult gewoon uit je nek en wil, zonder enige reden, Haitianen in een kwaad daglicht stellen.

  9. Gelukkig heeft hij zichzelf de doodstraf gegeven. Nu nog de overige rovers moordenaars en verkrachters. Totdat Su weer leefbaar wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES