donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser op slag dood na aanrijding met pick-up Brokopondolaan

Bromfietser op slag dood na aanrijding met pick-up Brokopondolaan

-

Does Travel - naar Suriname

Een bromfietser is vannacht iets na middernacht om het leven gekomen na een zware aanrijding met een Ford Raptor op de hoek van de Brokopondolaan en L’ Hermitageweg in Suriname.

Het slachtoffer is meters verder gesleurd door het voertuig en op een perceel beland. Hij was op slag dood. Zijn rijtuig is in de berm beland.

De politie kreeg de melding van het verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld en bij aankomst gaf het verplegend team door dat de bromfietser geen teken van leven vertoonde.

De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. Op het moment van schrijven zijn de verschillende Surinaamse politie-eenheden ter plaatse bezig met het onderzoek.

Zo gauw meer bekend is wordt het bericht bijgewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Niet ambulance personeel stelt de dood vast maar een arts. Personeel moet blijven kijken om hulp te verlenen.


    gemodereerd
  2. Hoe is het wettelijk vastgelegd???
    Mag de ambulance vertrekken voordat de arts officiëel de dood heeft vastgesteld? Jaren terug is mijn dochter toevallig ook aan de Brokopondo Laan door een auto aangereden. Toen ik ter plekke aankwam zag ik haar in het gras stuiptrekken en het ambulance personeel netjes naar stond te krijgen en geen aktie ondernam. Kennelijk wachtende op haar laatste adem. Ik drong de menigte door, knielde naast haar. Haar ene hand vasthoudend en mijn linkerhand op haar voorhoofd haar naam noemend. Weg waren de stuiptrekkingen. Toen kwam het ambulance personeel pas in aktie door haar op de brancard te plaatsen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES