donderdag, mei 2, 2024
HomeNieuws uit SurinameCOVAB reageert op aantijgingen DNA-lid Wielzen

COVAB reageert op aantijgingen DNA-lid Wielzen

-

Does Travel - naar Suriname

[INGEZONDEN] – Naar aanleiding van het interview welk het DNA-lid Joan Wielzen heeft afgestaan aan Trishul Broadcasting Network met als aandachtspunt dat een aantal COVAB studenten de hoge kamerprijs van ons internaat niet meer kunnen betalen, reageert het EFS College COVAB als volgt;

Dat de huurprijzen van een internaat kamer zijn verhoogd vanwege het uitblijven van subsidie zijdens de overheid is nimmer aan de internaat bewoners van het COVAB aangegeven. De huurprijzen van onder andere SRD 1.000 voor een internaat kamer welke tot augustus 2023 gehanteerd werden, dateren vanaf het jaar 2021 en zijn tot voor kort niet meer aangepast.

Vanwege de stijgende kosten voor onder andere onderhoud en de nutsvoorzieningen zagen wij ons genoodzaakt om de huurprijzen van een internaat kamer per 01 oktober 2023 te verhogen,

Er is met de internaat bewoners vergaderd en enkele van de huurders hebben op verzoek inzage gehad in de opmaak van de huurprijzen, waar zij zich in terug konden vinden. Met de huurders is tevens ook afgesproken dat ze middels een staffelplan pas ingaande 1 januari 2024 de nieuwe prijzen mogen betalen.

Op geen enkel moment is bij het management van het EFS College COVAB na het gesprek met de huurders de indruk gerezen dat er vanuit de huurders klachten en of nog behoefte bleek te zijn om wederom te praten over de huurprijs.

Het EFS College COVAB betreurt dat Wielzen zich eenzijdig heeft laten informeren en ontkracht middels dit bericht alle aantijgingen door het DNA-lid gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Het niveau v n gemiddeld DNA lid is niet meer toereikend om t werk naar behoren te doen. Een figuur als mevr Wielzen blijkt daaraan ook geen positieve bijdrage te leveren. Hopeloos. We gaan in gebed.


    gemodereerd
  2. Alles wordt duurder, huren gaan omhoog omdat de regering geen geld heeft voor alle benodigde subsidies.
    Als je een non-productieve bevolking hebt, dan maakt dat alles vele malen erger.


    gemodereerd
  3. Deze mevrouw moet zich in het vervolg beter voorbereiden, voordat ze de media te woord staat. Zij is zelf volksvertegenwoordiger en daardoor een korte lijn met de minister. Zij moeten samen zoeken naar een oplossing en kan niet alles op het bordje van Covab leggen. Toekomstige parlementariërs moeten beter worden geschoold, want je merkt steeds meer dat hun kennis ontoerekend is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES