zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die verdacht wordt van vermoorden dochter zelf ook dood

Man die verdacht wordt van vermoorden dochter zelf ook dood

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij de 39-jarige vrouw Aradhana gisteren levenloos in een weiland achter haar woning in Suriname werd aangetroffen door haar broertje, is ook de vader Radjkoemar S. in de vroege ochtend komen te overlijden.

De man had gramaxone ingenomen nadat hij zijn dochter vermoedelijk om het leven had gebracht.

De twee gingen donderdagochtend vroeg in het weiland om de koeien te controleren. Nadat de moeder de twee na een tijdje niet zag komen stuurde ze haar zoon om te kijken wat er aan de had was.

Vader en dochter werden ongeveer 75 meter verder in het weiland aangetroffen, waarna de Surinaamse politie werd ingeschakeld.

In eerste instantie gaf de verdachte toe zijn dochter te hebben vermoord. Wat de aanleiding daartoe is, is nog onduidelijk. Vernomen dat de twee woensdagavond een heftige woordenwisseling hadden.

De man werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd waar hij in de vroege ochtend kwam te overlijden. Volgens een bron is het adres bij de politie bekend vanwege de vele ruzie op het adres.

De politie heeft een fles verdelgingsmiddel en een stuk touw in beslag genomen (foto). De zaak is overgedragen aan kapitale Delicten voor verdere onderzoek. Obductie zal moeten uitwijzen hoe de vrouw is te komen overlijden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Moge de zielen van vader en dochter hun rust vinden. R.I.P. (bis). Er moet wel een horror verhaal zitten achter deze weerzinwekkendheid. Intriest.


    gemodereerd
  2. Gezien haar leeftijd was zij waarschijnlijk de oudste van de kinderen en de meest verantwoordelijke. Ze bleef misschien voor haar broertjes zorgen omdat de vader er een zootje van maakte.


    gemodereerd
  3. De ware toedracht zal geschieden wanneer de strorm is voorbij geraast en het buigend riet voorzien wordt van ruggengraat
    Tot die tijd is het wenselijk dat iedereen…..stil !


    Maak melding
  4. Ik vermoed dat dit tragisch incident vast met eerwraak te maken heeft. De ware toedracht krijgen we nog te horen.


    gemodereerd
  5. Dochter pas 39 jaar. Op het toppunt van haar bloei in het leven. Dan wil je toch meer van genieten. En de wet van de natuur is weergaloos.
    En pa op z’n pre historisch, dan krijg je de poppen aan het dansen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES