zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMaisha Neus: "Ik hoop dat Bouterse wellicht niet komt opdagen"

Maisha Neus: “Ik hoop dat Bouterse wellicht niet komt opdagen”

-

Does Travel - naar Suriname

Activist, politica en ondernemer Maisha Neus hoopt dat Desi Bouterse op 20 december niet komt opdagen op de zitting van het Hof van Justitie in Suriname. Volgens Neus zal de aanwezigheid van Bouterse ervoor zorgen dat er ook supporters en NDP’ers hem nabij het gerechtsgebouw zullen opwachten.

“Ik hoop dat alleen dat hij wellicht niet komt opdagen. Ik kan me best wel voorstellen dat als jij dat kamp aanhangt en je hoort dat je leider gearresteerd of opgepakt moet worden, dat de emoties hoog zullen worden. Dat mensen uit emoties ondoordacht zullen handelen”, zei de activist in een interview op Culturu TV.

Op die dag zal er in hoger beroep uitspraak worden gedaan in het proces rond de 8 decembermoorden. Bouterse riskeert 20 jaar cel en gevangenneming. Neus hoopt dat mensen in ieder geval wel nuchter en kalm blijven en luisteren naar de instructies van hun leider. Bouterse heeft NDP’ers zaterdagavond in Ocer opgeroepen om zich niet te laten uitlokken en geen rommel te schoppen in het land.

Neus denkt niet dat Bouterse zal worden vrijgesproken, maar hoopt dat de NDP-leider de rust in het land bewaard. Wat de uitgelekte ‘Top Geheim’ dreigingsanalyse betreft, stelt zij dat dit bewust is uitgelekt.

“Ergens denk ik ook dat Chan aast op maatschappelijke onrust om dan mogelijk de noodtoestand uit te roepen. Zodat hij natuurlijk nog meer macht heeft om ons verder te onderdrukken. Jullie hebben het zelf uitgelekt om zogenaamd angst in te boezemen”, aldus de activist.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

36 REACTIES
  1. Vreemde zin
    Natuurlijk gaat bouters wel. Hij heeft zijn praatje al klaar.
    als ze hem matsen dan zal hij en grote bek hebben
    als ze hem afvoeren, zal hij zeggen ik reken op jullie. niemand kan hem hiervoor veroordelen. Hij wil diep van binnen best wel worden afgevoerd, dan kan hij de martelaar uithangen
    Misschien moet hij naar de film boys town kijken, film uit zijn tijd eind jaren ’30


    Maak melding
  2. In OCER was de harde kern niet voltallig aanwezig.
    Bullshit Bouta heeft alleen voor de media zijn zwakzinnigen tot kalmte gemaand. Maar de instructies zijn buiten de schermen al gegeven, de menigte zal door de harde kern, de bouta hooligans, opgejaagd worden. Zogenaamde zal het uit de kant van de regering komen.

    Een herhaling van 17 februari in een barbaarsere vorm is verwachtbaar. Het is zeker ook denkbaar dat op verschillende locaties dus gespreid “acties” gevoerd zullen worden.

    Beste landgenoten, laten wij ons onderscheiden en laten wij ons distantiëren. Laten wij het verschil maken. Ondernemers wees op uw hoede !

    Wi no sa frede.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  3. Ik heb ze gezien hoor de Amerikaanse Seals die in het land aanwezig zijn om de fascist te liquorideren en te vierendelen. De Seals zijn als zendelingen verkleed maar mijn geoefende ogen hebben hen ontmaskerd. Ik ben niet rouwig om als ze de fascist opruimen. Dit land kan alleen vooruit komen als de obstakel opgeruimd wordt.


    gemodereerd
  4. Door niet te verschijnen verandert er niets aan de uitspraak. De MP haalt hem wel op op Leonsberg.
    En mochten die raddraaiers wat van plan zijn, er liggen Amerikaanse schepen binnen de territoriale wateren. Ze sturen zo een Apache helicopter om dat zooitje te verdelgen.


    Maak melding
  5. In deze kan welke rechter dan ook ter wereld ondanks de “ beste advocaat van Nederland “ Bouterse berechten terwijl het wereldkundig gemaakt is in Nederland een deel van het “ bewijs” opgeborgen is voor 60 jaar. Dus als de rechter RECHT wilt spreken kan hij pas over 60 jaren een vonnis uitspreken als hij alles over de december moorden onder ogen heeft gehad . Wij kunnen gerust wachten want men berecht nog steeds mensen uit de holocaust era!! 🤠🤠🤠


    Maak melding
  6. In deze kan welke rechter dan ook ter wereld ondanks de “ beste advocaat van Nederland “iets anders beweert , Bouterse berechten terwijl het wereldkundig gemaakt is in Nederland een deel van het “ bewijs” opgeborgen is voor 60 jaar. Dus als de rechter RECHT wilt spreken kan hij pas over 60 jaren een vonnis uitspreken als hij alles over de december moorden onder ogen heeft gehad . Wij kunnen gerust wachten want men berecht nog steeds mensen uit de holocaust era!! 🤠🤠🤠


    Maak melding
  7. Als de veroordeelde drugscrimineel tevens meervoudige moordverdachte niet komt opdagen dan zal hij bij verstek worden veroordeeld en thuis worden opgehaald. Hij had publiekelijk spijt moeten betuigen en vergiffenis moeten vragen. Nee dat doet hij niet maar hij gaat wel lopen dreigen.


    Maak melding
  8. Rook je nu cocaine ofzo,dacht dat je alleen softdrugs gebruikte,ben jij ook aan het billenlikken nu


    gemodereerd
  9. ” …
    De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) die het 8 decemberstrafproces sinds 2012 monitort, zal op 20 december in de rechtszaal aanwezig zijn als de definitieve uitspraak in het beroep van voormalig president Desi Bouterse tegen zijn veroordeling voor de moord op vijftien politieke gevangenen in 1982, wordt gedaan.

    “Dit is het belangrijkste strafproces in de geschiedenis van Suriname”, zei Reed Brody, die de uitspraak voor de ICJ zal bijwonen. “Dat er, na zoveel uitstel en omwegen, een definitief besluit zal komen, is een eerbetoon aan de moed en onafhankelijkheid van de Surinaamse rechters, het doorzettingsvermogen van de families van de slachtoffers en de veerkracht van de rechtsstaat.”
    …” (Starnieuws)

    Indien Bouterse verzuimd aanwezig te zijn dan is zijn laatste kans verspild. En zal dat verraad zijn naar de andere veroordeelde medeplichtigen toe.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  10. Ik vind dat hij ook niet moet gaan , maar rechtstreeks naar santo boma moet gaan aanmelden, dat zou voor iedereen het beste uitkomst zijn.

    Beste maisha Neus ik had je hoger ingeschat, hoe zou emoties van mensen die hem steunen, en what about de nabestaanden van al die mensen die hij heeft vermoord.
    Vooral onze zo geliefd dorp Moiwana.hebben ze geen emoties dan?????!!!
    Waarom zeg je daar niets over.
    Of ben je een activist van didibri.


    Maak melding
  11. Rot toch op Maisha Neus,dan noem je jezelf democraat .he bent gewoon een meeloper.walgelijk schepsel


    gemodereerd
  12. Ik hoop en verwacht dat er heel hard gaat worden opgetreden.
    Er moet eindelijk een eind komen aan deze wetteloosheid.

    Die Neus kan beter haar mond houden want er komt niets zinnigs uit.
    Als ze een beetje verstand had, de verhoudingen goed kon inschatten zou ze niet zo reageren!


    Maak melding
  13. Niet opgemerkt dat die mevr. Neus met de ogen bijna gesloten in beeld was ? Drugsgebruik ?


    gemodereerd
  14. Sluit een vluchtpoging niet uit. Evenals die andere paarse laffe honden, Hoefdraad en Bordo. NDP-ers hebben een grote bek, maar het zijn laffe, lamlendige politieke kuikentjes met de ruggengraat van een tuinslang.


    Maak melding
  15. Wat bouta en abrahams deed in 80 was muiterij en ze verdienen ook dezelfde als de 15 vermoorde mannen. In het buitenland zouden ze beiden allang levenslang geven. Of het vuurpeleton.


    Maak melding
  16. Hoeveel surinamers zijn niet overleden door het beleid van Chan?…geen boodschappen meer kunnen kopen, ongezond goedkoop voedsel moeten eten, geen zorgverzekering en medicijnen meer kunnen betalen, enz!! volgens mij kunnen we zo een volgend proces starten.


    Maak melding
  17. We zijn meer 41 jaren te laat. Als men zo zelfverzekerd was toen en nu dan waarom wachten en niet gelijk handelen. Men beweert bewijs te hebben en toch kunnen ze niets doen met die man. Als familie lid van de slachtoffers laat je het zo zitten zonder wat te doen alle familie leden hebben ook een grote bijdrage geleverd in DDB zijn zaak.


    Maak melding
  18. Luc(as), wanneer ben U ontwaakt?! Heeft deze MOORDENAAR ooit een volle staatskas achtergelaten? Telkens moeten de klagers het gelach betalen. De klagers zijn die onverstandige kiezers die morgen weer op de Nationale Dieven Partij willen stemmen. Luc(as) nogmaals wanneer bent U ontwaakt?!


    Maak melding
  19. Zij hoopt dat Bouterse WELLICHT niet komt opdagen of hoopt zij dat Bouterse niet komt opdagen?
    Het wordt een heel zware nacht voor Bouterse komende nacht.
    Slechte karma laat je niet met rust. Blijkt weer eens.


    Maak melding
  20. Ja jongens morgen is een grote dag voor de heer Desi Bouterse.
    Heel de wereld gaat morgen met spanning er naar kijken want het word nu echt de tijd dat hij achter de tralies verdwijnt dan kan de nabestaande eindelijk geestelijk tot rust komen god leeft met de nabestaande familieleden.


    Maak melding
  21. Ik denk dat iemand deze nacht heel slecht slaapt.
    Ook de volgende nachten zullen niet zo bijster zijn voor de nachtrust. Die brits in de cel is niet echt je van het.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES