zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuitenlandse arbeider gestoken bij beroving telefoon: verdachte aangehouden via GPS-signaal

Buitenlandse arbeider gestoken bij beroving telefoon: verdachte aangehouden via GPS-signaal

-

Does Travel - naar Suriname

Een 33-jarige contractarbeider uit Uzbekistan is afgelopen nacht rond 02.30u Anton de Komstraat in Suriname bij een gewapende straatberoving neergestoken.
 
Het slachtoffer A.A. vertoeft in een hotel aan de Costerstraat. Volgens zijn verklaring liep hij over de Zwartenhovenburgstraat richting de Saramaccastraat. Gekomen ter hoogte van Anton de Komstraat werd hij aangevallen door een man, die gewapend was met een mes.
 
De verdachte stak het slachtoffer meteen in zijn linker schouder. Vervolgens moest hij slagen incasseren waarbij zijn tas is weggenomen. Na de daad is de dader richting de Saramaccastraat gerend.
 
Het slachtoffer liep schrammen op en een steekverwonding. De buit betreft een tas inhoudende mobiele telefoon en een paspoort.

De politie van Nieuwe Haven is na de melding ter plaatse geweest voor onderzoek. Via het GPS-systeem van de buitgemaakte zaktelefoon is de verdachte door de sterke arm opgespoord en aangehouden.

De telefoon is op de 46-jarige verdachte Orlando S. teruggevonden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Een contractarbeider uit Uzbezikstan, het moet niet gekker worden en welke werkzaamheden moeten deze mensen in Su verrichten , een terroristische groep opzetten soms. Is aan deze persoon niet verteld dat als je tegen die uren op de Saramaccastraat en omgeving loopt dat je in die buurt alleen lieve hindostaanse mannen tegenkomt.


    Maak melding
  2. Beste mensen; Er bestaat nooit een goede reden om te stelen. Je mag je stem/reden laten horen dat je het niet eens bent met iets maar dat mag geen reden zijn om te stelen. Wat veel mensen niet weten en of niet in willen geloven is dat als je iets illegaal hebt verkregen je het in dit leven terug betaalt met rente. Al is het na 20 of 40 of langer jaren. En als dat gebeurt vraag men zich af wat men verkeerd gedaan heeft. Wat zich nu in ons land afspeelt heeft te maken met verkeerde keuzes in het verleden. En wat zich morgen gaat afspelen hebben dan te maken met de verkeerde keuzes van nu. Ben op voorbereidt. Eerlijkheid duurt het langs. Waarom ik dit post omdat mensen de negatieve dingen goed praten en niet door hebben dat we daardoor nu met z`n allen rouwen en als we zo door negatief blijven gaan ( ik heb het over negatief zijn in het algemeen ) de gevolgen groter zullen zijn in de toekomst. Trek een link naar wat zich nu op regeringsniveau afspeelt. Denkt men dat het door positief gedrag van uit het verleden komt of denkt men dat het in de laatste twee jaar ontstaan is.


    Maak melding
  3. Wat doet iemand uit Oezbekistan in Suriname, helemaal uit Zuidoosten van Europa??
    Zijn er niet genoeg mensen in Suriname om te werken dan?
    Het moet niet gekker worden beste forumleden!


    gemodereerd
  4. Wst een rare redenering zeg. Wat komt iemand uit Uzbekistan in Suriname doen? Wat doen de Afros in Ukraine en andere landen ? Feit is dat een bevolkingsgroep weer zich laat gelden en wat nu als in Uzbekistan door deze laffe steekpartij men in Uzbekistan op jacht naar Afro’s gaat? Dan wordt de racismeproblemen weer van stal gehaald.


    gemodereerd
  5. 46 jaar en dan ga je op rooftocht! Dit luie stuk vreten moet door de rechter voor lange tijd achter de tralies. Heeft deze l*l geen kinderen? Nu kunnen ze ervaren dat hun vader een grote boef is en ook nog een potentiële moordenaar.


    Maak melding
  6. Hoe is deze contraktatbeider in Su belandt?? Voor wie werkt hij?? Wat voor werk doet hij??
    Ze zoeken al een groep illegalen in ons land.


    gemodereerd
  7. @Mamma Sranang

    Als lezen moeilijk is om te begrijpen, moet U (je) maar een paar keren
    herhalen. De man is met een contract naar Su gekomen om te werken.
    Misschien is er niemand in Su, in staat om het werk wat hij verricht, dit kan
    verrichten. Dus ff denken voordat u (jij), zo maar gaat bléren! En buiten
    dien de meeste kondré man zijn lui! ( de goeie niet te na gesproken!)

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  8. Die buitenlander verblijft en werkt legaal in Suriname en dan wordt hij zo behandeld door een Surinaamse rover.
    Wat voor reclame gaat deze man over Suriname maken als hij terug is in zijn land? Gaan er investeerders uit dit land naar Suriname komen?
    De VHP is aan de macht, maar het beleid is NPS (Nin.gre Porie Sranang).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES