dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn hangmat slapende man overvallen en beroofd

In hangmat slapende man overvallen en beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een 59-jarige man is woensdagavond door twee gemaskerde en gewapende criminelen overvallen op zijn balkon aan de Idoeweg in Suriname.

Volgens het slachtoffer P.N. lag hij te slapen in zijn hangmat op het balkon van zijn woning. Plotseling werd hij overrompeld door twee mannen, van wie een gewapend was met een mes.

Er ontstond een schermutseling tussen de rovers en het slachtoffer, dat hierdoor kwam te vallen. Het lukte de rovers toen zijn halsketting en een bracelet weg te nemen.

De verdachten hebben de plaats vermoedelijk met een gereedstaand voertuig verlaten, want de aangever hoorde na de overval een voertuig met gierende banden wegrijden.

Het slachtoffer klaagde van pijn aan zijn schouder. Hij liep ook een snijwond op aan zijn rechterduim.

De Surinaamse politie was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. De minister van Justitie de heer Amoksie slaapt het hele jaar door in zijn hangmat en wordt nooit overvallen. Daarom maakt hij zich niet druk om de criminaliteit in Suriname. En onze reislustige president maakt zich helemaal niet druk.


    gemodereerd
  2. @ Slachtoffer,

    De een steelt met de pen en de ander met een mes. Wees blij dat je niet met de pen met beroofd, anders had je ook geen balkon meer en moest je voortaan je hangmat bij je favoriete groepering gaan knopen, ergens tussen de bomen.


    gemodereerd
  3. Het is toch niet @ pony in zijn hangmat????
    Dan is hij door zijn eigen mensen beroofd.
    NDP weg er mee!!!

    Ps nu komen die paarse ratten uit hun hol . Bij dé moiwana artikel waren ze gedokt in hun paarse ratten hol.


    Maak melding
  4. @debby, gajadien moet zijn snuit houden want door Chan zijn wanbeleid wordt er geroofd. Dit stinkend varkensuitwerpsel durft over anderen te zeggen dat ze een snuit hebben. Quote: armoede brengt criminaliteit. Dit toont aan hoe stom dit ding is. Er is altijd armoede geweest en niet alleen in Suriname. Werd er toen geroofd? Nee, surinamers waren een beschaafde natie, maar nu, na het desastreuze beleid van 2010 – 2020 is het grootste deel die leefde van pakketten verworden tot onderkruipsels. Is er geen armoede in de gezinnen van een andere etniciteit? Roven ze? Moorden ze? Debby, het is lastig, maar probeer toch je garnalenhersens te gebruiken alvorens je flauwekul post. Je bent een waardeloze klootzak.


    Maak melding
  5. Maar in een hangmat je moet toch hangen? In een slaapmat je moet slapen. Als hij was niet gaan slapen, maar hangen in die hangnet, dan hij had die dief zien aankoen.
    Die dieven van Surinaam zijn speciaal. Nu ze beroven voor namelijk slapende mensen. Dan zijn misschien te weinig wakker mensen in Surinaam. Misschien daarom is geen produktie.


    Maak melding
  6. Het is sinds de staatstoezicht net zo gegaan.Ze konden op elke plantage werk vinden maar dat deden ze niet.Als ze maar niet naar de stad kwamen.Dus deden ze hun helden na.Arabi en Broos.In die tijd hebben blanken ook zwaar te veduren gehad.De witte man is niet gaan stelen.Hij kreeg soms wat eten van zijn ex-slaven.Is te vinden op het net.Frappant is dat de ex-slaaf met een half opgebrand sigaar achter zijn ene oor en wat zwavel achter de andere oor.En als de priester hem de toegang tot de kerk verbied,dan krijg de voorganger wat te horen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES